Dodaj do ulubionych

Xsięga Rozczarowań

20.02.09, 18:48
zakładam, bo się rozczarowałam.
Obserwuj wątek
    • brezly Re: Xsięga Rozczarowań 20.02.09, 18:58
      A bylas Zaczarowana? :-)
      • immanuela Re: Xsięga Rozczarowań 20.02.09, 19:23
        byłam
        • kanuk Re: Xsięga Rozczarowań 20.02.09, 19:33
          ale czary to mary?
          • immanuela Re: Xsięga Rozczarowań 20.02.09, 19:36
            żadnej Mary nie znam ;-)
      • pluton333 Re: Xsięga Rozczarowań 20.02.09, 20:05
        Osoba zaczarowana nijak nie może być rozczarowana. To nie supełek, który można
        rozsupłać, ani zawiniątko, który można rozwinąć, ani problem do rozgryzienia,
        który można rozgryźć.
        Zaczarowanie to magia a rozczarowanie przykry stan ducha.
        O!, można powiedzieć, zawód. Ale też nie szklarz ani kominiarz a niekomfortowe
        uczucie, że oczekiwanie się nie spełniło, lub nagle się zobaczyło, że król jest
        nagi.
        Dziwne, że Modliszka jeszcze referatu na ten temat nie wygłosiła.
        • modliszka61 Re: Xsięga Rozczarowań 20.02.09, 21:43
          Ja też się rozczarowałam niedawno ,Pani Immo.Teraz jestem mądrzejsza i zawsze
          najpierw dokładnie badam teren.

www.tu.tv/videos/un-disfraz-cojonudoo
          • immanuela Re: Xsięga Rozczarowań 20.02.09, 21:48
            odżizis! zazwyczaj nie korzystam z publicznych toalet, ale teraz jeszcze
            bardziej z nich nie będę.
            • modliszka61 Re: Xsięga Rozczarowań 20.02.09, 21:55
              Ja też.Milsze mi są trawniki i rabaty przy deptaku.
              • brezly Re: Xsięga Rozczarowań 20.02.09, 21:56
                Nigdy nie wiadomo, czeModli czy jaki kto za krzak nie przebrany.
              • immanuela Re: Xsięga Rozczarowań 20.02.09, 21:57
                to zdecydowanie bliżej natury.
                • modliszka61 Re: Xsięga Rozczarowań 20.02.09, 22:13
                  Ależ,proszę Państwa,mi zależy na spektakularnym efekcie.
                  W tych szaletach było po prostu...nieczysto.
                  • immanuela Re: Xsięga Rozczarowań 20.02.09, 22:25
                    bardzo to Pani delikatnie ujęła.
                    • modliszka61 Re: Xsięga Rozczarowań 20.02.09, 22:29
                      Bo taką już mam naturę. ;-}}
                      Delikatną walentynkę do Pani ryknęłam,ale Pani nie zauważyła jej...
                      • immanuela Re: Xsięga Rozczarowań 20.02.09, 22:31
                        matko! gdzie?
                        • modliszka61 Re: Xsięga Rozczarowań 20.02.09, 22:41
                          Tam,gdzie niektórzy lubią sobie ryknąć.To wydarzenie kulturalne miało miejsce w
                          same święto zakochanych.
                          Teraz Panią zaczaruję i jutro inaczej spojrzy Pani na to dzisiejsze
                          rozczarowanie. :-*

www.youtube.com/watch?v=XQZJXkh88oM
                          • immanuela Re: Xsięga Rozczarowań 20.02.09, 22:53
                            obawiam się, że nic z tego. To raczej globalne i dogłębne i dosadne rozczarowanie.
                            Ale Tuba pijękna. Dziękuję :-)
                            • kanuk Re: Xsięga Rozczarowań 21.02.09, 04:00
                              Immo,ja tez tak globalnie i doglebnie sie rozczarowalem. Ale Tuba
                              niezawodna,przyznaje i dziekuje ;-)
                              • olo53 Re: Xsięga Rozczarowań 21.02.09, 19:40
                                Pani mi mowi niemozliwe,a co to jest przyjazn czy kochanie?
                                • immanuela Re: Xsięga Rozczarowań 21.02.09, 20:06
                                  1. Kanuku, nie możesz tak samo jak ja! ;-)
                                  2. Olu, a Ty zawsze jak ten... Enigma mu chyba było, czy cuś ;-)
                                  • brezly Re: Xsięga Rozczarowań 21.02.09, 20:20
                                    Jezeli z czarami, czeImm, wiaze sie magia to z rozzarowaniem co?

Fagia (ze cos pozarlo?), lagia (zesmy dostali po krzyzach).

Po angielsku latwiej czy niemiecku : magic vs tragic.
                                    Zawod "dyziluzjonista"? Pokazuje jak krolik nie chce do kapelusza`?
                                    • immanuela Re: Xsięga Rozczarowań 21.02.09, 22:41
                                      to nie jest problem lingwistyczny!
                                      • modliszka61 Re: Xsięga Rozczarowań 21.02.09, 23:21
                                        Pani Immo kochana!
                                        A może to czas na Nowy Porządek?
                                        Dziś pani Dorota Lulka zaśpiewała taką pieśń,a ja szybko jechałam do domu,bo
                                        pomyślałam,że ta pieśń jakby dla Pani.Znalazłam i wysyłam.
                                        Dla Ciebie,Kanuku toże,czymkolwiek jesteś tak dogłębnie rozczarowany.;-}

www.youtube.com/watch?v=8YGXsw3XK9I&feature=related
                                        • immanuela Re: Xsięga Rozczarowań 21.02.09, 23:33
                                          wzruszyła mnie Pani! Pani nie może być Modliszką! Dziękuję. Czas na NP? A być może.
                                          a czy to nie to?
                                          www.youtube.com/watch?v=s3dfZG1ANKE
                                          • modliszka61 Re: Xsięga Rozczarowań 21.02.09, 23:37
                                            www.youtube.com/watch?v=s3dfZG1ANKE
                                            Nawet tą samą sukienkę miała ale peruczkę trochę bardziej wyprzałą.
                                            Ale to pewnie nie dziwota,bo zakładała ją już prawie sto razy.
                                            • modliszka61 Re: Xsięga Rozczarowań 21.02.09, 23:39
                                              No to się powtórzyłam.:-D
                                              • modliszka61 Re: Xsięga Rozczarowań 21.02.09, 23:46
                                                Wczoraj trochę żartem pisałam o dokładnym zbadaniu terenu,dziś dodam,że tak samo
                                                jest ważne,by kuchennymi schodami nic nie wlazło po cichu.
                                                • immanuela Re: Xsięga Rozczarowań 21.02.09, 23:56
                                                  a ja wlazłam (tu się Pani po cichu przyznam) w relację z przygotowań do wyjazdu
                                                  do Malezji ;-)
                                                  • modliszka61 Re: Xsięga Rozczarowań 22.02.09, 00:02
                                                    I co? Jedzie Pani z nami?;-}
                                                  • immanuela Re: Xsięga Rozczarowań 22.02.09, 00:02
                                                    ale pono Szef już wraca ;-)
                                                  • modliszka61 Re: Xsięga Rozczarowań 22.02.09, 00:08
                                                    Ojej,zagapiłam się z pakowaniem waliz. :-{
                                                    Te tiurniury,brajcszwance i butersznyty zabierają tyle miejsca ...
                                                    Zawsze się spóźniam.
                                                  • immanuela Re: Xsięga Rozczarowań 22.02.09, 00:15
                                                    mnie najwięcej miejsca zawsze zajmuje wanna. Pożyczyć Pani pudło na kapelusze?
                                                  • modliszka61 Re: Xsięga Rozczarowań 22.02.09, 00:24
                                                    Po cóż pudłu pudło ?;-}
                                                  • immanuela Re: Xsięga Rozczarowań 22.02.09, 00:25
                                                    to może nie na kapelusze, tylko na pudla? Mówiłam już Pani, że Panią kocham? ;-)))
                                                  • modliszka61 Re: Xsięga Rozczarowań 22.02.09, 00:41
                                                    Tak,Pani Immo.Ja Panią też.
                                                    Na dobranoc jeszcze tak szybciutko terapeutycznie tekst śpiewany.
                                                    Wskazana koncentracja na trzykrotnej powtórce końcowej.

www.youtube.com/watch?v=nRyTU0YlZO4
                                                  • immanuela Re: Xsięga Rozczarowań 22.02.09, 00:50
                                                    jak chłodny okład na rozpalone czoło. To dobranoc? Ja jeszcze trochę posiedzę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka