immanuela 04.06.08, 12:29 odliczam i z utęsknieniem patrzę w stronę końca. Koniec już widać! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lira_korbowa Re: liczydło 04.06.08, 13:09 Ale zanim nastąpi.... Tyle jeszcze, ciężkiego... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_bzdeta_wons Re: liczydło 04.06.08, 14:44 ale n-konca, c-konca, Wielkiego Konca Wszytkiego (kononowiczem mi zajeżdza bo juz nie bedzie niczego) Doczesnego (dlatego dodałem) a moze weekendu? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: liczydło 04.06.08, 14:46 Nie, jak rozumiem, u Immki ma to charakter odliczania przedurlopowego. Kononowicz jako astrofizyczna konsekwencja ewolucji Wszechswiata? Tylko swetr zostanie i ulegnie kolejnemu Big Bangowi? Podoba mi sie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: liczydło 04.06.08, 21:02 Jako zla wrozka przewiduje ze przed koncem odlicznia doznsz ciekawych wzazen, czego Ci nie zyczy caly kolektyw:) Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: liczydło 04.06.08, 22:05 Odliczam ze strachem. Czas od maja topnieje mi w oczach i w zasadzie nie ma nawet czasu na odliczanie. Kwiaty obsiadają wszystko jak leci, kwitną więdną, kwitną, więdną. Zimou jakby wolniej człek się starzał. Znaczy - im bardziej na północ tym młodziej? A sam kielich z mrożonym eliksirem młodości przywalony kołem podbiegunowym? I gdy wreszcie dziura ozonowa będzie już tak nieprzyzwoita, że nic sie nie da zszyć, lodowce stopnieją, eliksir wyparuje i też figa. Nonapadłomnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: liczydło 04.06.08, 23:14 rdzenni( jesli mozna to sobie wyobrazic) mieszkancy strefy polarnej nie wygladaja na takich znowu dlugo i szczesliwie zyjacych. a jedyny znany im eliksir to..tran. tak wiec i tu zaleca sie umiarkowanie oraz pomieszkiwanie podzwrotnikowe. gdzie kwiaty kwitna i kwitna. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: liczydło 05.06.08, 07:28 A dziury ozonowej juz nie ma. Przestala istniec, rowniez medialnie. Mamy globalne ocieplenie. Pora kupowac futra. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: liczydło 12.06.08, 16:10 w ramach abaka centymetr po żołniersku muszę sobie zrobić- tylko do czego by tu odliczać? Odpowiedz Link Zgłoś