Dodaj do ulubionych

Pokoje na godziny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 23:30
Czy w Poznaniu istnieją hotele, motele czy pensjonaty udostępniające pokoje
na godziny? Sprawa bardzo pilna!
Obserwuj wątek
    • Gość: kicia Re: Pokoje na godziny IP: *.icpnet.pl 02.06.04, 23:38
      Istnieją tylko po co... taką piękną wiosnę mamy... nie lepiej na łonie natury
      gdzieś nad jeziorkiem na łączce?
      • Gość: Pytający Re: Pokoje na godziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 13:03
        Wole w pokoju.
    • Gość: Fredro To ty nie mieszkasz w palacu?! IP: *.icpnet.pl 03.06.04, 14:11
      • Gość: Pytający Re: To ty nie mieszkasz w palacu?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 20:58
        Poważnie pytam do cholery, gdzie mozna wynająć pokój na godziny. Czy ktos mi
        odpowie? Proszę!
    • avenarius Re: Pokoje na godziny 03.06.04, 21:10
      Witam,poszukaj w ogłoszeniach typu towarzyskie...ja nie pamięam w tej chwili
      dokładnie gdzie,ale spotykałem się z takim typem ogłoszeń;tak dla
      ciekawości:koszt godziny wtedy wynosił 50 PLN.Pozdrawiam
      • Gość: Pytający Re: Pokoje na godziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 15:09
        Czy moge prosić o jakies konkrety?
        • Gość: Jerzyk Re: Pokoje na godziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 16:15
          A nie masz jakiegoś kumpla co ma wolną chatę?
          • Gość: monia Re: Pokoje na godziny IP: *.icpnet.pl 05.06.04, 19:56
            Straszny oferma z tego gościa, nie dość że nie ma chaty to jeszcze pokoju
            załatwić nie potrafi, jak ja bym miała takiego faceta to by poszedł z dymem!
            • Gość: Glina Re: Pokoje na godziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 22:51
              To Ty jesteś strażaczka czy podpalaczka? A wogóle co Ty wiesz o życiu
    • Gość: Tom Re: Pokoje na godziny IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.06.04, 01:12
      Kolego,weź Głos Wlkp. Znajdziesz tam takich ogloszeń od cholery i
      ciut,ciut.Powodzonka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka