Gość: mjm IP: 195.205.254.* 23.08.07, 12:43 To całkowicie uzasadnione - jest przecież przywódcą kraju, gdzie od wieków rządzi się przy pomocy mięśni (tudzież przyrządów wspomagających mięśnie - pałek, noży, broni palnej) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Natka Wariatka Radzimy: co robić, żeby wyglądać jak Putin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 13:13 Ej, ja chcę takie same zdjęcia naszego prezydenta pooglądać :P Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_zorro Jest gruby i ma obwisłe ciało! 23.08.07, 13:15 Powinien robić więcej brzuszków! Mój Zorro ma dopiero piękny brzuszek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjnl Re: Jest gruby i ma obwisłe ciało! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 13:22 po pierwsze nie masz zorro a po drugie pracował (putin) 10 lat w kgb Odpowiedz Link Zgłoś
vik50 Re: Jest gruby i ma obwisłe ciało! 23.08.07, 13:58 Ale twój Zorro pewnie ok. 30-tki, a Putin ma 54 lata. Jak na faceta w tym wieku wygląda świetnie, trzeba mu to przyznać. Gdyby wygląd prezydenta decydował o wyglądzie jego kraju, Rosja byłaby w niezłej kondycji. Ale tak nie jest, więc po co rozwodzić się nad klatą Putina? :D Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 co by o nim nie powiedziec, to wyglada OK 23.08.07, 14:33 widac, ze sport uprawial, a nie tylko w TV ogladał :) choc u nas też paru polityków wyglada w miare normalnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz eeee, tamm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 14:44 kaczka wygląda lepiej maxed.gry-online.pl/mps/uploads/news/k1.jpg ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bezportek Co uriezac chlopu, zeby wygladal jak putin 24.08.07, 00:57 Otluszczony i bezwlosy tors putina to jawny dowod na tradycyjny u plemion azjatyckich zabieg kastracji przeprowadzany na wezyrach, straznikach w haremie i bydle pociagowym. Wniosek prosty: chcesz wygladac jak putin, utnij wloski nad debilnym czolkiem, i co nieco z drugiego konca tysz. Odpowiedz Link Zgłoś
hmm_ciekawe Radzimy: co robić, żeby wyglądać jak Putin 24.08.07, 12:15 NIeźle jak na staruszka;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Radzimy: co robić, żeby wyglądać jak Putin IP: *.wro.vectranet.pl 27.08.07, 15:21 pewnie wziol steryda . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onomatopej Putin, wyćwiczony agent KGB IP: *.autocom.pl 28.08.07, 12:01 Wychodzą te godziny na siłowni w szkołach KGB. Agenci musieli mieć niezłą kondycję. A naród Rosyjski cieszy się że ma idola i władcę do kochania. Odpowiedz Link Zgłoś