Dodaj do ulubionych

To ja jutro lece do Kolka

22.01.08, 16:36
I bede pod majlem tylko tym *fm. Az do konca przyzslego tygodnia.
A na Hale to jak Bog da, a ten milosciwy jest :-)) Wiec pewnie nawet bardziej.
Obserwuj wątek
    • around_the_sun Re: To ja jutro lece do Kolka 22.01.08, 16:50
      Wpadaj pan choć na kawe, a i ciasta jakiego kawałek zawsze panu ostawim
    • vaud Re: To ja jutro lece do Kolka 22.01.08, 16:50
      Pan rozpocznie wontek, jak pan bedzie do startu gotowy hop, dobrze?
      to ja sie pojawie. Alibo sms takoz.
      • brezly Re: To ja jutro lece do Kolka 22.01.08, 16:54
        OK. Znaczy jak bede mial nocne szychte.

Aha, pani Wudko, dobrze ze pania czytam, w Merlinie sa plyty z Jasiem Kaczmarkiem.
        • brezly Re: To ja jutro lece do Kolka 22.01.08, 16:54
          I Maniek z Jedrkiem tez.
          • vaud Re: To ja jutro lece do Kolka 22.01.08, 17:03
            202 Jasio? To juz lece!
            • kanuk Re: To ja jutro lece do Kolka 22.01.08, 18:14
              grypsera ,normalnie ;-)
              • brezly Re: To ja jutro lece do Kolka 22.01.08, 18:24
                Wyjasniam majlem, Kanuczku:-)
                • lira_korbowa Re: To ja jutro lece do Kolka 22.01.08, 18:27
                  Tak jest, Kanuczku, ja też sobie cichutko powarczę...
                  • brezly Re: To ja jutro lece do Kolka 22.01.08, 18:28
                    Dobrze, dobrze, Liro.
                    Tez idzie Wyjasnia.
                    • immanuela Re: To ja jutro lece do Kolka 22.01.08, 18:34
                      też chcę wiedzieć, co Wy tam, knuje knujecie ;-)
                      • around_the_sun Re: To ja jutro lece do Kolka 22.01.08, 18:43
                        i ja też i ja też! :)))
                        • brezly Re: To ja jutro lece do Kolka 22.01.08, 18:44
                          TY tez nie wiesz?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                          • immanuela Re: To ja jutro lece do Kolka 22.01.08, 18:45
                            MY też nie wiemy! Brezu, rzucaj na maila :-))))
                            • brezly Re: To ja jutro lece do Kolka 22.01.08, 18:47
                              Rzucilem juz, przeciez kurcze, no, eeeeee.....nie czytacie majli od mnie ,
                              buiuuu ;.(((((
                              • around_the_sun Re: To ja jutro lece do Kolka 22.01.08, 18:50
                                Ja wiem co to jest Kółko, no :)ale dziękuje :)
                                ja sie pytam co to jest płyta z Mańkiem i Jędrkiem i Jasiu 202 :)))
                                • immanuela Re: To ja jutro lece do Kolka 22.01.08, 18:54
                                  around_the_sun napisała:

> Ja wiem co to jest Kółko, no :)ale dziękuje :)
                                  > ja sie pytam co to jest płyta z Mańkiem i Jędrkiem i Jasiu 202 :)))
                                  >

ja też wiem, co to Kolko :-)))), i też sie pytałam co to za płyty :-)))
                                  • around_the_sun Re: To ja jutro lece do Kolka 22.01.08, 18:55
                                    taaa, a w mailu dostaniesz pani Kółko jak sie patrzy :)))
                                    • immanuela Re: To ja jutro lece do Kolka 22.01.08, 18:57
                                      wiem, Brezly tylko o Kołku :-)))
                                      w płocie :-)))
                              • immanuela Re: To ja jutro lece do Kolka 22.01.08, 18:50
                                taaa, a na którom skrzynke, że zapytam zza węgła?
                                • brezly Re: To ja jutro lece do Kolka 22.01.08, 18:52
                                  Aha, bo pani Vaud pytala mnie ongi, dawno temu z Ameryki czy cos z kabaretu 60
                                  minut na godzine jest w pl. via net do kupienia, nie?
                                  No i ja sem dzis rzucil okiem na Merlina i tom znalazl.

Imm, na interie.
                                • around_the_sun Re: To ja jutro lece do Kolka 22.01.08, 18:52
                                  Pani Immciu a o co pani sie pytasz?
                                  Bo ja dostałam mailowom odpowiedź na to co wiem,
                                  a na to co nie wiedziałam to dalej nie wiem :D
                                  • immanuela Re: To ja jutro lece do Kolka 22.01.08, 18:56
                                    o to somo sie pytałam Słoneczku, o co i Ty :-))))
                                    I też dalej nie wiem, co to za jasiu :-))))
                                    • brezly Re: To ja jutro lece do Kolka 22.01.08, 18:57
                                      Naczelne jestescie. W sensie: prymaty!
                                    • around_the_sun Re: To ja jutro lece do Kolka 22.01.08, 18:57
                                      Jasiu Kaczmarek, tyle to wiem,
                                      ale Jędrek z Mańkiem???
                                      • brezly Re: To ja jutro lece do Kolka 22.01.08, 18:59
                                        Paremet Pikczers Preznt-Uja Kulisy Srebrnego Ekranu.
                                        Zaraz wam dam po ogonach, zobaczycie :-)
                                        • immanuela Re: To ja jutro lece do Kolka 22.01.08, 19:05
                                          ja tam się nie przyznaję do ogona, a Ty Słoneczku? :-)))
                                          • around_the_sun Re: To ja jutro lece do Kolka 22.01.08, 19:09
                                            ja też nie, pod żadnym pozorem.
                                            No chyba, że jak szybko przemkne to kto pomyśli,
                                            że ja jaka kometa.
                                            • brezly Re: To ja jutro lece do Kolka 22.01.08, 19:13
                                              To prosze o zaprzeczenie na Pismie.
                                              Pani Eraundowa (rozpaczliwie szukajac mozliwosci dosojuszniczenia jej] pani tu
                                              zajrzy, co?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=74724100
                                              • around_the_sun Re: To ja jutro lece do Kolka 22.01.08, 19:18
                                                i o cynamonie nie zapomnieć :)
                                          • brezly Re: To ja jutro lece do Kolka 22.01.08, 19:09
                                            Dobra, dobra. Nie dam rady przeciwko osmiu rekom :-)
                                            • lira_korbowa Re: To ja jutro lece do Kolka 22.01.08, 20:04
                                              Zaczynam powarkiwać nieco głośniej ;-)
                                              • brezly Re: To ja jutro lece do Kolka 22.01.08, 20:06
                                                Pojszlo z godzine temu, no co? :-)
                                                • lira_korbowa Re: To ja jutro lece do Kolka 22.01.08, 20:08
                                                  I stąd natężenie wolumenu warknięć. Nimo.
                                                  Na ftóre poczte?
                                                  • brezly Re: To ja jutro lece do Kolka 22.01.08, 20:10
                                                    Na gmail.
                                                    Powtorze wiec.
                                                  • lira_korbowa Re: To ja jutro lece do Kolka 22.01.08, 20:11
                                                    No to szczekam.
                                                    (Dziwne, do tej pory gmail nigdy nie zawiódł. Może literówka w
                                                    adresie ;-P)
                                                  • lira_korbowa Re: To ja jutro lece do Kolka 22.01.08, 20:15
                                                    Biedny Brezliś. Wrzuciło go do śmieci :-(
                                                    A myślałam, że w Genewie jest największy
                                                  • immanuela Re: To ja jutro lece do Kolka 22.01.08, 20:14
                                                    Brezu, czyżbyś gmaili nie umiał wysyłać? ;-)
                                                  • brezly Re: To ja jutro lece do Kolka 22.01.08, 20:18
                                                    Ja juz nic nie wiem. Tam sie za sciana Khad (chyba) ze mnie smieje, tu nawet
                                                    gmaila nie umiem wyslac, z miastascie a dupascie, ide sobie wolniutko :-((
                                                  • immanuela Re: To ja jutro lece do Kolka 22.01.08, 20:21
                                                    nie ić, Brezu, nie ić! I tak Cie kochamy :-DDD
                                                  • brezly Re: To ja jutro lece do Kolka 22.01.08, 20:23
                                                    To tym bardziej powinienem wygladac na jakiegos Kluni na Solaris a nie na na
                                                    Kaczora Donalda usilujacego wyrownac za pomoca pily nogi w zydlu, albo na psa
                                                    Huckleberry gonaicego Potwora z Picadilly (po Nowym Jorku zreszta).
                                                  • lira_korbowa Re: To ja jutro lece do Kolka 22.01.08, 20:28
                                                    Anene, to tylko moja Tarcza i Obrona uznała Cię za internetowego
                                                    terrorystę. Niewykluczone, że z aparycją Kluneja.
                                                  • brezly Re: To ja jutro lece do Kolka 22.01.08, 20:29
                                                    Adres domeny jest wyjatkowo podejrzany, fakt :-))
                                                  • immanuela Re: To ja jutro lece do Kolka 22.01.08, 20:31
                                                    Matko, Liro, Potraktowałaś Breza jako spam?
                                                  • lira_korbowa Re: To ja jutro lece do Kolka 22.01.08, 20:33
                                                    No nie ja, nie ja, no! W życiu, no!
                                                  • immanuela Re: To ja jutro lece do Kolka 22.01.08, 20:34
                                                    no, no! (tu pogroziłam Pani palcem ;-))
                                                  • millefiori Re: To ja jutro lece do Kolka 22.01.08, 20:51
                                                    Nieobecna, usprawiedliwiona mieszaniem w garach i wydawaniem posilkow na raty w
                                                    miare dochodzacych usiluje sie polapac w sednie...
                                                    Wiec, przykuchennie, herbatke z rumem na droge wnosze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka