Dodaj do ulubionych

Modliszka! Gdzie ty? Na Allegro pracujo!

10.11.08, 20:15
MANKIETY WYWIAJNE

KOLOR ODCIEŃ RÓŻU TAKI JAKIŚ MALINOWY WPADJĄCY W FUKSJE CZY JAKIŚ TAKI

Sprzedaje go poniewaz jest na mnie bardzo upięty

MAM NA SPRZEDARZ GORSET+SPUDNICA

Notes zamykany na kluteczke z USA

POJEMNIKI NA PSZYPRAWY NOWOSC

ALUMINIOWA POZIOMNICA 80CM (...) W wyposażeniu posiada trzy poziomy, pion
,poziom, łukos.

Niestety mam brak metki została wycięta bo prześwitywała przez koronę!

Sprzedam sukienkę ślubną. Używaną tylko raz.

Futerko w kolorze lancelota!
Obserwuj wątek
    • zbyfauch Re: Modliszka! Gdzie ty? Na Allegro pracujo! 11.11.08, 08:55
      "ALUMINIOWA POZIOMNICA 80CM (...) W wyposażeniu posiada trzy
      poziomy, pion,poziom, łukos."

Proszę na przyszłość ostrzegać. Od wczoraj boli mnie brzuch i takie
      kwiatki nie stymulują bynajmniej ozdrowienia.
      • brezly Re: Modliszka! Gdzie ty? Na Allegro pracujo! 11.11.08, 08:59
        Slowo "Allegro" nie wystarczy? :-)
        CzeZbyf:-)
        • jan.kran Re: Modliszka! Gdzie ty? Na Allegro pracujo! 11.11.08, 09:32
          Wszystko cudne ale ten łukos wrzucil mnie pod klawiaturę spod której próbuję
          wrócić do pionu ...
          • brezly Re: Modliszka! Gdzie ty? Na Allegro pracujo! 11.11.08, 09:38
            Ja to wszystko teraz widze jako przejaw Zen. Czesc Kran:-)
        • zbyfauch Re: Modliszka! Gdzie ty? Na Allegro pracujo! 11.11.08, 09:58
          brezly napisał:
          > CzeZbyf:-)

Cze! Z tego śmiechu nie doszedłem do futerka w kolorze lancelota.
          Też mocne. :)
          • brezly Re: Modliszka! Gdzie ty? Na Allegro pracujo! 11.11.08, 10:12
            Prawda? Niezmierzona jest G-przestrzen, ta zawierajaca wszystkie mozliwosci poza
            prawidlowymi:-)
            • koza.podkuta Re: Modliszka! Gdzie ty? Na Allegro pracujo! 11.11.08, 11:03
              Się nie zgadzam z Panem, p.Brezly, jeśli pod "G", ma Pan to co ja na myśli.
              Tak więc, bliższa mi będzie osoba, co futerko myli z Sir Lancelotem,
              niźli ta, co na noszenie ocelota ma ochotę.
              • brezly Re: Modliszka! Gdzie ty? Na Allegro pracujo! 11.11.08, 11:10
                To jest zupelnie inna sprawa, Kozo Niezgodliwa, z tym noszeniem lancelota.

Smiem jednak zauwazyc ze skads tego lancelota ma, ta sprzedajaca persona.
                • ostatni_koralik e tam... 11.11.08, 16:18

"Niezgodliwa", raczej posiadająca własne zdanie:)

i ja też swoje grosze tu wcisnę
                  bowiem, śmiem zauważyć, że posiadacz futerka być może wcale nie ma
                  na sprzedaż futerka zwierzęcego tylko coś sztucznego i opisuje to
                  ubranko przywołując swoje skojarzenie koloru do munduru legendarnego
                  Patryka
                  "Jego mundur jest w kolorach złotym, fioletowym i ciemnogranatowym"

Już w poprzednim wątku o skojarzeniach było
                  i nie zgadzam się, że nieprawidłowe się one wydają,
                  choć czasem śmiesznie, owszem, dla niektórych odbiorców wyglądają

• brezly Re: e tam... 11.11.08, 19:22
                    1. Tyz prowda
                    2. Jak to nie ma wlasnego zdania, to nie bedzie nigdy uwazany za niezgodliwego.
                    Koza ma wlanse zdanie.CBDO :-)
                    3. Ze skojarzeniami jak z melodiami. Albo komus brzmia albo nie i trudno tu
                    przekonywac do swego:-)
                    • ostatni_koralik o! 11.11.08, 23:00
                      brezly napisał:

punkt trzeci, muzycznie komponował

mnie się on podoba, a nawet, klapkiem, sobie rytm przytupuje:)
                      • azmb Re: o! 11.11.08, 23:03
                        Ja chcę Lancelota, może być bez futerka (ani innych okryć:)
                        • ostatni_koralik Re: o! 11.11.08, 23:09

dziś tylko Marcin, św. rogale rozdawał, nadziewane, w posypce:)
                          • modliszka61 Re: o! 12.11.08, 16:55
                            Już jestem.Za morze przeprawiałam się.Po paciorki i kamyczki.
                            Właśnie przesypuję je z dłoni do dłoni.
                            Będę miała co owijać sreberkami,co daje mi uśmiech od ucha do ucha.
                            Mam szanse stać się kobietą z klasą ,prawdziwą perłą Allegra.
                            • koza.podkuta Re: o! 12.11.08, 17:36
                              a ja Złotko, zawijam loczki złotymi papierkami i ozdabiam świetlistymi
                              serpentynami. Będę królową balu i jestem tego pewna, królewicza spotkam. Wjedzie
                              na salę balową na złotym rumaku. Opowiem Ci co było dalej, o późnym poranku...;)
                              • modliszka61 Re: o! 12.11.08, 22:31
                                A nie zgub klapka(stan oceniam na dobry,nie mają dziur)
                                Złota podkówka trochę klapie(czar nie może prysnąć)
                                • millefiori Import, export, przysloniecie Rapaportem 07.01.09, 20:15
                                  www.allegro.pl/show_item.php?item=524035305
                                  • brezly Troche czasu mi zajelo :-) 07.01.09, 20:22
                                    Jezus, Maria, Rappaport, cos ty sie z siebie zrobil - krzyczano podobno jak
                                    Lopel Krukowski wystapil jak Cyrano :-=

A to strasznie trudne slowo jest, to pasportu, okropnie
                                  • lira_korbowa Re: Import, export, przysloniecie Rapaportem 07.01.09, 22:05
                                    Trzeba przyznać, że pojenie upojne.
                                    A czy on się tam utrzymie, ten rapaport?
                                    • brezly Ten od rapaportu jest udany 12.01.09, 13:20
                                      www.allegro.pl/item524036813_most_w_wielkim_miescie.html
                                      "Scena rodzajowa".

www.allegro.pl/item523215875_secesyjny_podstawek_pod_butelke.html
                                      • viki2lav Re: Ten od rapaportu jest udany 14.01.09, 21:19
                                        "Owieczka jest wykonana z kosmatego materiału co sprawia, że jest
                                        mięciutka w dotyku a jej nóżki to rodzaj pomponików :-) ...
                                        Oczywiście jej zastosowań jest znacznie więcej a ogranicza je tylko
                                        nasza wyobraźnia :-)"
                                        yhy, tampax the freshmaker....
                                        • viki2lav Re: Ten od rapaportu jest udany 14.01.09, 21:47
                                          Stan Nowy,
                                          Rozmiar Uniwersalny,
                                          Rodzaj Wkładane przez głowę
                                          Kolor Musztardowy
                                          • brezly Normalnie, muszem:-) 19.01.09, 14:22
                                            "ZAPRASZAM do licytacji pięknej orginalnej sygnowanej porcelany japońskiej która
                                            rzadko bywa albo jej niema na alegro jest to talerz wraz z łopatką do tortu lub
                                            ciast tortowych cały ten komplet jest z czystej porcelany japońskiej nie używany
                                            o wym obwód talerza ok 86 cm dł łopatki ok. 27 cm jest bardzo śliczny na-pewno
                                            wystawiając tort lub ciasto na takiej cennej w zdobyciu i pięknej porcelanie
                                            goście poczują sie wytwornie z odrobiną zazdrości a każda gospodyni dumna i
                                            wyniosła że ma coś co rzadko spotkać i w dodatku tak pęknie się prezentuje."

orly-sokoly.blogspot.com/search/label/strumie%C5%84%20%C5%9Bwiadomo%C5%9Bci
                                            • kanuk Re: Normalnie, muszem:-) 19.01.09, 14:47
                                              Obwod talerza ?
                                              • brezly Re: Normalnie, muszem:-) 19.01.09, 15:04
                                                Okolo 27 cm wychodzi srednica, taki sobie talerzyk, ale 86 cm brzmi lepiej.
                                                • brezly Śliczne misiaczki na oparciu ławeczki 29.01.09, 10:54
                                                  www.allegro.pl/item536346670_laweczka_na_biegunach_w_stylu_secesyjnym.html
                                                  • drzejms-buond Re: Śliczne misiaczki na oparciu ławeczki 29.01.09, 11:53
                                                    :-D)))))))
                                                    ale idzie bardziej o wojnę domową czy gaudiego?
                                                  • drzejms-buond Re: Śliczne misiaczki na oparciu ławeczki 29.01.09, 11:57
                                                    "Zachęcam również do obejrzenia innych moich aukcji! Kliknij"
                                                    klikłem zachęcony:

allegro.pl/item518989796_kalamarnica_niezwykla_szkatulka_w_stylu_faberge.html
                                                  • brezly Globalizacja 29.01.09, 15:20
                                                    allegro.pl/item534704706_zestaw_trzech_amorkow_w_stylu_barokowym_kolor.html#gallery
                                                  • millefiori Nieudana reanimacja czyli 29.01.09, 18:52
                                                    martwa sztuka:
                                                    www.allegro.pl/item541846841_sztuka_nieozywiona_indyk.html
                                                  • millefiori No i zadrzewiona Sahara z akwenem 29.01.09, 18:54
                                                    tegoz samego opiścy:
                                                    www.allegro.pl/item541924342_drzewa_na_pustyni.html
                                                  • millefiori I:... jak statki na niebie... 29.01.09, 18:57
                                                    www.allegro.pl/item541899332_sloneczniki_na_pogodnym_niebie.html
                                                    szczegolnie mnie wzrusza przedza babiego lata rozpieta miedzy chmurka a
                                                    kwieciem: na oko ze 120 DEN, duze pajaki byli latos uobrodzili...
                                                  • millefiori Ach!!!! wzrok mi sie zamglil ze wzruszenia... 29.01.09, 18:58
                                                    www.allegro.pl/item541872513_kwiaty_za_mgla.html
                                                  • millefiori Ech! 29.01.09, 19:02
                                                    : www.allegro.pl/item541721581_ekspresja_dziewczeca.html
                                                    --PostKlimtakteryczna?
                                                  • brezly Uoj, wrzuce cytat 30.01.09, 19:43
                                                    [O Wloszech, dodatek POLITYKI]

"Wzory niemieckie sa przyciezkawe i pozbawione finezji, skandynawskie - nazbyt
                                                    ascetyczne, hiszpanskie - ciut za odlegle, francuskie zbyt wykwintne, angielskie
                                                    - zbyt wyniosle, zas amerykanskie zbyt populistyczne. W tym towarzystwie Wlochy
                                                    wydaja sie idealne".

Lubie takie teksciki. Nowy zawod: stereotypista. Jak to powyzee ma dowodem byc
                                                    upodobania do wloskich wzorow.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka