vanilla76 15.09.08, 21:43 Zapraszam wszystkich właścicieli Goldenów do dyskusji o swoich pieskach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ormond Re: Golden Retreiver 16.09.08, 11:34 vanilla76 napisała: > Zapraszam wszystkich właścicieli Goldenów do dyskusji o swoich pieskach. Przeurocza rasa. Mam piecoiletnia sukę Lulu. Tutaj zdjęcia: www.pbase.com/jarekm/lulu Odpowiedz Link Zgłoś
zidi1 Re: Golden Retreiver 17.09.08, 06:25 kto ma do sprzedaży za niewielką cenę szczeniaka{ najchętniej suczkę} pieska tej rasy???? Pilne !!!! Poprzednia nasza suczka zginęła tragicznie,dzieci zrozpaczone.. Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Golden Retreiver 17.09.08, 12:43 zidi1 napisał: > kto ma do sprzedaży za niewielką cenę szczeniaka{ najchętniej > suczkę} pieska tej rasy???? Pilne !!!! Poprzednia nasza suczka > zginęła tragicznie,dzieci zrozpaczone.. To rzeczywiscie okropne; mam nadzieje, ze znajdziecie nowego psiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Golden Retreiver 17.09.08, 23:37 Raczej kotek bo pies to jak świnia. Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Golden Retreiver 18.09.08, 12:31 ogabignac napisał: > Raczej kotek bo pies to jak świnia. no chyba ze masz na mysli pittbull'e Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla76 Re: Golden Retreiver 30.09.08, 21:31 jakos dziwnie sie ten wątek rozwija. Nie o to mi chodziło. Zapraszam tu jedynie miłosników tej rasy. Posiadaczy Goldenów wzywam - łączmy się :) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Golden Retreiver 01.10.08, 15:09 vanilla76 napisała: > Posiadaczy Goldenów wzywam - łączmy się :) Podpisuje się dwoma ręcami. Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Golden Retreiver 01.10.08, 08:15 Bo kolega z pracy, muzułmanin, tak mi wytłumaczył a koty są święte bo już za faraonów były. Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Golden Retreiver 01.10.08, 15:07 habitus napisał: > ? A dlaczego jak świnia? Bo pittbull'e poza okropnym charakterem maja tez wstrene swinskie ryje, zazwyczaj ich wlasciciele tez. Odpowiedz Link Zgłoś
wdv Re: Golden Retreiver 04.10.08, 19:41 Jak świńskie to od razu wstrętne? Świnki są fajne. ormond napisał: > habitus napisał: > > > ? A dlaczego jak świnia? > Bo pittbull'e poza okropnym charakterem maja tez wstrene swinskie ryje, > zazwyczaj ich wlasciciele tez. Odpowiedz Link Zgłoś