Gość: apel doDonaldu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.07, 15:02 może zmądrzeje, może wróci mu to pamięć "historyczną"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka znam ten ból, kiedy babcia się pomyli :D IP: *.chello.pl 24.09.07, 15:39 też nie byłam pewna, kiedy zamiast jakiegośtam leku homeopatycznego dała mi do wypicia krople do inhalacji. ale stwierdziłam, że starsza osoba ma autorytet -.- Odpowiedz Link Zgłoś
wujekmik Re: znam ten ból, kiedy babcia się pomyli :D 24.09.07, 17:39 niechciał bym mieć takiej babci Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: znam ten ból, kiedy babcia się pomyli :D 24.09.07, 20:53 Co za durna kobieta. Jak widać niektórzy z wiekiem nie mądrzeją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivulspirit Re: znam ten ból, kiedy babcia się pomyli :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 22:47 Gość portalu: anka napisał(a): > też nie byłam pewna, kiedy zamiast jakiegośtam leku homeopatycznego dała mi do > wypicia krople do inhalacji. ale stwierdziłam, że starsza osoba ma autorytet -. > - Ja dostałem krople miętowe.... mimo że się broniłem:/ i widziałam co mi się wpycha, ale nieeee... dziecko nie wie co dobre, babcia wie lepiej. Ale jakie sprytne bydle ... jak otworzyłem usta i chciałem powiedzieć "to nie te krople" to mi wpakowała łyżkę do ust:). Do dzisiaj(jakieś 20 lat) mam sentyment do niej i wszystkich starszych ludzi którym wydaje się że zeżarli wszystkie rozumy Odpowiedz Link Zgłoś
varus Połknął 100 kijanek, żeby wyleczyć wysypkę 24.09.07, 18:37 Po co pisać o takich rzeczach? Przecież to nikogo nie obchodzi. Po co tracić czas na bezwartościowe informacje, skoro i tak każdej chwili zalewani jesteśmy morzem informacyjnych śmieci? Odpowiedz Link Zgłoś
wawrzyniec55 Połknął 100 kijanek 25.09.07, 00:56 I zachorował ponieważ zapomniało dziecko je porzadnie umyc - zwłaszcza pod goraca wodą. A babcie trzeba słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monkii Re: Połknął 100 kijanek IP: *.icm.edu.pl 25.09.07, 08:00 Moja babcia polecała mycie zębów solą kuchenną i włosów roztartym jajkiem . Niestety sama to stosowała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebieska_konewka smacznego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.07, 08:51 temu dziecięciu życzę! brrrr fuga.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś