Dodaj do ulubionych

męczy mnie

27.04.09, 20:45
bo nie wiem, co to za obraz:
www.lookr.tv/index.php?page=player&vn_e_id=593
Obserwuj wątek
    • drzejms-buond Re: męczy mnie 28.04.09, 16:30
      a nie, de ...ten... no.... la kruła? jewgieniji
      co to wolność wiedzie, wodzi ...na barykady
      • modliszka61 Re: męczy mnie 28.04.09, 17:42
        Zwodzi na barykady...
        • around_the_sun Re: męczy mnie 28.04.09, 18:10
          www.cab.u-szeged.hu/cgfa/delacroi/p-delacroix5.htm???
          • modliszka61 Re: męczy mnie 28.04.09, 18:33
            No,teraz to już wzwodzi...lud...
            • around_the_sun Re: męczy mnie 28.04.09, 19:08
              ale Imm, chyba nie o ten obraz się rozchodzi :)
              • immanuela Re: męczy mnie 28.04.09, 19:49
                mię się rozchodzi o obraz na którym jest ten ranny szwoleżer, co to jest na
                samym początku
                • around_the_sun Re: męczy mnie 28.04.09, 20:28
                  No toż właśnie tak myślę Immciu,
                  dlategom Wolność zalinkowała, że to nie to :)
                  A szwoleżer to nie będzie cuś z Kossaka?
                  • around_the_sun Re: męczy mnie 28.04.09, 20:40
                    Immka, ja Ciebie zamorduję :)))
                    Zawołałam M w ramach konsultacji i otóż słyszę,
                    że my ten obraz to gdzieś mamy w którymś albumie.
                    I weź teraz człowieku i szukaj. Wiesz ile tego mam?
                    • immanuela Re: męczy mnie 28.04.09, 21:10
                      no mówię, że go gdzieś już widziałam! Słoneczko szukaj, bo mnie to męczy! :-)))
                      • immanuela Re: męczy mnie 28.04.09, 21:13
                        meczy mnie, że nie wiem, bo co to chrobotek reniferowy to już wiem :-)))
                        • drzejms-buond Re: męczy mnie 29.04.09, 11:43
                          jak znajdę to...
                          ...ZANIOOOOSĘ...
                          nie zaniosę...
                          ZAAAAAAAAAANIOSĘ...
                        • around_the_sun Re: męczy mnie 29.04.09, 17:52
                          chrobotek to zdaje sie jest mech,
                          no chyba, że palnelam jakoms glupote.
                          • modliszka61 Re: męczy mnie 29.04.09, 19:54
                            To taki zielonkawo-srebrny porost .Podobny do tego z klipu.

www.youtube.com/watch?v=WyFBXcjJjh8
                            • immanuela LUDZIEEEE! 29.04.09, 20:24
                              mię nie chodzi o porost, mię chodzi o obraz!
                              • modliszka61 Re: LUDZIEEEE! 29.04.09, 20:32
                                Pani Immo,Pani mistrzynią odwracania kota.Życzliwi podtykają Pani obraz
                                porostu,a Pani co?
                                Pani grymasi.
                                • immanuela Re: LUDZIEEEE! 29.04.09, 20:38
                                  hę? Że ja niby odwracam?
                                  Witam Panio Modliszkę kochano :-)
                                  • modliszka61 Re: LUDZIEEEE! 29.04.09, 20:54
                                    Uśmiecham się do Pani powitalnie i wyrozumiało.Nie dalej jak dnia wczorajszego
                                    o godz. 21:13 publicznie nawoływała Pani do szukania obrazu.Nie spałam do tej
                                    pory ,ale obraz chrobotka znalazłam i tymże chciałam się pochwalić,że ja też
                                    wiem co to chrobotek.Podałam go też w wersji zrozumiałej dla Pani.
                                    A spotykam się z niesprawiedliwym zacietrzewieniem,pytaniem "Hę" i hałaśliwym
                                    nawoływaniem.
                                    • modliszka61 Re: LUDZIEEEE! 29.04.09, 21:16
                                      Pani pytała o tego rannego co to leży w prawym rogu?
                                      Bo miałabym coś może odpowiadającego....
                                      • immanuela Re: LUDZIEEEE! 29.04.09, 21:23
                                        modliszka61 napisała:

> Pani pytała o tego rannego co to leży w prawym rogu?
                                        > Bo miałabym coś może odpowiadającego....

taż ja cały czas o tym!
                                        • modliszka61 Re: LUDZIEEEE! 29.04.09, 21:28
                                          Bardzo proszę człowiek w prawym dolnym rogu jeszcze niedawno był ranny.Trochę
                                          się poruszył ale leży podobnie.Liczy się prawy dolny róg i ilość sztuk .

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/06/Valmy_battle.jpg
                                          • immanuela Re: LUDZIEEEE! 29.04.09, 21:30
                                            to jeszcze nie to :-(
                                            • modliszka61 Re: LUDZIEEEE! 29.04.09, 21:32
                                              Ja wiem,że nie to ale tak zastępczo chciałam Panią pocieszyć...
                                              Wszystko się zgadza,to po co szukać dalej?;}]
                                              • immanuela Re: LUDZIEEEE! 29.04.09, 21:35
                                                Pani Modliszko, ja już taka jestem, ze nie lubię rzeczy niedokończonych...
                                                • modliszka61 Re: LUDZIEEEE! 29.04.09, 21:48
                                                  immanuela napisała:
                                                  > Pani Modliszko, ja już taka jestem, ze nie lubię rzeczy niedokończonych...

Zimne.podziamdziane,po prostu nieapetyczne.Ja tęż nigdy po dzieciach nie
                                                  dojadałam obiadów.
                                                  • immanuela Re: LUDZIEEEE! 29.04.09, 23:32
                                                    można podgrzać ;-)
                                          • around_the_sun Re: LUDZIEEEE! 30.04.09, 00:11
                                            a mnie ten w rogu leżący to całkiem przekonuje.
                                            Nie można miec watpliwosci, że chwile wcześniej był ranny ;P
                                            • immanuela Re: LUDZIEEEE! 30.04.09, 00:29
                                              Słoneczku, a znaleźliście tego właściwego?
                                              • around_the_sun Re: LUDZIEEEE! 30.04.09, 00:45
                                                Immciu, dzisiaj mięu nie było, jutro zasiądę przy albumach
                                                i będę grzebać aż do skutku, bo mnie cholera tyż to męczy :)
                                                • immanuela Re: LUDZIEEEE! 30.04.09, 00:50
                                                  to dobrze, że Cie męczy też ;-) wspólnymi siłami może coś wygrzebiemy. Jutro
                                                  nadciągają posiłki, może coś będą wiedzieć w temacie
                                                  • immanuela Re: LUDZIEEEE! 30.04.09, 01:01
                                                    widziałam co się stało na Liscie :-(
                                                  • modliszka61 Re: LUDZIEEEE! 30.04.09, 08:39
                                                    immanuela napisała:
                                                    > nadciągają posiłki,
                                                    Resztki ze stołówki szkolnej.Jeszcze całkiem ciepłe....;-}]
                                    • immanuela Re: LUDZIEEEE! 29.04.09, 21:22
                                      nie spała Pani z powodu tego obrazu? ;-)
                                      zacietrzewienie? Paaaani Modliszko!
                                      a swojo drogo, jakie te reklamy mogą być pouczające!
                                      • modliszka61 Re:Temat zastępczy 30.04.09, 08:45
                                        A jakby my tego przebrali?Bużkę ma podobną,pozycję też.Ino pieska się
                                        wygumkuje,bo po co taka abstrakcja na barykadach,co nie?

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/41/ChelmonskiJozef.1875.BabieLato.jpg/788px-ChelmonskiJozef.1875.BabieLato.jpg
                                        • viki2lav Re:Temat zastępczy 30.04.09, 09:53
                                          chryste od 8 rano tocze walki napoleonskie, teraz wagram!
                                          • viki2lav Re:Temat zastępczy 30.04.09, 10:26
                                            tu som wszyscy nalezy wyciac i obrocic jak kto sobie uwaza
                                            www.armchairgeneral.com/forums/showthread.php?t=55906&page=2
                                            • drzejms-buond Re:Temat zastępczy 30.04.09, 12:01
                                              tu jest wiekszy wybór:
                                              www.rezerwacjapanoramy.pl.tl/
                                            • modliszka61 Re:Temat zastępczy 30.04.09, 19:00
                                              viki2lav napisała:
                                              > tu som wszyscy nalezy wyciac i obrocic jak kto sobie uwaza
                                              Pani Imma znów będzie grymasić,że to nie łon.Z tych co tu przedstawione jedynie
                                              podchodzi Hougoumont Roberta Gibba,bo o ten prawy dolny róg i rannego w nim się
                                              rozchodzi.
                                              Ale sobie wymyśliła...
                                              • modliszka61 Re:Temat zastępczy 30.04.09, 19:06
                                                I ludzi bałamuci ,i do albumów zagania...
                                                Tu ma Pani Backs to the Wall Roberta Gibba.Też w rogu prawym...
                                                www.military-prints.com/robert_gibb.htm
                                                • immanuela Re:Temat zastępczy 30.04.09, 20:58
                                                  Pani Modliszko jedyna! Do kątaktu z wysoko kulturo zahęcam!

PS. Tak cichutko: to dalej nie to...
    • mira.bella Re: męczy mnie 01.05.09, 02:09
      jak to jaki? kobieta tą rozsadniejsza jest

inna rzecz, ze obraz glupi :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka