immanuela 20.02.09, 18:48 zakładam, bo się rozczarowałam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pluton333 Re: Xsięga Rozczarowań 20.02.09, 20:05 Osoba zaczarowana nijak nie może być rozczarowana. To nie supełek, który można rozsupłać, ani zawiniątko, który można rozwinąć, ani problem do rozgryzienia, który można rozgryźć. Zaczarowanie to magia a rozczarowanie przykry stan ducha. O!, można powiedzieć, zawód. Ale też nie szklarz ani kominiarz a niekomfortowe uczucie, że oczekiwanie się nie spełniło, lub nagle się zobaczyło, że król jest nagi. Dziwne, że Modliszka jeszcze referatu na ten temat nie wygłosiła. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Xsięga Rozczarowań 20.02.09, 21:43 Ja też się rozczarowałam niedawno ,Pani Immo.Teraz jestem mądrzejsza i zawsze najpierw dokładnie badam teren. www.tu.tv/videos/un-disfraz-cojonudoo Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Xsięga Rozczarowań 20.02.09, 21:48 odżizis! zazwyczaj nie korzystam z publicznych toalet, ale teraz jeszcze bardziej z nich nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Xsięga Rozczarowań 20.02.09, 21:55 Ja też.Milsze mi są trawniki i rabaty przy deptaku. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Xsięga Rozczarowań 20.02.09, 21:56 Nigdy nie wiadomo, czeModli czy jaki kto za krzak nie przebrany. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Xsięga Rozczarowań 20.02.09, 22:13 Ależ,proszę Państwa,mi zależy na spektakularnym efekcie. W tych szaletach było po prostu...nieczysto. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Xsięga Rozczarowań 20.02.09, 22:25 bardzo to Pani delikatnie ujęła. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Xsięga Rozczarowań 20.02.09, 22:29 Bo taką już mam naturę. ;-}} Delikatną walentynkę do Pani ryknęłam,ale Pani nie zauważyła jej... Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Xsięga Rozczarowań 20.02.09, 22:41 Tam,gdzie niektórzy lubią sobie ryknąć.To wydarzenie kulturalne miało miejsce w same święto zakochanych. Teraz Panią zaczaruję i jutro inaczej spojrzy Pani na to dzisiejsze rozczarowanie. :-* www.youtube.com/watch?v=XQZJXkh88oM Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Xsięga Rozczarowań 20.02.09, 22:53 obawiam się, że nic z tego. To raczej globalne i dogłębne i dosadne rozczarowanie. Ale Tuba pijękna. Dziękuję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Xsięga Rozczarowań 21.02.09, 04:00 Immo,ja tez tak globalnie i doglebnie sie rozczarowalem. Ale Tuba niezawodna,przyznaje i dziekuje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Xsięga Rozczarowań 21.02.09, 19:40 Pani mi mowi niemozliwe,a co to jest przyjazn czy kochanie? Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Xsięga Rozczarowań 21.02.09, 20:06 1. Kanuku, nie możesz tak samo jak ja! ;-) 2. Olu, a Ty zawsze jak ten... Enigma mu chyba było, czy cuś ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Xsięga Rozczarowań 21.02.09, 20:20 Jezeli z czarami, czeImm, wiaze sie magia to z rozzarowaniem co? Fagia (ze cos pozarlo?), lagia (zesmy dostali po krzyzach). Po angielsku latwiej czy niemiecku : magic vs tragic. Zawod "dyziluzjonista"? Pokazuje jak krolik nie chce do kapelusza`? Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Xsięga Rozczarowań 21.02.09, 22:41 to nie jest problem lingwistyczny! Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Xsięga Rozczarowań 21.02.09, 23:21 Pani Immo kochana! A może to czas na Nowy Porządek? Dziś pani Dorota Lulka zaśpiewała taką pieśń,a ja szybko jechałam do domu,bo pomyślałam,że ta pieśń jakby dla Pani.Znalazłam i wysyłam. Dla Ciebie,Kanuku toże,czymkolwiek jesteś tak dogłębnie rozczarowany.;-} www.youtube.com/watch?v=8YGXsw3XK9I&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Xsięga Rozczarowań 21.02.09, 23:33 wzruszyła mnie Pani! Pani nie może być Modliszką! Dziękuję. Czas na NP? A być może. a czy to nie to? www.youtube.com/watch?v=s3dfZG1ANKE Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Xsięga Rozczarowań 21.02.09, 23:37 www.youtube.com/watch?v=s3dfZG1ANKE Nawet tą samą sukienkę miała ale peruczkę trochę bardziej wyprzałą. Ale to pewnie nie dziwota,bo zakładała ją już prawie sto razy. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Xsięga Rozczarowań 21.02.09, 23:46 Wczoraj trochę żartem pisałam o dokładnym zbadaniu terenu,dziś dodam,że tak samo jest ważne,by kuchennymi schodami nic nie wlazło po cichu. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Xsięga Rozczarowań 21.02.09, 23:56 a ja wlazłam (tu się Pani po cichu przyznam) w relację z przygotowań do wyjazdu do Malezji ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Xsięga Rozczarowań 22.02.09, 00:08 Ojej,zagapiłam się z pakowaniem waliz. :-{ Te tiurniury,brajcszwance i butersznyty zabierają tyle miejsca ... Zawsze się spóźniam. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Xsięga Rozczarowań 22.02.09, 00:15 mnie najwięcej miejsca zawsze zajmuje wanna. Pożyczyć Pani pudło na kapelusze? Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Xsięga Rozczarowań 22.02.09, 00:25 to może nie na kapelusze, tylko na pudla? Mówiłam już Pani, że Panią kocham? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Xsięga Rozczarowań 22.02.09, 00:41 Tak,Pani Immo.Ja Panią też. Na dobranoc jeszcze tak szybciutko terapeutycznie tekst śpiewany. Wskazana koncentracja na trzykrotnej powtórce końcowej. www.youtube.com/watch?v=nRyTU0YlZO4 Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Xsięga Rozczarowań 22.02.09, 00:50 jak chłodny okład na rozpalone czoło. To dobranoc? Ja jeszcze trochę posiedzę. Odpowiedz Link Zgłoś