ajon1 12.10.03, 09:25 ... wiatr tylko hula po stepie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greguas Re: cisza ... 12.10.03, 10:00 a może każdy z nas pracuje nad nowymi gumami ja jestem w trakcie postaram się coś pokazać Odpowiedz Link Zgłoś
ajon1 Re: cisza ... 12.10.03, 10:12 Ja siedzę w pracy i bardzo zazdroszczę darz chrom Odpowiedz Link Zgłoś
gumista Re: cisza ... 12.10.03, 11:15 Ja jestem w domu - z mowych rzeczy praktycznie poprawiłem starocie troche bardziej tonalnie - to wszytko. Do nowych rzeczy dopiero trwaja przygotowania aby coś zrobić. Jak macie coś nowego to bardzo prosze galeria jest czynna przez 24h na dobę. pozdrawiam i do miłego. Odpowiedz Link Zgłoś
mosteczek2 Re: cisza ... 12.10.03, 12:23 He he he - a ja nic nie robię! ja to się ładnie mawia - gruc he obijam (w sensie metaforycznym oczywiście). Skanuję swoje stare foty sprzed 24 lat i dobrze mi z tym! Ale gumów z nich nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
gumista Re: cisza ... 12.10.03, 12:28 Jak widać same lenie na tym forum nic nic nie robi, a rok temu jak zakładałem to forum to miało byc one twórcze, maiło skupiac fotografów którzy twórczo pracuję. A tutaj po roku co - wszyscy leżą, mamone trzepią, gruchę ( w sensie merotyrocznym) leniwią itd. Oj co za czasy Odpowiedz Link Zgłoś
mosteczek2 Re: cisza ... 12.10.03, 12:40 Okropne! A co do mamony - ja nic nie wiem. Brak kaski total. A buuu! Odpowiedz Link Zgłoś
greguas Re: cisza ... 12.10.03, 17:06 gumista napisał: > Jak widać same lenie na tym forum nic nic nie robi, a rok temu jak zakładałem > to forum to miało byc one twórcze, maiło skupiac fotografów którzy twórczo > pracuję. A tutaj po roku co - wszyscy leżą, mamone trzepią, gruchę ( w sensie > merotyrocznym) leniwią itd. Oj co za czasy aż przypomina sie nasze kółko fotograficzne na początku wszyscy coś robili, a teraz przychodzą, gadają, kazdy ma piekne plany nikt nie ma czasu hehe tak jest wszedzie darz lenistwo Odpowiedz Link Zgłoś
gumista Re: cisza ... 12.10.03, 12:43 No okropne, ale cóż my na to możemy poradzić prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
mosteczek2 Re: cisza ... 12.10.03, 22:24 Ja sobie wypraszam lenistwo!!! Siedziałem dzis w pracowni i zdjęcia robiłem. BROMY. Sprzed 40 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
ajon1 Re: cisza ... 13.10.03, 08:00 A czyje one, te zdjęcia ? A skąd one - czterdziestoletnie ? możemy się coś dowiedzieć ? pyyyyyrsk Odpowiedz Link Zgłoś
mosteczek2 Re: cisza ... 13.10.03, 10:32 A Zielińskiego. Wiesława. Bródno stare. Część warszawskiej Pragi. A na wystawę. B. ładne. A pyrsk! Odpowiedz Link Zgłoś
gumista Re: cisza ... 13.10.03, 11:14 A to już teraz wszystko rozumiem - wystawa Praga na której ty Tomaszu masz byc komisarzem to będzie stara Praga pana Zielińskiego ale wykonana przez twoje ręce. Czyż dobrze ja myślę? Odpowiedz Link Zgłoś
mosteczek2 Re: cisza ... 13.10.03, 11:51 Ale nie do końca. Beda jeszcze zdjęcia Andrzeja baturo, Adama Mottla, śp. Zygmunta Świątka, trochę staroci z XIXw., kilka fot niejakiego Mościckiego. Zbiorówka. Odpowiedz Link Zgłoś
ajon1 Re: cisza ... 13.10.03, 22:20 A to pięknie, pięknie. Zobaczymy kawałek romantycznej Warszawy ? Praskie klimaty ? A to świetnie! A kiedy ? Coś mi się będą jakieś wyjazdy do stolycy szykować. Obejrzał by człek prawdziwą Warszawę, choćby na zdjęciu. a pozdrawiam, pozdrawiam aaajon Odpowiedz Link Zgłoś
mosteczek2 Re: cisza ... 14.10.03, 01:19 Zaprószamy od 5 listopada. Wonczas wernisaża mamy. pyrsk wystawienniczo Odpowiedz Link Zgłoś
ajon1 Re: cisza ... 14.10.03, 10:45 O, to mało casu, kruca bomba, mało casu powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
mosteczek2 Re: cisza ... 14.10.03, 11:48 -Mało, ale siem wyrobiemy. Pyrsk - most Odpowiedz Link Zgłoś
gumista Re: cisza ... 14.10.03, 14:21 A to życzę powodzenia aby do tego 5 listopada był szyk. Ja niestety w tych dniach ani w listopadzie nie planuję wyjazdy do stolicy, wieć nici z wystawy pyrsk Odpowiedz Link Zgłoś
gumista Re: cisza ... 18.10.03, 18:29 tak się składa, ze ta cisz trwa i trwa i nie chce się skończyć - może ktoś zapoda jakiś ciekawy wątek to cos się tutaj ruszy, bo cmentarzem w oddechu czuć że aż strach. Odpowiedz Link Zgłoś