rzy 14.07.07, 10:29 Może wymyślimy parę (to znaczy kilka)? Oto moje propozycje: Tea Time ma w sobie to coś! (Teinę...) Herbatka u ralstona. Wpadnij! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poziomk Re: Reklamy forum Tea Time 14.07.07, 10:33 Tea Tu Tea Tam Ja wybietam TEA TIME Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: Reklamy forum Tea Time 14.07.07, 14:05 rzy napisał: > Może wymyślimy parę (to znaczy kilka)? > Oto moje propozycje: > > Tea Time ma w sobie to coś! (Teinę...) > > Herbatka u ralstona. Wpadnij! z tym wpadaniem, to trzeba uważać :P TT bo tak. mocne, nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzy Re: Reklamy forum Tea Time 14.07.07, 16:05 > > Herbatka u ralstona. Wpadnij! > z tym wpadaniem, to trzeba uważać :P Masz bardzo czułe sensory. Nic ci nie umknie. A swoją drogą twoja uwaga nasunęła mi pewną interpretację nazwy forum. Bo być może odbywają się tu rozmowy nie PRZY herbacie, ale W herbacie. Co mam na myśli wyjaśni ta oto kolejna już zajawka reklamowa: Ralston napełnia już basen herbatą. Wpadnij się pokąpać. Uprasza się o niesikanie do basenu. Spijanie herbaty i dolewanie własnej oczekiwane. Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: Reklamy forum Tea Time 15.07.07, 21:20 oj nie wiem, czy bym się wykąpła w gorącej herbacie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
rzy Re: Reklamy forum Tea Time 16.07.07, 09:31 aanneett napisała: > oj nie wiem, czy bym się wykąpła w gorącej herbacie :/ A słyszałaś o mrożonej? Można zmieszać tą z tamtą. Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: Reklamy forum Tea Time 16.07.07, 10:31 rzy napisał: > A słyszałaś o mrożonej? Można zmieszać tą z tamtą. ice tea time? to zmienia postać rzeczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Reklamy forum Tea Time 15.07.07, 11:50 To może ja wierszykiem (czytać jak widzieć): Lubię bardzo teatime, Nie znalazłem słowa z rymem. :D Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Reklamy forum Tea Time 15.07.07, 16:29 :)))))))))))))))) Dla mnie bomba! Partizan ruleeeez! Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: Reklamy forum Tea Time 15.07.07, 21:20 partizan79 napisał: > To może ja wierszykiem (czytać jak widzieć): > > Lubię bardzo teatime, > Nie znalazłem słowa z rymem. > :D :D gites majonez :D Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Reklamy forum Tea Time 17.07.07, 08:53 Tea Time - tak trzymAJ ( z akcentem na ostatnio sylabe,zeby sie rymowalo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Reklamy forum Tea Time 04.01.08, 10:06 partizan79 napisał: > To może ja wierszykiem (czytać jak widzieć): > > Lubię bardzo teatime, > Nie znalazłem słowa z rymem. > :D To biały wierszyk jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Reklamy forum Tea Time 18.07.07, 00:20 kiedy towar dobry to i reklamy nie trzeba :] Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Reklamy forum Tea Time 31.07.07, 11:43 Chyba jednak reklama potrzebna, bo cosik ostatnimi laty na świeżości stracił... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Reklamy forum Tea Time 06.08.07, 17:40 rzy napisał: > Może wymyślimy parę (to znaczy kilka)? > Oto moje propozycje: > > Tea Time ma w sobie to coś! (Teinę...) > > Herbatka u ralstona. Wpadnij! Hmmm... te 'wpadnij' to dwuznaczne może być... Odpowiedz Link Zgłoś
awee W TVN24 06.08.07, 22:23 rzy napisał: > [...] parę (to znaczy kilka)? Prowadzący program powiedział kiedyś tak: "następny temat za moment czyli za chwilę" tak mi się skojarzyło Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: W TVN24 07.08.07, 08:49 awee napisała: > rzy napisał: > > > [...] parę (to znaczy kilka)? > > Prowadzący program powiedział kiedyś tak: > "następny temat za moment czyli za chwilę" > > tak mi się skojarzyło A mnie w szkole uczyli, że para to dwa... Odpowiedz Link Zgłoś