joter7 14.02.08, 12:30 Może ktoś korzystał ze szkolenia z zakresu Funduszu socjalnego w firmie Aproba ( Wrocław) - jakie wrażenia, czy warto? jak są prowadzone? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: APROBA Wrocław - jakość szkoleń IP: *.ep.krakow.pl 23.04.08, 07:59 ja byłam w krakowie, wrazenie - niezłe. prowadzacy spoko, ale warunki marne, ciasno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: APROBA Wrocław - jakość szkoleń IP: *.171.19.131.crowley.pl 15.05.08, 09:25 Ja uczestniczyłam w szkoleniu w Katowicach, jak zawsze pełen profesjonalizm i w dodatku zaserwowali pyszny obiad... Była również u nich na szkoleniu podatkowym- zapewniam że warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: APROBA Wrocław - jakość szkoleń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.09, 12:43 Uczestniczyłam już 4 razy w szkoleniu z zakresu ZFSS organiz. Firma APROBA ma wspaniałego wykładowcę pana Płazę. Szkolenia prowadzone przez Niego są bardzo ciekawe i prowadzone bardzo profesjonalnie. Polecam szkolenia prowadzone przez formę Aproba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: APROBA Wrocław - jakość szkoleń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.09, 20:57 Uczestniczyłam w 2008 roku w szkoleniu z ochrony danych osobowych- pełen profesjonalizm i atrakcyjny wykładowca ;-) Odpowiedz Link Zgłoś