Dodaj do ulubionych

Gdzie do SPA..?

• a.sprawiedliwa prawdziwe spa 30.03.10, 10:08
      Czysta woda, czyste powietrze, no i może odrobina lekkiej gimnastyki.
      Poza tym oczywiście dobry humor. Oto prawdziwe spa, reszta to zwykłe bajery :)
    • zawsze-xxx Re: Gdzie do SPA..? 31.03.10, 15:35
      Jeżeli chcesz uszczęśliwić żone to proponuje abyś połączył pobyt w
      SPA z jakimś fajnym, luksusowym hotelem. Idelanie nadaje się do tego
      hotel Granary we Wrocławiu. Moja zona była zachwycona :)
    • Gość: Ada K. Re: Gdzie do SPA..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.10, 20:26
      Polecam Hotel Malachit Medical Spa w Karpaczu!
      Zawsze świetna atmosfera i wspaniałe zabiegi.
      Bardzo duży wybór różnych ciekawych pakietów.
      Szczerze POLECAM HOTEL MALACHIT
    • Gość: karolina&błażej Re: Gdzie do SPA..? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.10, 08:33
      polecam Hotel Azzun w Kromerowie koło Olsztyna. Cudnowne miejsce dla
      zakochanych. Spędzaliśmy tam weekend zaręcznynowy i było
      cuuuudownie. Szczególnie polecam romantyczną kąpiel w wannie (wanna
      znajduje się w pokoju!!!) z płatkami róż mmmmm
      • Gość: adin Re: Gdzie do SPA..? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.10, 12:53
        Zdecydowanie do Czech (razy sztuka;)
        luksusowy-dom.pl/luksusowe-miejsca/spa-po-czesku/
    • patchworkowiec Re: Gdzie do SPA..? 15.05.10, 17:16
      Ja wysłałbym ja do kosmetyczki na najmodniejsze w tym sezonie zabiegi z mikrodermabrazji tlenowej, nieźle brzmi :) a jak wygląda w praktyce, ehhh dużo by opisywać, można sprawdzić samemu, salon w wyniku natłoku klientek musiał zostać otwarty 16 i 23 maja, eh pragnące piękna
      KOBIETY
    • flis2010 Re: Gdzie do SPA..? 08.06.10, 13:55
      Witam chciałabym zaoferowac ci coś extra ja zbytnio nie jestem zwolennikiem
      hoteli i SPA lecz znajomy dal mi kontakt do Hotelu Afrodyta w Radziejowicach
      kolo Warszawy i musze przyznac że moja żona i ja byliśmy zszokowani pozytywnie
      tym miejscem.Tzn hotel przepiekny otoczony lasem super obsluga i zabiegi Spa
      oraz silownia itd.POLECAM

www.afrodytaspa.pl
    • krynica10 Re: Gdzie do SPA..? 14.06.10, 21:18
      Polecam SPA W HOTELU KRYNICA
      w Krynicy Morskiej. Jest to nieduży kameralny obiekt Spa &
      Weelness.
    • czarny_winetu Re: Gdzie do SPA..? 22.06.10, 11:56
      Stary, ja tez miałem problem z tym, zeby swoją kobietę do spa zabrac, ale... na
      szczęście pracuje równiez z kobietami, więc one mi doradziły.
      Pojechaliśmy na majówke do Primavera Spa w jastrzębiej górze. Było jak w spac
      byc powinno.
      Zapoznaj się z oferta. Może i ty tam swoja lubą zabierzesz.
    • karolinawalczak82 Re: Gdzie do SPA..? 29.06.10, 12:03
      A ja zaproponuję wioskę Spa Leśna Osada w Sokolnikach Lesie k.Łodzi.
      Nie jest to oczywiście typowe ekskluzywne Spa, ale ma swoje inne
      uroki. Na pewno fajne miejsce i na romantyczny weekend we dwoje i na
      jakąś większą imprezę zorganizowaną. www.lesnaosada.com.pl
    • Gość: Aga S Re: Gdzie do SPA..? IP: 46.112.154.* 02.07.10, 12:45
      Witam,polecam SPA w Radziejowicach jest to ok 40 km od warszawy.
      Miejsce jest znakomite do odpoczynku i relaksu. Kożystałam z moim
      mężem ,,pakiet dla dwojga" i jestem bardo zadowolona. Teraz wiem że
      w ofercie majanie tylko pkiety weekendowe ale rowniez pkiety takie
      na dzień i dobrej cenie. Prosze zobaczyc ich strone
      www.afrodytaspa.pl naprawde warto obługa również jest znkomita.
      • ahittos do dayspa 26.07.10, 13:14
        To jest miejsce wedlug mnie perfekcyjne (oddział Denique)
    • Gość: Anna Re: Gdzie do SPA..? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.10, 10:19
      Witam serdecznie, czytałam wcześniejsze propozycje kilku Pań i
      odniose się do SPA w Radziejowicach. Bardzo polecam. Duży wybór
      zabiegó np masaż gorącymi kamieniami z peelingiem, masaż
      polinezyjski itd. Piękne otoczenie miła obsługa. Warto naprawdę
      pojechać tam i oderwać się od miasta, pracy szybkiego truby życia.
      Relax i odprężenie gwarantowany strona internetowa to
      www.afrodytaspa.pl POLECAM
      • Gość: Izabelka Re: Gdzie do SPA..? IP: 217.96.29.* 16.02.11, 12:32
        Afrodyta w Radziejowicach jest ok, ale bez rewelacji. Fajne miejsce na wypad weekendowy - blisko Warszawy.
        Polecam masaż u pana Pawła, miły, masaż super, mocny ale z wyczuciem ;-) wychodzisz jak nowo narodzona
    • Gość: janek Re: Gdzie do SPA..? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.10, 09:04
      hotele spa

prezentacje hoteli spa

www.e-konferencje.pl/hotele_spa.php
    • lucyinthestars Re: Gdzie do SPA..? 13.07.10, 14:36
      Kurczę, facet to raz się spyta o coś na kobiecym forum i od razu ma milion
      odpowiedzi ;) Nie będę już zapewne oryginalna, polecając ci kolejne spa ale ja
      uwielbiam Primavera SPA. Jest nad morzem, więc to kolejny atut, poza
      profesjonalnymi zabiegami i fajną atmosferą :)
      • Gość: mania Re: Gdzie do SPA..? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.10, 11:22
        a ja mam pytanie czy wiecie może gdzie może być jakiś fajny zabieg
        czekoladowy??? Chce zrobić prezent koleżance a ona uwielbia
        czekoladę więc myśle że fajny byłby taki zabieg czekoladowy. Pomóżcie
        • Gość: jadzia Re: Gdzie do SPA..? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.10, 15:44
          Polecam zabieg czekoladowo - kokosowe delicje jest wykonywany np. w
          Afrodycie Spa koło Warszay.
          • Gość: mania Re: Gdzie do SPA..? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.10, 09:23
            a jak wygląda ten zabieg w tej Afrodycie? Czy nadaje się na
            wykupienie na prezent? Bo nie chce ofiarować koleżance zabiegu w
            którym nic nie ma i wydać tylko kase jak w większości spa...
        • lucyinthestars Re: Gdzie do SPA..? 04.08.10, 11:52
          Nie wiem, czy interesują was wyjazdy przy okazji wypadu do spa, ale jeśli tak,
          to odwiedźcie Primaverę. Tam robią ekstra zabieg czekoladowy, mnie się bardzo on
          podobał. Teraz tam są jakieś promocje, więc może warto się zorientować.
    • Gość: stenimi Re: Gdzie do SPA..? IP: 85.222.87.* 19.07.10, 12:56
      Ja teraz nie mam az tyle czasu aby zafundowac sobie czas w SPA,ale
      generalnie w zamian za to bardzo lubie tego typu zabiegi
      www.elite.waw.pl/hydroterapia/
    • Gość: Ania Re: Gdzie do SPA..? IP: *.85-237-176.tkchopin.pl 26.08.10, 15:59
      Witam. Polecam Spa w Hotelu Victoria w Bolszewie. Byłam tam w lipcu
      z mężem i dziećmi. Hotel znajduje się poza miastem. Jest cicho i
      spokojnie, ale szybko można dojechać do centrum w razie potrzeby.
      Sklep, apteka, kościół, praktycznie na miejscu. W hotelu nowiuteńki
      basen, sauna, jacuzzi, brodzik dla dzieci. Wszystko czyste i
      schludne. Korzystaliśmy z pakietu Relaks dla ciała i umysłu.
      Przystępna cena za noclegi i spa w pakiecie. W ciepłe dni
      jeździliśmy nam morze, a w niepogode korzystalismy z aquaparku,
      bowlingu i spa. Naprawde polecam! www.hotelvictoria.pl
      • ada_m_us Re: Gdzie do SPA..? 31.08.10, 18:22
        Tez sie zastanawiam nad doborem wlasciwego miejsca wypoczynku.
        Ostatnio skorzystalem z oferty FastDeal.pl. Jak za taka cene to
        naprawde sie oplacalo. Szukalem tanszych ofert i ta wydala mi sie
        najlepsza. Tu jest link gdyby ktos potrzebowal.
        www.fastdeal.pl/oferta/beskidy
        Pozdrawiam

• marry-and-more Re: Gdzie do SPA..? 16.09.10, 12:11
          A mi się wydaje, że do SPA to jednak fajnie się wyrwać z miasta, chociażby nad to morze;) Ta Primavera w Jastrzębiej Górze ma chyba najlepszą ofertę ze wszystkich hoteli nad morzem;)
          • sajka313 Re: Gdzie do SPA..? 15.10.10, 20:54
            O tak do tej Jastrzębiej Góry do Primavera Spa wybrać się warto i mają ciekawą jesienną ofertę. Właśnie na ich stronie widziałam promocyjne weekendy Andrzejkowe. Aaaa i jutro, ciekawe, czy są jeszcze miejsca, można się wybrać na bezpłatne warsztaty "Nordic Walking jako forma aktywności". Fajne jest to, że wychodzą do ludzi także z informacją.
    • Gość: aga kraków Re: Gdzie do SPA..? IP: *.nh1.naszasiec.net 04.11.10, 15:07
      Jak co roku pozwalam sobie na ta niezwykła przyjemnośc jaką jest pobyt w SPA.
      Kilka dni temu wróciłam z Malinowego Dworu, hotel medical spa znajduje się w wojewódźtwie Wielkopolskim w Świeradowym Zdroju. Hotel ma 4gwiazdki,ale spokojnie zasluguje na 5. Ceny nie są niebotyczne, jedzenie pyszne, piękne wnętrza, stok obok hotelu, przemiła obsłga, bardzo profesjonalne zabiegi spa, rechabilitacja tez bardzo ok.
      Idealne miejsce na pobyt całą rodziną, np w weekend mikołajkowy rodzice moga odpocząc bo dzieci maja zapewnioną opiekę samego św.Mikołaja )))) japlanuje jechać tam na Andrzejki i Sylwestra. Rok temu byłam w Malinowym Dworze w Solcu Zdroju i tez serdecznie polecam!!!!!
    • teddybear90 Re: Gdzie do SPA..? 07.12.10, 11:59
      Gość portalu: Adam napisał(a):

> Chce zabrać żone na kilka dni relaksu do jakiegoś SPA ale wiecie jak to jest -
      > facetowi ciężko to wybrać więc chciałbym poprosic drogie Panie o pomoc.
      >
      > W internecie ofert jest dużo ale zawsze najlepsze sprawdzone.
      > Z góry dziekuje.

Polecam sprawdzony ośrodek nadmorski : Spa Hotelu Sheraton w Sopocie :czasatrakcji.pl/pl/attraction/1047/spa-hotelu-sheraton-w-sopocie.html .

Niesamowita atmosfera !
      • ewa_dud_78 Re: Gdzie do SPA..? 07.12.10, 21:20
        a czy ktos cos wie o nowym spa Kampinosport w Starych Babicach? Z tego co slyszalam, niedawno zostało otwarte... Był ktos tam już?
        • turbotoster Re: Gdzie do SPA..? 13.12.10, 12:06
          Wypady do SPA można traktować jako wyjazd rodzinny, we dwójkę zawsze milej i przyjemniej :)
          Ostatnio coś takiego zafundowałem mojej kobiecie w poznaniu (o tutaj: www.spatio.com.pl/ ), zabawa była przednia, obydwoje byliśmy zadowoleni :)
    • zimnegrzanki Re: Gdzie do SPA..? 10.12.10, 00:01
      Fajny pomysł na prezent dla żony :) Kobiety zawsze się cieszą z takich rzeczy jak wypady do spa, kosmetyczki i odnowy biologiczne. Sama mogłabym dostać taki prezent od swojego faceta. Ostatnio widziałam ofertę spa Głęboczek na pojezierzu brodnickim. Fajne bo mają moim zdaniem dosyć innowacyjną i ciekawą ofertę pielęgnacji ciała, opartą na składnikach aktywnych, pochodzących z winogron i ich krzewów.
    • Gość: prom Re: Gdzie do SPA..? IP: *.serv-net.pl 27.12.10, 22:03
      ja ostatnio wyjatkowo jak na faceta odwiedzilem jeden salon spa :)

calkiem przyjemnie.
      na ul . Karolkowej 50 lok. 1 w warszawie - zapraszam :) jesli szukasz
      [url=http://www.facebook.com/pages/Centrum-Zdrowia-i-Urody-Chantal/146201732098691]Tekst linka[/url]
      • Gość: irwin Re: Gdzie do SPA..? IP: *.serv-net.pl 25.06.11, 16:55
        Spa to świetna sprawa. Jakiś czas temu byłyśmy z koleżankami na "panieńskim dniu" w SPA chantal.waw.pl/. Przez pięć godzin miałyśmy na wyłączność. Panie nam robiły zabiegi na zmianę, wszystkie zabiegi były na bazie pomarańczy. Ale ostatnio poczytalam sobie o kinoterapii, to dopiero super sprawa. Podobno świetnie działa na skórę.
    • zalesiemazury Re: Gdzie do SPA..? 13.01.11, 23:00
      Polecamy niedawno otwarte spa na Mazurach z autorską linią zabiegów opartych na sile tradycji i natury.
      No i klimatyczne wnętrza, a w nich np rytuał małżeński - kąpiel w sianie.
      WARTO!
      • my.norka Re: Gdzie do SPA..? 28.01.11, 12:04
        Na Mazurach jest mnóstwo fantastycznych miejsc. Moja znajoma przed ślubem spędziła tam prawie dwa tygodnie:) Natomiast jeśli chodzi o ciekawe spa to na Pojezierzy Brodnickim jest Głęboczek Vine Resort & SPA, dobrze o nim wypowiada się na przykład Magda Gessler. Nie tylko mają tam fajne zabiegi,ale również dobrą kuchnię
        • marecka.1 Re: Gdzie do SPA..? 28.01.11, 15:29
          byłam ostatnio w Spa w Krynicy - Zdrój (ośrodek Geovita). Mają fajne programy lub zabiegi we własnym zakresie, jedzenie naprawdę smaczne i zróżnicowane, no i te spacery w scenerii gór. Miejsce polecam dla ludzi, którzy lubią aktywnie spędzać czas i do tego się relaksować :)
    • Gość: kasia miła Re: Gdzie do SPA..? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.11, 13:58
      Witam,

osobiście bardzo polecam hotel ze spa, który oferuje tanie noclegi ciechocinek. Byłam tam i świetnie się bawiłam. Pozdrawiam
    • milagrosita12 Re: Gdzie do SPA..? 02.02.11, 14:26
      O! To ja przychylę się do propozycji "zimnegrzanki" bo moi znajomi się tam wybierają na romantyczny weekend a sama okolica wygląda bardzo ładnie :)
      • milagrosita12 Re: Gdzie do SPA..? 02.02.11, 14:27
        Chodziło mi o Głęboczka ;)
    • sweet.heart.2 Re: Gdzie do SPA..? 14.02.11, 11:19
      Dopisuję się do tych, którzy napisali o Primavera Spa - oferta zabiegów jest bardzo duża (plus to nie tylko SPA, ale także wczasy odchudzające, możliwość spędzenia wakacji z dziećmi itd.). Możliwości jest wiele, a co mi się osobiście najbardziej podoba to fakt, że ośrodek mieści się nad morzem :))
    • Gość: Adaaa Re: Gdzie do SPA..? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.11, 12:11
      Witam polecam Spa w Jarosławcu w ośrodku Panorama Morska :) Są znakomite zabiegi i pakiety spa 1-3 dniowe, pakiety spa 4-7 dniowe:)Polecam kapsułę SPA albo Power slim Studio z sauną na podczerwień:)
    • Gość: sonia2010 Re: Gdzie do SPA..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.11, 12:36
      Jak do SPA, to z pewnością jakiegoś fajnie położonego. Mnóstwo jest "przydrożnych" hoteli z zabiegami SPA, ale poza zabiegami właściwie nic nie można tam robić. Lepiej wyszukać czegoś, gdzie można korzystać też z możliwości spędzenia czasu na powietrzu. Poza tym fajne są te spa, które mają swoje unikalne zabiegi. Np. Głęboczek (na trasie do Olsztyna) oferuje zabiegi z winoterapii. Mają swoją winnicę, można pospacerować.
      • jagoda1960_51 Re: Gdzie do SPA..? 17.02.11, 14:26
        Ja polecam SPA www.spanadmorzem.info/super zabiegi i panie kosmetyczki :D
        • Gość: malyszek Re: Gdzie do SPA..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.11, 13:51
          do Druskiennik jedźcie to taki Ciechocinek, Krynica, Ustroń, Władysławowo w jednym. Mają tam wszystko a Litwa niby taki zacofany kraj hehe
      • julka_88 Re: Gdzie do SPA..? 23.02.11, 12:25
        Ja do SPA, to koniecznie nad morzem! W Polsce jest duży wybór ośrodków tego typu właśnie na Pomorzu! jakiś czas temu wybrałyśmy się z mamą do SPA Hotel Zdrojowy w Jastarni i polecam! Zabiegi są wykonywane z dużą precyzją, ale przyznam, że nie jest najtaniej. ( ja miałam bon zniżkowy:)) Ale moja znajoma była w jakimś SPA blisko morza w Sopocie i poleca, słyszałam też, że w Kołobrzegu są świetne ośrodki SPA. Myślę, że nad morzem oprócz pobytu w hotelu i zabiegów ma się też możliwość wypoczynku nad morzem i to jest ten plus!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka