zielonamysz 06.05.08, 19:49 lonam... Leze pod palmom i pije whisky.Wszystkich caluje porowno. Ogolnie nie jest zle ale raczej nie schudnem .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greta.garbon Re: sSpa 06.05.08, 20:16 No to Pan się już też za mnie wypowiedział. A do Pani, p.Myszko pytanie. Czy pod prawdziwą palmą? czy taką w doniczce. Bo jak pod prawdziwą i razem z tubylcami, to nie wiem czy za dobrze to jest. Pomarańczy np. Pani nie kupi gdy sprzedający taki zamiar mający pod palmą się położy i odpoczywać mu się zapragnie. Nie wiem, czy przez Grupę upoważniona jestem, ale ze swej strony, to szampańskiego pobytu na wczasach Pani życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: sSpa 07.05.08, 07:47 Ajajajaj. Kolega tez mnie ostatnio przyslal serie zdjec. Z nowa pania (jak ktos pamieta historie o konkubinie, milosci z lat szkolnych odnalezionej na Naszej Klasie, zostawienia tego Kolegi i gniewnych emajlach konkubiny tego z NK do Kolegi zeby Ja (te malpe blond swoja) zabral, to to ten Kolega) pojechal pod piramidy. I taki w niego nowy duch z dopieszczonym ego wstapil, ze na dwunastu zdjeciach widac tylko jego (kolega w Morzu jako nurek, kolega na wielbladzie, kolega pod piramida, kolega z drinkiem etc.) a Nowa Pania tylko na jednym a i to w cieniu i okularach przeciwslonecznych, no! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: sSpa 07.05.08, 07:48 Ale fajnie pani ma, ja nawet nie wiem co i jak w tym roku jezeli w ogole. Pewnie to co co roku. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: sSpa 07.05.08, 08:05 Ladnie ma Pani, Pani Zielona, to wespre jeszcze paroma dobrymi radami: nic na sile, samo przypelznie. Pani zapomni o chudnieciu, bo jak sie mysli, by zrzucac, to wychodzi wrecz przeciwnie. Co do konkubiny z NK to sie zgubilam, kto kogo w przeszlosci, a kto w terazniejszosci pod ta piramida. Na razie wyszly mi trzy panie kolegi na raz, ale nie wiem, czy dobrze licze. Co do wakacji sensu stricto nie wiem nic, bo znow robie za miejsce atrakcyjne turystycznie. To moze lepiej uciekne. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: sSpa 07.05.08, 08:09 Bo to bylo tak. Kolega mial zone. A Byla Milosc mial konkubine. Zona Kolegi BM na Naszej Klasie znalazla I chodu do niego Kolega ostal sie sam (duze dzieci) Konkubina majlowala do Kolegi ze ma zabrac Zone od BM ---- I teraz Kolega do cieplego z Nowa Pania. A konkubina w poniewierce chyba z wezelkiem. Czy juz pani placze? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: sSpa 07.05.08, 08:24 taa...aaaaa...k... Biedna Konkubina!!! Dzieci duze, od piersi odstawione, to zrozumieja. Aha, to byly trzy panie, jednak sie dobrze doliczylam, bo, jak zrozumialam, mimo wczesnej pory , kolega nie przyjal w ramach wymiany Konkubiny, tylko wyszedl na swoje w postaci Nowej. Wkleje wiec droga skojarzeniowa kawalek wstepny i wyjasniajacy czesciowo, bo nie do konca zachowania jednego z bohaterow The Darjeeling Limited, tego filma, co go pan Kanuk reklamuje, a ja popieram wybor i sie podpisuje oburacz, bo zaiste, produkcja pomyslowo i atmosferycznie nie do opisania, trzba obejrzec; madwell.com/flash/hotel.htm Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: sSpa 07.05.08, 08:26 To jest o tych trzech co jada do Indii? Zachecali w naszym malym kinie. Chyba pojde wiec. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: sSpa 07.05.08, 08:29 ...nie tyle Indie co... ale co bede mowic. Pan rzuci okiem na wstep. A potem calosc. Mnie sie najpierw trafila wersja bez wstepu, to sie lekko zagubiona poczulam, wstep dostalam w dwa dni po obejrzeniu filmu, wiec obejrzalam wstep, film raz jeszcze i tak da capo, a l'occasion. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: sSpa 07.05.08, 08:31 Ojej, nie tam gdzie trzeba dalem odpowiedz: Tak, tak. Pokazywali tam kawalki. A to pani widziala? butelki.zwrotne.filmweb.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: sSpa 07.05.08, 08:33 Nie, jeszcze... ale nadrobie, za miesiac do Oj. smigam. To poki co, odbiec musze. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: sSpa 07.05.08, 08:35 Ja tez sobie ide. Zobaczyc czy dziecina przyszla. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: sSpa 07.05.08, 10:49 Mnie wrocilo. Pogoda dekoncentrujaca, znaczy, luxami z blekitnych niebios bombardzowanie. Jutro kolejny zajazd gosci w dom. Musze sie zebrac w sobie i podgonic robotki na zapas. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: sSpa 07.05.08, 10:58 Przyszla dziecina i zrobila duzo szumu. Okazuje sie ze Chinczykom nie nalezy wierzyc. Nie tylko jak idzie o czosnek i Tybet. Pani Fiorciu, pani czytala ze oni Ruskim mysliwce podrobili? Nie w sensie ze porozdrabniali wrekach na mniejsze kawalki i wrzucili do zupy. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: sSpa 07.05.08, 11:07 Bylo w GW bodaj, ale znalazlem tu: www.hotmoney.pl/artykul/1938/1/biznes-chinczycy-kradna-rosyjskie-pomysly.html Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: sSpa 07.05.08, 11:08 To reprodukcje tradycyjnie dla XX wieku na wschod podazaja. Byla Czajka, byl Zaporozec... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: sSpa 07.05.08, 11:11 Prognoza taka ze za jakis czas Amerykanie zaczna podrabiac Chinczykow? Ale ma pewne Schadenfreude :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: sSpa 07.05.08, 11:28 Zgodnie z kierunkiem obrotu Ziemi. Ex oriente Lux-us (podrabiany). Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: sSpa 07.05.08, 23:23 jak tylko przeczytalem,ze ZM jest pod palmami,to z radia poplynela "Noc w Tunezji" ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: sSpa 07.05.08, 23:47 ale Mysz była w Tunezji łońskiego roku, o ile dobrze kojarzę, i teraz jak bumerang? Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: sSpa 07.05.08, 23:41 millefiori napisała: > > Co do konkubiny z NK to sie zgubilam, kto kogo w przeszlosci, a kto w > terazniejszosci pod ta piramida. Na razie wyszly mi trzy panie kolegi na raz, > ale nie wiem, czy dobrze licze. Pani Fiorciu, ja to Paniom kocham :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: sSpa 08.05.08, 07:39 _ Ciiiicho, wiem...;) PS. Cale szczescie, ze zawsze obok znajdzie sie ktos zorientowany i biegly w kalkulacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori I zle sie wkleilo, 08.05.08, 07:40 cytat z pana Sułka mial byc pietro wyzej, pod wypowiedzia Pani Immanueli. Odpowiedz Link Zgłoś