zielonamysz 06.10.08, 19:34 utopic sie w morzu,moze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanuk Re: Mozliwości 06.10.08, 20:00 a/ w ktorym? b/ zeby sie tak dauo w pol sekundy. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Mozliwości 07.10.08, 06:20 Komorze na Komorach. Najlepiej z komturem. Morze nasze morze... Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: Mozliwości 07.10.08, 10:50 Taka mnie morzliwość przy tej pogodzie nachodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Mozliwości 07.10.08, 13:37 Caly ocean morzliwosci. I morze mozliwosci oce(a)n. Cos jak geografia Ksiezyca - burliwa ciesnina miedzy miedzy Morzem Mozliwosci a Morzem Spokoju. -Mozem to przeplynac, szyprze? -Morzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Ciesniny cienizn i plycizny 07.10.08, 13:49 Szelf intelektualny, po ktorym najczesciej szefowie dryfuja, przez prady decyzyjne porwani, poki gdzies na na rafy hierachiczne nie natrafia. Banalnosc pelagialu z dolu wola otchlan a pod nia strefa denna. Biedny detrytus na dnie litoralu na plywy i zmiany zasolenia i zalodzenia narazony, a przeciezy tlen najbogatszy. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Ciesniny cienizn i plycizny 07.10.08, 14:03 Kraiby: Plaze Wloclawka,Zawichostu,Wlodawy i Grudziadza.Wstrzasniete ,ale nie poruszone. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Ciesniny cienizn i plycizny 07.10.08, 14:06 Przybywa dwa, ubywa jeden, ot komunikaty o stanie ryb. Nie to co o krajowej czestotliwosci wzorcowej. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Ciesniny cienizn i plycizny 07.10.08, 15:32 Zapomnialem o tej ostatniej ! ;-)) Swietne to bylo,jak szyfr jakis tajemny. I jednoczesnie rutyna. Nadawane w okolicach hejnalu,co stanowilo ogromny kontrast tradycji z nowoczesnoscia. Sam dzwiek Hejnalu byc moze jest odpowiedzialny za pijanstwo w narodzie. Pamietam ,jak pies nan reagowal. Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Ciesniny cienizn i plycizny 07.10.08, 15:56 hejnał, grypa i niedojedzona zupa mleczna z ryżem...radiowo-kuchenna pustka przesilenia [Hejnał jako proustowska magdalenka: dziecko medytujące nad talerzem w obezwładniającej nieskończoności i niezgłębioności zup mlecznych] Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Ciesniny cienizn i plycizny 07.10.08, 16:54 tylko zebrałam co Kanuk z Brezlym zasiali :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Ciesniny cienizn i plycizny 07.10.08, 19:38 Czy nadal jest hejnal o 12 w radiu? Siem zainteresowalam bo nie mam radia. u mnie o 12 dzwony bija w kosciele visavi. Przyjemne to. I o 6 tyz, Nie zdolnam do takiej glebi jak nasza Szu..ach. Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Ciesniny cienizn i plycizny 07.10.08, 23:53 do twardego glebowania zawszem zdolna, co mię ostatnia integratka terenowa boleśnie dowiodła ;-) A z Ciebie Mycha to sążniami głębię można wybierać a i tak wiesz gdzie brzeg. ot co. Odpowiedz Link Zgłoś