kreatywni 18.02.07, 17:20 Siędzę i się nudzę. Poostatkowy kac nie daje spokoju. Jest godzina 17:20. Nie za późno na espresso...? Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kreatywni Re: Fatalna niedziela 18.02.07, 17:40 Zrobiłam. Jak nie będę mogła spać to będę Wam tu na forum w nocy monologi pisać ;-))) Odpowiedz Link
max19640904 Re: Fatalna niedziela 18.02.07, 17:55 Ja przed chwilą 4 wypiłam/sumatra dp mandheling/-smakuje mi bardzo Odpowiedz Link
kreatywni Re: Fatalna niedziela 18.02.07, 18:03 hihihi Ja kiedyś stałam na promocji w supermarkecie za koleżankę i reklamowałam kawę (Sati). Zainteresowanie było nikłe a mnie pod koniec zostało mnóstwo malutkich kubeczków z kawą z degustacji. Chciałam szybciej skończyć i wypiłam wszystkie sama ;-) Było ich chyba 15 sztuk ;-0 Całą noc nie spałam. Odpowiedz Link
tijgertje Re: Fatalna niedziela 18.02.07, 19:11 :-))) Ja po kawie budze sie moze na 2 godziny, nie dluzej. A potem spie jak zabita:-) W zasadzie staram sie nie pic kawy pozniej niz o 22.00, ale wyjatki sie zdarzaja. Kilka razy przesadzilam, rece mi sie trzesly, ale w spaniu to nie przeszkadzalo. Odpowiedz Link
jadwiszka Re: Fatalna niedziela 18.02.07, 20:48 aaaaaaaaaaa a ja dzisiaj nie pilam , mam straszna ochote, ale jak walne teraz wloska siekierke, to ze spania nici....ale to i dobrze , bo mam trzy mandoliny do wylakierowania;), wiec jednak...esspressso raz!:) Odpowiedz Link
kreatywni Re: Fatalna niedziela 19.02.07, 01:49 Jadwiszko, ale lakieruje się najlepiej przy świetle dziennym :-) Kurczę, no i nie śpię. Obejrzałam Great Desing, dwa odcinki Seks w wielkim mieście, przeczytałam trzy rozdziały WCZ i spać nie mogę... Odpowiedz Link
jadwiszka Re: Fatalna niedziela 19.02.07, 02:28 ale ja za dnia nie mam czsu na decu, wiec wykorzystuje noce, noi musze sie kryc z tym smierdzielstwem w lazience.....za dnia szlifowanie i ostatnia warstwa lakieru taka dla odpicowania;) no coz....ja chyba jeszcze dlugo nie pospie;) Odpowiedz Link
kreatywni Re: Fatalna niedziela 19.02.07, 02:58 OOO :-) Ja też jeszcze nie śpię. A wiesz ja zazdroszczę Ci tego chowania się w łazience z lakierem ;-) Ja z różnych przyczyn, bliżej nie wyjasnionych, deku odstawiłam rok temu i teraz tęsknię :-( Odpowiedz Link
kashiashtheone Re: Fatalna niedziela 19.02.07, 03:20 seks w wielkim miescie nie powinien byc ogladany tylko uprawiany - wtedy łatwiej zasnąć. Odpowiedz Link
kreatywni Re: Fatalna niedziela 19.02.07, 03:27 kashiashtheone napisał: > seks w wielkim miescie nie powinien byc ogladany tylko uprawiany - wtedy > łatwiej zasnąć. Chyba też tylko oglądałaś skoro nie śpisz ;-))) Odpowiedz Link
kashiashtheone Re: Fatalna niedziela 19.02.07, 03:31 Po prostu mam przerwe na kawę - dobre espresso w filizance z dodatkiem mleka i cukru trzcinowego, W seksie nalezy mieć umiar i planować w nim krótkie przerwy. Odpowiedz Link
kreatywni Re: Fatalna niedziela 19.02.07, 03:40 Tiaaa, ja mogę sobie najwyżej espresso zaserwować zamiast :-( Chłop wraca za tydzień. Idę spać. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link
kashiashtheone Re: Fatalna niedziela 19.02.07, 11:19 Kobieto - faceta nie mozna na tak dlugo wypuszczac. To juz nie chodzi o Ciebie ze zamiast ogladasz dziwne filmy. Chodzi o niego! Wiesz jaki on teraz musi byc samotny ? Odpowiedz Link