Dodaj do ulubionych

Chloe Marshall: pierwsza puszysta w finale Miss...

IP: 92.9.189.* 30.05.09, 21:33
ok nie muszą być zerówkami ale dajcie spokoj bo to piekno nei est tlyko tluszcz lol za duzo chyba chipsow zadła angielka
Obserwuj wątek
    • Gość: tina Re: Chloe Marshall: pierwsza puszysta w finale Mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 14:43
      boshe co za prymityw to podemna... nadwaga bierze sie tylko od chipsów? naucz się dziecko ortografii i odwal od dziewczyny... śliczna jest
    • Gość: Gość Re: Chloe Marshall: pierwsza puszysta w finale Mi IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.09, 17:12
      Te kłótnie w komentarzach są najlepsze. Oby tak dalej :)Bawcie mnie:) Jeśli chodzi o temat miss, to spoko, cieszy mnie coraz więcej akceptowania różności. Ja tam wtuliłbym się w jej zderzaki
    • Gość: darok Re: Chloe Marshall: pierwsza puszysta w finale Mi IP: 188.33.73.* 25.11.09, 19:44
      a moim zdaniem może dosyc już tych chudych babek na których ciuchy wiszą jak na wieszaku ! mnie osobiscie podaoba sie ciałko ,pełne kształty , jest na co popatrzec ..kawałek biustu a nie kawałek kości obciągniętej skórą
    • Gość: Anula Re: Chloe Marshall: pierwsza puszysta w finale Mi IP: *.adsl.inetia.pl 31.12.09, 09:29
      ja zgadzam się... dość już kobiet które na szczupłe. lansują takie w stanach a w europie (a szczególnie w Polsce) to co z zachodu to jest najlepsze gó... prawda.. cudze chwalicie a swego nie znacie.. dobrze dziewczyno jesteś piękna i trzymaj tak dalej!!
    • Gość: 15-latka Re: Chloe Marshall: pierwsza puszysta w finale Mi IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 04.11.10, 18:13
      Czy kobieta chuda nie może mieć wielkich ,,zderzaków" ? Owszem może, ale nie są tak często spotykane jak u kobiet puszystych, których ,,wymiona" (haha) są porośnięte tłuszczem. Sama mam niewielkie piersi i nie wstydzę się tego, bo każdy inne lubi :P. Apropo tych wieszaków.. Modelki zazwyczaj robią za wieszak, bo prezentują stroje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka