emde74 17.08.05, 13:12 witam! zajrzyj proszę na forum depresja. odpisałam Ci na maila. Trzym się i korzystaj z każdej pomocy. pzdr. M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emde74 Re: do owocowej2 17.08.05, 16:54 Moniko, nie bierz osobiście wszystkich postów na depresji. Ja mam nieodparte wrażenie, że niektórzy z tych ludzi są naprawdę chorzy. Oni po prostu ze względu na swoje psychiczne problemy tak reagują. Mam duże wątpliwości o wyrażaniu swoich opinii tam właśnie, bo można komuś zrobić przez to "ku, ku". I nie chodzi o zwykłe nerwy, a chore zachowania. Nie nam je leczyć - zostawmy to psychologom. Jeśli masz ochotę na wygadanie się zrób to lepiej tu. Tu nikt nie zareaguje w ten sposób. Jeśli nawet się wkurzy, to będzie to zwykłe wkurzenie. I tyle. Ja miałam tam małe starcie z jedną/jednym kiedy starałam się wytłumaczyć jak wyszłam z depresji. Ale do niektórych to nie dociera, bo po prostu ja jako nie-psycholog nie umiem dotrzeć do nich. Poszło ostro na mnie, ale ja się od tego wymigałam opanowaniem, bo nie jestem chora psychicznie. Przestraszyłam się tylko, żeby nikt sobie nic nie zrobił. I teraz patrzę z boku. Proszę nie denerwuj się więcej - wiesz przecież że stres wzmaga prolaktynę, która nie pozwala zajść . Pzdr. Marta Odpowiedz Link Zgłoś