Dodaj do ulubionych

Z czym Wam sie kojarzy "Napoleon"?

17.05.01, 16:16
Pisze prace magisterska i potrzebuje Waszej pomocy. Chcialabym sie dowiedziec z
czym kojarzycie slowo Napoleon. Kazda odpowiedz jest dla mnie na wage zlota!!!

BLAGAM POMOZCIE

raspberry

PS Odpowiedzi wysylajcie na moj mail: raspberry@poczta.gazeta.pl. TO JEST
WAZNE - CHODZI MI O ODPOWIEDZI SPONTANICZNE, NIE SUGEROWANE POSTAMI
POPRZEDNIKOW.
Obserwuj wątek
    • Gość: gomez Re: Z czym Wam sie kojarzy IP: *.solutions.net.pl 19.05.01, 21:47
      zdecydowanie z bitwa pod piramidami;zolnierze 40 wiekow patrzy na was ze
      szczytow piramid albo to; uczeni i osly do srodka.chcialbys pogadac o NB
      goraco zapraszam.pozdrowka.cze
    • Gość: rot Re: Z czym Wam sie kojarzy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.05.01, 14:52
      Z człowiekiem o małym wzroście.
    • Gość: K3 Re: Z czym Wam sie kojarzy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.01, 20:29
      Z ciastkiem.
    • Gość: MalMal Re: Z czym Wam sie kojarzy IP: *.tnt6.new-york.ny.da.uu.net 31.05.01, 01:32
      ... a pod ciastko... z koniakiem ...
      • Gość: Bruno Zł Re: Z czym Wam sie kojarzy IP: *.unregistered.formus.pl 31.05.01, 10:56
        Właśnie czytam książkę Cronin'a o Napoleonie :)))))
        Napoleon kojarzy mi się z człowiekiem - reformatorem, matematykiem, demokratą,
        patriotą.... musiałbym pisać i pisać.
      • Gość: Kerfi� Re: Z czym Wam sie kojarzy IP: 212.244.180.* 02.07.01, 13:38
        Stary ale masz temat pracy!!!,ponad norme przejebany---wiem o tym bo sam pisałem MATURE z tego. Ale osobi�cie Napoleon kojaży mi sie z dobrš VODKĽ i dobrš przemy�lanš akcjš np.org.imprezki i takie tam pierdy...
        Nie wiem czy co� ci to pomoże ale życze powodzenia itp.NARAZIE.............
        • radekjak Re: Z czym Wam sie kojarzy 05.07.01, 21:17
          NAPOL LEON bo zimno
          oNA PO LEONIE ma troje dzieci
    • lukaszl Re: absolutismus 06.07.01, 12:07
      er war ein absoluter herrscher und wollte ganze europa erobern.
      pozdrawiam
      lukaszl
    • Gość: a Re: Z czym Wam sie kojarzy IP: *.chello.pl 18.07.01, 22:24
      z koniakiem
    • Gość: awe Re: Z czym Wam sie kojarzy IP: 212.160.240.* 19.07.01, 07:58
      Kurdupel
    • Gość: Stan Re: Z czym Wam sie kojarzy IP: *.vif.net 22.07.01, 16:06
      Napoleon to schmuck co wykorzystal Polakow bardziej niz ktokolwiek przed i po.
      Ksiestwo Warszawskie to bylo minimum jakie zrobil dla Polski.Nawet sie nie
      wysilil zeby dac nam rodaka za wladce. Co by mu szkodzilo stworzyc wielka
      Polske,ktora by pomogla Francji utrzymac stan posiadania w Europie. Do tej pory
      nie moge zrozumiec za co go Polacy tak kochali (i kochja nadal,jego imie w
      hymnie narodowym). Dla mnie Polaka, Napoleon to karierowicz co nas wydoil jak
      stara krowe.
    • Gość: Melba Re: Z czym Wam sie kojarzy IP: *.man.polbox.pl 23.07.01, 10:53
      z alkoholem, to chyba koniak? Nigdy nie piłam...
      A drugie skojarzenie to wyspa, a trzecie dyktator.
      Udanej magisterki.
      • Gość: krzyszto Re: Z czym Wam sie kojarzy IP: *.pai.net.pl 30.07.01, 14:59
        Mój dziadek miał na imię Napoleon.Mój ojciec miał na imię Napoleon.A moja mama
        była najtrwadsza i przeforsowała Krzysztofa.Jednak na drugie mam Napoleon.Nie
        rozumiem czemu wśród różnej maści dyktatorów Napoleon cieszy się takim nibem,
        ale tak jest.Coś widocznie w Nim było.[Nb. muzyki Krzysztofa Pendereckiego nikt
        nie rozumie, jednak okrzyknięto go wielkim kompozytorem i prawie wszyscy Go
        cenią]
    • Gość: ola Re: Z czym Wam sie kojarzy IP: *.cust.poz.supermedia.pl 02.08.01, 12:54
      z wakacjami-bylam na Korsyce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka