Dodaj do ulubionych

Do PT Admina: problem spamu

25.07.06, 14:00
Sława!

Czy ktos w ogole panuje nad tym forum.

Swego czasu PT Admin upominał juz niejakiego tomjaniego za jego spamerskie
posty pełne jadu, wyzwisk i zwyczajnych pomówień.

Dla mnie zeglarstwo to przede wszystkim etykieta, a w tej osobnicy pokroju
tomjaniego nie mieszcza sie...

Prosze PT Admina o odpowiedź kiedy i w jaki sposób ukróci skadaliczne
zachowanie tomajnich et consortes...

Forum Słowiańskie
gg 1728585
Obserwuj wątek
    • jurmak1 Re: Do PT Admina: problem spamu 25.07.06, 15:04
      ignorant11 napisał:

> Dla mnie zeglarstwo to przede wszystkim etykieta,

Ooooo naprawdę? Czy w ramach etykiety mieszczą sę Pańskie kłamstwa i pomówienia?
      Powiedział bym, że filozofia Kalego jest Panu bliższa, niestety:-(((

PS. A Tomek chyba trochę przesadził...
      • ignorant11 Re: Do PT Admina: problem spamu 25.07.06, 15:15
        jurmak1 napisał:

> ignorant11 napisał:
        >
        >
        > > Dla mnie zeglarstwo to przede wszystkim etykieta,
        >
        > Ooooo naprawdę? Czy w ramach etykiety mieszczą sę Pańskie kłamstwa i
        pomówienia
        > ?
        > Powiedział bym, że filozofia Kalego jest Panu bliższa, niestety:-(((
        +++Ja nikogo nie obrazam, nie zniesławiam.

Za to na kazdym kroku spotykaja mnie ordynarne i antyzeglarskie ataki
        tomjaniego.

>
        > PS. A Tomek chyba trochę przesadził...
        +++Troche...

Cóz za eufemizm!

Wypowiedzi tomajniego sa drastycznym skandalem, a admin nie reaguje.

Ale zeglarstwo ani forum o zeglarskie nie powinno być kloaka dla frustratów
        podobnych do tomajaniego.

>
        >
        • jurmak1 Re: Do PT Admina: problem spamu 25.07.06, 15:31
          ignorant11 napisał:

> +++Ja nikogo nie obrazam, nie zniesławiam.

Naprawdę? Pozwolę sobie mieć odmienne zdanie...

> Ale zeglarstwo ani forum o zeglarskie nie powinno być kloaka dla frustratów
          > podobnych do tomajaniego.

Ja tylko tak niesmiało przypomnę, że Pan ma na swoim koncie parę ostrzeżeń i
          podziękowano Panu za obecność w paru miejscach. Czy nie zastanowiło to Pana?
          • ignorant11 Re: Do PT Admina: problem spamu 25.07.06, 16:28
            jurmak1 napisał:

>
            > Ja tylko tak niesmiało przypomnę, że Pan ma na swoim koncie parę ostrzeżeń i
            > podziękowano Panu za obecność w paru miejscach. Czy nie zastanowiło to Pana?
            >
            >

Sława!

I co z tego?

Oczywiscie jestem bezkompromisowy i zwalczam kłamstwa i postawy antyetyczne,
            antyzeglarskie.

Upomnienia i BANy od takich ludzi jak tomjaniopodobni sa dla mnie komplementem.

Forum Słowiańskie
            gg 1728585
            • jurmak1 Re: Do PT Admina: problem spamu 25.07.06, 19:45
              ignorant11 napisał:

> I co z tego?

A może czas się rozejrzeć za siodłem?

> Oczywiscie jestem bezkompromisowy i zwalczam kłamstwa i postawy antyetyczne,

Samemu kłamiąc i pomawiająć? Ciekawa metoda... Przypominam ciągle Pan mi nie
              odpowiedział na parę pytań...

> Upomnienia i BANy od takich ludzi jak tomjaniopodobni sa dla mnie komplementem.

Hymmmmm ciekawe... ciekawe... Wszyscy w koło są xli i głupi tylko JA jestem
              ideał... Tia...
    • a_weasley Czy mi się zdaje... 25.07.06, 23:06
      ...czy chodzi tu o czyjeś prywatne anse, które nie powinny być dyskutowane
      publicznie?
      • ignorant11 Re: Czy mi się zdaje... 25.07.06, 23:18
        a_weasley napisał:

> ...czy chodzi tu o czyjeś prywatne anse, które nie powinny być dyskutowane
        > publicznie?

Sława!

Ja tylko proponowałem aby wycieczki ad personam PT Admin usuwał...

Forum Słowiańskie
        gg 1728585
      • tomjani Re: Czy mi się zdaje... 26.07.06, 12:10
        a_weasley napisał:

> ...czy chodzi tu o czyjeś prywatne anse, które nie powinny być dyskutowane
        > publicznie?

Nie, tu nie wchodzą w grę żadne prywatne animozje. Nie znam
        seaskippera/ignoranta osobiście, nie chcę go poznać, a na podstawie tego co tu
        wypisuje - nie życzyłbym tego nikomu, zwłaszcza podczas rejsu. Chodzi po prostu
        o wybicie mu z głowy uskutecznianego przez niego od samego początku spamowania
        niniejszego Forum ogłoszeniami o tzw. "tanich" rejsach, przy okazji których
        obraża tych, którzy dali mu do zrozumienia że nie są zainteresowani. Jest to
        jaskrawe naruszenie Regulaminu forów w niniejszym portalu (pkt. 6), podobnie
        zresztą znamiona spamowania i trollowania nosi zakładanie sobie kilku kont
        pocztowych, po to aby występować w różnych wcieleniach. Wystarczy zrestą
        zajrzeć na "Żeglarstwo Morskie" gdzie od dawna już gada głównie sam ze sobą.
        • rabena Re: Czy mi się zdaje... 26.07.06, 12:34
          Osobą, która mnie zaatakowała od razu, nie znając mnie zupełnie ani z forum
          (napisałam tu od niedawna) ani tym bardziej osobiście jest seaskipper, moje
          wypowiedzi były prawdziwe i chciałam się z nimi podzielić z innymi. Ale ten Pan
          chyba mając jakieś swoje animozje postanowił się na mnie po prostu wyżyć, to
          jest niedopuszczalne na ogólnym forum, żeby nie dać nikomu wyrażac swoich
          poglądów.
          • tomjani Re: Czy mi się zdaje... 26.07.06, 13:36
            "Pocieszę" Cię że dla seaskippera nie byłaś pierwsza:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10024&w=25872377&a=26520056
          • ignorant11 Re: Czy mi się zdaje... 26.07.06, 15:38
            rabena napisała:

> Osobą, która mnie zaatakowała od razu, nie znając mnie zupełnie ani z forum
            > (napisałam tu od niedawna) ani tym bardziej osobiście jest seaskipper, moje
            > wypowiedzi były prawdziwe i chciałam się z nimi podzielić z innymi. Ale ten
            Pan
            >
            > chyba mając jakieś swoje animozje postanowił się na mnie po prostu wyżyć, to
            > jest niedopuszczalne na ogólnym forum, żeby nie dać nikomu wyrażac swoich
            > poglądów.

Sława!

Ani wyzyc ani animozje...

Oblalas egzamin i masz pretensje do Komisji,że wymaga wiedzy i umiejetnosci.

Nauczysz się to tez zdasz, moze nawet celujaco, jak wiele tysiecy przed Toba.

Forum Słowiańskie
            gg 1728585
            • rabena Re: Czy mi się zdaje... 27.07.06, 10:30
              Nie chodziło mi o egzamin sam w sobie tylko o podejście egzaminujących i formę
              samego egzaminu, forma testów jest niezmienna i moim zdaniem wadliwie
              sformułowana. Nauczyłam sie wielu rzeczy z książki i nie miałam żadnych
              problemów z zapamiętaniem, więc płytkie stwierdzenie, że się nie nadaję i
              czepiam się egzamitarów jest nietrafione lub co najmniej niegrzeczne. Tym
              bardziej, że koszt kursu oraz egzaminu jest niemały i nie każdy może sobie
              pozwolić na zdawanie go po kilka razy. Więc mój brat zrobił lepiej, bo
              nieuczciwie i ma patent za 500 zł zrobiony w 3 dni, a ja za większy koszt i
              poświęcony czas na naukę nie mam go wcale, chociaż doświadczeniem przewyższam
              go o kilka lat, więc można sobie odpowiedzieć samemu co się bardziej opłaca
              jesli już. Czy właściwie egzaminy (zmiana w formie i podejście do kandydatów)
              czy pływający laicy z patentem, którzy są rzeczywistym zagrożeniem.
              • seaskipper Niegrzeczne? 27.07.06, 13:57
                rabena napisała:

> Nie chodziło mi o egzamin sam w sobie tylko o podejście egzaminujących i
                formę
                > samego egzaminu, forma testów jest niezmienna i moim zdaniem wadliwie
                > sformułowana. Nauczyłam sie wielu rzeczy z książki i nie miałam żadnych
                > problemów z zapamiętaniem, więc płytkie stwierdzenie, że się nie nadaję i
                > czepiam się egzamitarów jest nietrafione lub co najmniej niegrzeczne.
                +++Dopóki nie nauczysz sie i nie zdasz egzaminów, to sie nie nadajesz.

A forme egzaminów nie ustala egzaminowany, ale PT Egzaminator.
                :)))

Naucz sie i zdaj, zamiast wylewać zólć.

Tym
                > bardziej, że koszt kursu oraz egzaminu jest niemały i nie każdy może sobie
                > pozwolić na zdawanie go po kilka razy. Więc mój brat zrobił lepiej, bo
                > nieuczciwie i ma patent za 500 zł zrobiony w 3 dni
                ?????????????????????/

, a ja za większy koszt i
                > poświęcony czas na naukę nie mam go wcale, chociaż doświadczeniem przewyższam
                > go o kilka lat, więc można sobie odpowiedzieć samemu co się bardziej opłaca
                > jesli już. Czy właściwie egzaminy (zmiana w formie i podejście do kandydatów)
                > czy pływający laicy z patentem, którzy są rzeczywistym zagrożeniem.

+++Zagrozeniem sa nieudacznicy, którzy zamiast nauczyc sie i zdać egzamin,
                pyskuja na egzaminatorów.

Jak zdasz, to bedziesz mogła krytykowac.

Teraz wiemy na podstawie stwierdzenia komisji,
                że nie umiesz i nie kwalifikujesz sie.

Tak sie składa, że zdawalem w zyciu pare egzaminów, i szczerze mowiąc nigdy nie
                widziałem abys ktos rzeczywiscie dobry został zosliwie oblany.

Bo nawet gdy miał wiedze, to ona mu poplatała w wyniku stresu egzaminayjnego,
                co swiadczy,ze wiedza delikwentna była co najmniej "nieuporzadkowana", co tym
                eufemizmem dyplomaci wsód ezgaminatorów okreslaja, ze ktoś ma we łbie groch z
                kapusta.

Zatem nie kompromituj sie i zamiast wylewać zółc i skarżąc caly swiat znajdx
                przyczyne niepowodzenia w sobie samej.

I napraw ja, albo zrezygnuj z pyskowania, bo to jest zenujace!
                • rabena Re: Niegrzeczne? 27.07.06, 14:07
                  Moja wypowiedź jest pozbawiona treści napastliwych, podchodzę praktycznie i
                  życiowo do sprawy, a Twojego zdziwienia nie rozumiem, że niby nie można
                  sobie "załatwić" patentu.
                  > Teraz wiemy na podstawie stwierdzenia komisji,
                  > że nie umiesz i nie kwalifikujesz sie
                  JAKIEJ NIBY KOMISJI ? Ciebie? mam rozumieć? żenujące jest to co wypisujesz. To,
                  że pływasz i zdajesz ileś tam egzaminów nie upoważnia Cię do obrażania
                  kogolwiek. Póki co w Twoich wypowiedziach nie doszukałam się żadnych
                  konkretnych rad dla mnie oprócz złośliwego języka, więc mógłbyś sie zająć w
                  końcu swoimi sprawami a nie burzyć porządek na forum.
                  • ignorant11 Oblalałas bo NIE umialas... 01.08.06, 05:14
                    rabena napisała:

> Moja wypowiedź jest pozbawiona treści napastliwych, podchodzę praktycznie i
                    > życiowo do sprawy, a Twojego zdziwienia nie rozumiem, że niby nie można
                    > sobie "załatwić" patentu.
                    > > Teraz wiemy na podstawie stwierdzenia komisji,
                    > > że nie umiesz i nie kwalifikujesz sie
                    > JAKIEJ NIBY KOMISJI ? Ciebie? mam rozumieć? żenujące jest to co wypisujesz.
                    To,
                    >
                    > że pływasz i zdajesz ileś tam egzaminów nie upoważnia Cię do obrażania
                    > kogolwiek. Póki co w Twoich wypowiedziach nie doszukałam się żadnych
                    > konkretnych rad dla mnie oprócz złośliwego języka, więc mógłbyś sie zająć w
                    > końcu swoimi sprawami a nie burzyć porządek na forum.

Sława!

I to jest fakt.

Nauczysz sie to zdasz.

A jezeli uwazasz,że maja Ci dwać patent bez umiejetnosci i wiedzy, to tym
                    bardziej slusznie oblali Cie.
                    Brawo komisja.

Forum Słowiańskie
                    gg 1728585
                • tomjani Re: Niegrzeczne? 27.07.06, 14:19
                  seaskipper napisał:

> +++Dopóki nie nauczysz sie i nie zdasz egzaminów, to sie nie nadajesz.

A ty do czego się nadajesz? Do naciągania przez internet frajerów na rejs z
                  takim...
                  ...Dyziem!

> A forme egzaminów nie ustala egzaminowany, ale PT Egzaminator.

A zastanowiłeś się chociaż po diabła komu potrzebne takie egzaminy...
                  ...Dyziu!

> Naucz sie i zdaj, zamiast wylewać zólć.

A lusterko masz...
                  ...Dyziu!

> +++Zagrozeniem sa nieudacznicy, którzy zamiast nauczyc sie i zdać egzamin,
                  > pyskuja na egzaminatorów.

A zwłaszcza ci nieudacznicy którzy uważają że ich kwalifikacje zależą od tego
                  co minister napisał w rzoporządzeniu lub prezes PZŻ w ukazie. Tak jak ty, który
                  do wczoraj miał kwalifikacje do pływania jedynie w tzw. "strefie P20" i ani
                  kabla dalej od brzegu, a tu proszę: jeden podpis ministra sprawił że twoje
                  kwalifikacje w cudowny sposób rozszerzyły się na cały Bałtyk...
                  ...Dyziu!
                  >
                  > Jak zdasz, to bedziesz mogła krytykowac.

Ciebie nawet krytykować się nie da. Można jedynie jako wyzutego z honoru bufona
                  wykpiwać...
                  ...Dyziu!
                  >
                  > Teraz wiemy na podstawie stwierdzenia komisji, że nie umiesz i nie
                  > kwalifikujesz sie.

Taaaa, wiemy... Wiedzą o tym seaskipper, ignorant11 oraz 1szylider...
                  ...Dyziu!
                  >
                  > Tak sie składa, że zdawalem w zyciu pare egzaminów, i szczerze mowiąc nigdy
                  > nie widziałem abys ktos rzeczywiscie dobry został zosliwie oblany.

Noooo, teraz to widzę że w pełni nadawałbyś się do CKE. U ciebie na pewno nikt
                  nie zostałby oblany złośliwie...
                  ...Dyziu!

> Bo nawet gdy miał wiedze, to ona mu poplatała w wyniku stresu egzaminayjnego,
                  > co swiadczy,ze wiedza delikwentna była co najmniej "nieuporzadkowana", co tym
                  > eufemizmem dyplomaci wsód ezgaminatorów okreslaja, ze ktoś ma we łbie groch z
                  > kapusta.

A co ty masz we łbie? Wodę sodową która wciąż ci do łba uderza...
                  ...Dyziu!
                  >
                  > Zatem nie kompromituj sie i zamiast wylewać zółc i skarżąc caly swiat znajdx
                  > przyczyne niepowodzenia w sobie samej.
                  >
                  > I napraw ja, albo zrezygnuj z pyskowania, bo to jest zenujace!

Wracaj lepiej na swoje spamerskie, założone wyłącznie w celu reklamowania
                  swoich "tanich" rejsów forum, bo to co tu robisz jest dopiero żenujące...
                  ...Dyziu!
                  • ignorant11 Frustracja tumaniego 01.08.06, 05:16
                    Sława!

Tumani jak zwykle nie ma nic do powiedzaenia, potrafi tylko łzej opluwac i
                    belkotac...

A gdyby cokolwiek umiał tez mogłby poplynąc na morze, zorganizować rejs..

Zdac egzamin, zrobić staz...

Forum Słowiańskie
                    gg 1728585
    • skipbulba Re: Do PT Admina: problem spamu 31.07.06, 18:04
      ignorant11 napisał:

> Sława!
      >
      > Czy ktos w ogole panuje nad tym forum.
      >
      > Swego czasu PT Admin upominał juz niejakiego tomjaniego za jego spamerskie
      > posty pełne jadu, wyzwisk i zwyczajnych pomówień.
      >
      > Dla mnie zeglarstwo to przede wszystkim etykieta, a w tej osobnicy pokroju
      > tomjaniego nie mieszcza sie...
      >
      > Prosze PT Admina o odpowiedź kiedy i w jaki sposób ukróci skadaliczne
      > zachowanie tomajnich et consortes...

Temat :szkolenia żeglarskie 2006
      autor :Ignorant11

"Sława!

Czy wiesz jak wyglada jest debil???
      TO spojrzyj w lustro...

Jestem zwolennikiem dawania prawa jazdy tym, co umieja prowadzic.

Reszta niech jeździ jako pasazerowie, nie bronie...
      :))
      Moga tez ziemniaki obierac skoro maja do tego kwalifikacje.

Ale ludzie co nic nie umieja nie powinni narażac ani zycia ludzkiego ani
      sprzetu swoja glupota...

Forum Słowiańskie
      gg 1728585"

Tak w ramach dyskusji o atakach ad personam.
      Bardzo prosze admina o reakcję.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka