Gość: Pytający IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 23:30 Czy w Poznaniu istnieją hotele, motele czy pensjonaty udostępniające pokoje na godziny? Sprawa bardzo pilna! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kicia Re: Pokoje na godziny IP: *.icpnet.pl 02.06.04, 23:38 Istnieją tylko po co... taką piękną wiosnę mamy... nie lepiej na łonie natury gdzieś nad jeziorkiem na łączce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytający Re: Pokoje na godziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 13:03 Wole w pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytający Re: To ty nie mieszkasz w palacu?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 20:58 Poważnie pytam do cholery, gdzie mozna wynająć pokój na godziny. Czy ktos mi odpowie? Proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
avenarius Re: Pokoje na godziny 03.06.04, 21:10 Witam,poszukaj w ogłoszeniach typu towarzyskie...ja nie pamięam w tej chwili dokładnie gdzie,ale spotykałem się z takim typem ogłoszeń;tak dla ciekawości:koszt godziny wtedy wynosił 50 PLN.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytający Re: Pokoje na godziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 15:09 Czy moge prosić o jakies konkrety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzyk Re: Pokoje na godziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 16:15 A nie masz jakiegoś kumpla co ma wolną chatę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Pokoje na godziny IP: *.icpnet.pl 05.06.04, 19:56 Straszny oferma z tego gościa, nie dość że nie ma chaty to jeszcze pokoju załatwić nie potrafi, jak ja bym miała takiego faceta to by poszedł z dymem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glina Re: Pokoje na godziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 22:51 To Ty jesteś strażaczka czy podpalaczka? A wogóle co Ty wiesz o życiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Pokoje na godziny IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.06.04, 01:12 Kolego,weź Głos Wlkp. Znajdziesz tam takich ogloszeń od cholery i ciut,ciut.Powodzonka. Odpowiedz Link Zgłoś