Dodaj do ulubionych

Połknął 100 kijanek, żeby wyleczyć wysypkę

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.07, 15:02
może zmądrzeje, może wróci mu to pamięć "historyczną"?
Obserwuj wątek
    • Gość: anka znam ten ból, kiedy babcia się pomyli :D IP: *.chello.pl 24.09.07, 15:39
      też nie byłam pewna, kiedy zamiast jakiegośtam leku homeopatycznego dała mi do
      wypicia krople do inhalacji. ale stwierdziłam, że starsza osoba ma autorytet -.-
      • wujekmik Re: znam ten ból, kiedy babcia się pomyli :D 24.09.07, 17:39
        niechciał bym mieć takiej babci
        • tetlian Re: znam ten ból, kiedy babcia się pomyli :D 24.09.07, 20:53
          Co za durna kobieta. Jak widać niektórzy z wiekiem nie mądrzeją.
      • Gość: ivulspirit Re: znam ten ból, kiedy babcia się pomyli :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 22:47
        Gość portalu: anka napisał(a):

> też nie byłam pewna, kiedy zamiast jakiegośtam leku homeopatycznego dała mi do
        > wypicia krople do inhalacji. ale stwierdziłam, że starsza osoba ma autorytet -.
        > -

Ja dostałem krople miętowe.... mimo że się broniłem:/ i widziałam co mi się
        wpycha, ale nieeee... dziecko nie wie co dobre, babcia wie lepiej. Ale jakie
        sprytne bydle ... jak otworzyłem usta i chciałem powiedzieć "to nie te krople"
        to mi wpakowała łyżkę do ust:). Do dzisiaj(jakieś 20 lat) mam sentyment do niej
        i wszystkich starszych ludzi którym wydaje się że zeżarli wszystkie rozumy
    • varus Połknął 100 kijanek, żeby wyleczyć wysypkę 24.09.07, 18:37
      Po co pisać o takich rzeczach? Przecież to nikogo nie obchodzi. Po co tracić czas na bezwartościowe informacje, skoro i tak każdej chwili zalewani jesteśmy morzem informacyjnych śmieci?
    • guru133 Czyżby ta chińska babcia tez słuchała 25.09.07, 00:12
      Radia Maryja?
    • wawrzyniec55 Połknął 100 kijanek 25.09.07, 00:56
      I zachorował ponieważ zapomniało dziecko je porzadnie umyc - zwłaszcza pod
      goraca wodą.
      A babcie trzeba słuchać.
      • Gość: Monkii Re: Połknął 100 kijanek IP: *.icm.edu.pl 25.09.07, 08:00
        Moja babcia polecała mycie zębów solą kuchenną i włosów roztartym jajkiem .
        Niestety sama to stosowała
    • Gość: niebieska_konewka smacznego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.07, 08:51
      temu dziecięciu życzę! brrrr

fuga.blox.pl/html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka