Dodaj do ulubionych

Uwaga! Nadchodzi 9.15!

27.06.08, 09:14
Bum bum bum bum!
Obserwuj wątek
    • lira_korbowa Re: Uwaga! Nadchodzi 9.15! 27.06.08, 09:18
      t r z y m i e m y
      • audrey.h Re: Uwaga! Nadchodzi 9.15! 27.06.08, 10:01
        trzymiemy oburącz.
        niemożność zjedzenia śniadania jest naprawdę drobiazgiem.
        • around_the_sun Re: Uwaga! Nadchodzi 9.15! 27.06.08, 10:18
          czymie, czymie, kubek z kawom chwytam małym palcem.
          • azmb Re: Uwaga! Nadchodzi 9.15! 27.06.08, 11:12
            kciuk mi zbielał zupełnie... dacie znać, kiedy można przestać?
            • audrey.h Re: Uwaga! Nadchodzi 9.15! 27.06.08, 11:37
              Az, wierzę, że Imm osobiście dobre wieści nam ogłosi :)
              • azmb Re: Uwaga! Nadchodzi 9.15! 27.06.08, 12:25
                czekam więc cierpliwie na wieści, na DOBRE wieści:)
                • olo53 Re: Uwaga! Nadchodzi 9.15! 27.06.08, 12:29
                  Ja po prostu wierze
                  • zielonamysz Re: Uwaga! Nadchodzi 9.15! 27.06.08, 14:59
                    Juz puscilam. Ale na pewno wszystko ok. Inaczej byc nie moze.
                    • immanuela Re: Uwaga! Nadchodzi 9.15! 27.06.08, 16:14
                      jacy jesteście kochani, aż mi się łza w oku...
                      wszystko poszło dobrze, czułam wasze wsparcie! Dzięki, dzięki!
                      • audrey.h Immmmmmmmmm! 27.06.08, 16:19
                        nareszcie! dziewczyno no kurczę no przecież jak na szpilkach! :)
                        gratulacje :))))

• immanuela Re: Immmmmmmmmm! 27.06.08, 16:23
                          dzięki, dzięki :-* :-* :-*
                          • around_the_sun Re: Immmmmmmmmm! 27.06.08, 17:46
                            U mnie neta wywaliło burzowo i bym czymała do tej pory
                            gdybym sie pana Breza nie zapytala co stemy kciukami.
                            Ale pan Brezu dobre wieści zapodał no więc jak tylko łącza pozwoliły
                            tom przyleciała gratulować! Pani Immciu, serdeczności!
                            • zielonamysz Re: Immmmmmmmmm! 27.06.08, 18:20
                              U mnietez burz.Gratulki pani Im.
                              Mimo burz wypelzam zaraz w swiat..Moze pojdzie..
                              • immanuela Re: Immmmmmmmmm! 27.06.08, 19:11
                                tacyście wszyscyście kochaniście! Ach! Dziewiarze to lepsza część ludzkości! Dzięki!
                                • brezly Re: Immmmmmmmmm! 27.06.08, 19:53
                                  Nooooo :-)
                                  Buzioscisk, nie mylic ze szczekosciskiem.
                                  • czajnik40 Re: Immmmmmmmmm! 27.06.08, 23:42
                                    Immi !!!
                                    Gratulacje !!!
                                    :)))))))
                                    • khadroma Re: Immmmmmmmmm! 29.06.08, 10:12
                                      Immko, tez bym trzymala, gdyby nie moj hulaszczy tryb zycia.
                                      Buziaki! :))
                                      • audrey.h Re: Immmmmmmmmm! 29.06.08, 10:30
                                        moja koleżanka w szkole podstawowej napisała podczas dyktanda: "hulasz czy tryb życia?" nie zrozumiawszy słowa "hulaszczy".
                                        anegdota była piękna potem na lata ;)
                                        • immanuela Re: Immmmmmmmmm! 29.06.08, 20:09
                                          dooooobre Odrejko! Moja koleżanka powiedziała kiedyś, że jednostka światłości to
                                          kandelabr.
                                          Aha, i wszystkich zapraszam na szampana do wątku "juhuuuuuuu".
                                          • audrey.h Re: Immmmmmmmmm! 29.06.08, 20:44
                                            > że jednostka światłości t
                                            > o
                                            > kandelabr.

:DDDDDDDDD błagaaaam Immm, nieee, tu zwariować idzie czasem na Hali.
                                            cześć Imko. idę paczeć na mecz.
                                            • immanuela Re: Immmmmmmmmm! 29.06.08, 21:14
                                              no, ja też idę paczeć na Torresa, jak mi to sugerował Brez ;-)
                                              • immanuela Re: Immmmmmmmmm! 29.06.08, 21:20
                                                o wilku mowa! Gooooooooooooooool!!!!!
                                                • audrey.h Re: Immmmmmmmmm! 29.06.08, 21:24
                                                  masz nosa Imm na kogo paczeć no :))
                                                  mi Ballack wpadł w oko. teraz krwawi biedaczysko, ajć.
                                                  • immanuela Re: Immmmmmmmmm! 29.06.08, 21:28
                                                    na Ballacka w ogóle nie pacze ;-)
                                                  • audrey.h Re: Immmmmmmmmm! 29.06.08, 21:30
                                                    to pacz, pacz! ;)))
                                                  • immanuela Re: Immmmmmmmmm! 29.06.08, 21:33
                                                    nie bede! :-D
                                                  • around_the_sun Re: Immmmmmmmmm! 29.06.08, 21:42
                                                    i jeszcze żółtom kartke dostał, dobrze mu tak!
                                                  • audrey.h Re: Immmmmmmmmm! 29.06.08, 21:45
                                                    Słońce, co, kto żółtą??? Ballack?
                                                    a czemu nic nie zauważyłam ja się pytam, hę?

jak tam Brez w ciopongu?
                                                  • immanuela Re: Immmmmmmmmm! 29.06.08, 21:59
                                                    pisze, że ma głośniki, i wszystko wie.
                                                    Ale poza tym jest w tunelu, i kontakt jest utrudniony z braku zasięgu.
                                                  • around_the_sun Immciu, Odri! 29.06.08, 22:45
                                                    Pan Brezu przysłał mnie cobym nadała,
                                                    że on nas ajlawju wszystkie tszy. :)
                                                    A w tych głośnikach to On słyszał nie to co na boisku chyba :D
                                                  • audrey.h Re: Immciu, Odri! 29.06.08, 22:52
                                                    > Pan Brezu przysłał mnie cobym nadała,
                                                    > że on nas ajlawju wszystkie tszy. :)

och, odpisz, że dziękujemy i że odwzajemniamy amory stokroć bardziej niż na odwrót ;))

> A w tych głośnikach to On słyszał nie to co na boisku chyba :D

uoj, jak to?
                                                  • around_the_sun Re: Immciu, Odri! 29.06.08, 23:17
                                                    z głośnikami to dokładnie nie wiem,
                                                    ale pytał sie, czy dobrze usłyszał, a nic sie takiego nie działo.
                                                    Nie wiem, może Niemce jakiego gola ogłosili, czyco?
                                                    Się nawet nie dopytywałam bo to pod koniec meczu było.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka