poziomk Re: Kto mnie przytuli? (n/t) 08.12.03, 19:50 a kto mnie? ja tez chce.... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Chlopaki! 08.12.03, 21:06 Jezeli rozbudzicie we mnie uczucia macierzynskie to ja moge;) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Chlopaki! 08.12.03, 21:24 anahella napisała: > Jezeli rozbudzicie we mnie uczucia macierzynskie to ja moge;) Ana, te chłopaczki to takie maluśkie dzieciny - mają rumiane, umorusane buzie, niewinne chabrowe oczęta i usta robią im się w podkówkę gdy im smutno... I co Ty na to? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaa Re: Chlopaki! 08.12.03, 21:37 drodzy Panowie, trzeba sobie znaleźć Księżniczki :) ona będą Was przytulać Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Chlopaki! 08.12.03, 21:57 dzikaa napisała: > drodzy Panowie, trzeba sobie znaleźć Księżniczki :) ona będą Was przytulać Toż jeden jak się dowiedział że jesteś księżniczką to całkiem głowę stracił - a Ty mu jeszcze grasz na nosie, zupełnie się zagubił biedaczyna. A przecież możesz zaprosić choćby na bal maturalny... :P Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaa Re: Chlopaki! 08.12.03, 23:05 hmm.. bal maturalny.. można by się zastanowić ;) ale szybciej wypadnie bal sylwestrowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
conveyor Re: Chlopaki! 11.12.03, 00:23 Buuuu, a moja Ksiezniczka pojechala na weekend do Gdyni i wroci w poniedzialek, co ja teraz zrobie????:(( dzisiaj nie moglismy sie rozstac na peronie... Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Chlopaki! 11.12.03, 17:08 Biedulku!!! Musisz czekać do poniedziałku... Może za to przytulenie będzie z podwójną mocą. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Chlopaki! 11.12.03, 18:50 Hmmm... skądś znam te peronowe rozstania... Habi ma rację. Spotkanie potem potrafi nieźle smakować, więc uszy do góry! Odpowiedz Link Zgłoś
conveyor Re: Chlopaki! 11.12.03, 19:07 Rozstanie bylo...mmmmhhmmhhmm, Ralston wiesz o co mi chodzi :D :D a poniedzialek bedzie na pewno baaaaardzo mily :)))) cala sytuacja jest calkiem swieza, jeszcze przed tygodniem bylem normalnym, zdrowym, trzezwo myslacym czlowiekiem, a teraz... szkoda gadac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Chlopaki! 11.12.03, 19:48 Szkoda, że nie ma tu Nxa... ten by to wielce zgrabnym komentarzem opatrzył :) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Chlopaki! 11.12.03, 19:16 conveyor napisał: > Buuuu, a moja Ksiezniczka pojechala na weekend do Gdyni i wroci w > poniedzialek, co ja teraz zrobie????:(( dzisiaj nie moglismy sie rozstac na > peronie... Stary, masz kogoś, kto za Tobą tęskni i jeszcze narzekasz? Dziwny jesteś. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
conveyor Re: Chlopaki! 11.12.03, 19:31 Co do tego czy Ona teskni to nie wiem :)) to ze ja to na pewno... Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Chlopaki! 11.12.03, 21:58 Na tym właśnie forum ustalono w drodze głosowania, że lepiej kochać niż być kochanym. A kochać z wzajemnością to prawdziwe rozpasanie emocjonalne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Chlopaki! 13.12.03, 13:49 habitus napisała: A kochać z wzajemnością to prawdziwe rozpasanie emocjonalne ;) Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
conveyor Re: Chlopaki! 14.12.03, 00:08 Alleluja, Ksiezniczka zadzwonila dzis do mnie i oznajmila ze wraca jutro rano a nie w poniedzialek :))))))) Pozdrowka :) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Chlopaki! 14.12.03, 00:38 conveyor napisał: > Alleluja, Ksiezniczka zadzwonila dzis do mnie i oznajmila ze wraca jutro > rano a nie w poniedzialek :))))))) > Pozdrowka :) A więc problem z odpowiedzią na pytanie: "czy ona tęskni?" mamy rozwiązany. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Kto mnie przytuli? (n/t) 08.12.03, 22:19 Wolfie, znaczy zajazd się nie powiódł? I jeszcze sygnaturkę w boju straciłeś? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Kto mnie przytuli? 09.12.03, 07:05 Ja. Przytulam w piątki od 9.30 do 11.00. Studenci za okazaniem indeksu z pozytywnymi ocenami (przynajmniej zal.). Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Kto mnie przytuli? 09.12.03, 13:13 habitus napisała: > Ja. Przytulam w piątki od 9.30 do 11.00. Studenci za okazaniem indeksu z > pozytywnymi ocenami (przynajmniej zal.). :(( W piątek w tych godzinach mam zajęcia. :(( A poza tym u nas indeksy są deponowane w dziekanacie i można je wziąć tylko w czasie sesji. :(( Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Kto mnie przytuli? (n/t) 09.12.03, 09:15 Oszolom. Ales seks dopiero po slubie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Kto mnie przytuli? (n/t) 09.12.03, 13:43 rety Ormond chcesz zeby Free torsji dostal ?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Kto mnie przytuli? (n/t) 15.12.03, 03:04 Nie czekaj az ktos cie przytuli. Ty przytul kogos. Odpowiedz Link Zgłoś