marta_szeptucha 09.07.09, 09:29 Witaj drogi wędrowcze. Mówią o mnie wróżka Marta. Skoro do mnie trafiłeś to znak, że potrzebujesz mojej pomocy. Czy Ci pomogę? Oczywiście. Po prostu napisz. Zapraszam serdecznie www.wrozka.marta.wizytowka.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aka-tra Re: wróża Marta 07.03.10, 13:15 Zglosilam sie do tej Pani. Do momentu, kiedy omawialysmy problem i finanse, kontakt byl plynny. Po wyslaniu pieniedzy dostalam jednego maila z zapewnieniem przesylania energii, palenia swiec i obietnica przeslania afirmacji, ktora mialam wykonac. Nic nie dostalam, mimo kilku wyslanych wiadomosci z pytaniami. NIE POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
aka-tra Re: wróża Marta 07.03.10, 13:24 Zglosilam sie do tej Pani. Do momentu, kiedy omawialysmy problem i finanse, kontakt byl plynny. Po wyslaniu pieniedzy dostalam jednego maila z zapewnieniem przesylania energii, palenia swiec i obietnica przeslania afirmacji, ktora mialam wykonac. Nic nie dostalam, mimo kilku wyslanych wiadomosci z pytaniami. Odpowiedz Link Zgłoś