Dodaj do ulubionych

Bez miłości- Bez sensu

IP: *.77.classcom.pl 12.06.04, 09:36
Wiem, ze problem, który przedstawie jest na porzadku dziennym,ale
dla mnie jest on bardzo trudny, i nie mogesobie z nim dac rady, mianowicie:
Trzeci raz pod rzad dziewczyna rzucila mnie podajac zawsze taki sam powod :
-"czułam do ciebie cos chwilowego" . Niestety zawsze ja czuje cos trwalego i
głebokiego i zawsze trudno mi zapomniec, potrzebuje na to okolo 6 miesiecy,
przez 6 miesiecy nachodza mnie mysli samobojcze i robie wiele głupich rzeczy-
wczoraj zdarzyl sie wspomniany "trzeci raz" i nie wiem co mam zrobic, bede
sie bal kazdego kolejnego zwiazku!
Obserwuj wątek
    • Gość: krish Re: Bez miłości- Bez sensu IP: 62.233.233.* 12.06.04, 09:42
      Pociesz się, że u niektórych to trwa 6 lat. Kontemplacja cudzego cierpienia
      przynosi delikatną ulgę.
      • Gość: Iwa Re: Bez miłości- Bez sensu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 09:45
        To co to Ty za dziewczyny spotykasz??
    • velwet Re: Bez miłości- Bez sensu 12.06.04, 15:51
      To forum w takim aktualnym stanie jaki jest nie jest do zwierzen w tak trudnych
      sprawach. Mysle, ze dobrze jezeli poszukasz jakiegos dobrego psychologa. W
      pewnym sensie po sprawach jakie pod rzad ci sie zdarzaja mozna wywnioskowac, ze
      calkiem nieswiadomie szukasz takich wlasnie znajomosci, ktore beda cie ranic.
      Po co meczyc sie. Zeby swiadomie unikac zasadzek w kontaktach z innymi ludzmi
      trzeba byc najpierw swiadomym swoich problemow i tego co podswiadomosc w sobie
      kryje. Moze masz jakas relacje z kims bardzo bliskim nie przepracowana.
    • seksuolog Jak dlugo? 12.06.04, 21:52
      Gość portalu: jut napisał(a):

> Wiem, ze problem, który przedstawie jest na porzadku dziennym,ale
      > dla mnie jest on bardzo trudny, i nie mogesobie z nim dac rady, mianowicie:
      > Trzeci raz pod rzad dziewczyna rzucila mnie podajac zawsze taki sam powod :
      > -"czułam do ciebie cos chwilowego" . Niestety zawsze ja czuje cos trwalego i
      > głebokiego i zawsze trudno mi zapomniec, potrzebuje na to okolo 6 miesiecy,
      > przez 6 miesiecy nachodza mnie mysli samobojcze i robie wiele głupich rzeczy-
      > wczoraj zdarzyl sie wspomniany "trzeci raz" i nie wiem co mam zrobic, bede
      > sie bal kazdego kolejnego zwiazku!

Jak zaawansowane byly te zwiazki i jak dlugo trwaly?
    • ataner34 Re: Bez miłości- Bez sensu 13.06.04, 10:45
      posluchaj ja tez przez to przechodze. tylko, ze to ja rozstalam sie z
      chlopakiem, ktorego dalej kocham. zrobilam to bo z jego strony nie bylo juz
      nic, a gdy to zrobilam dowiedzialam sie, ze byl ze mna z litosci... wystarczy
      ci? tez jest mi zle. stalo sie to 2 tygodnie temu a ja ciagle to rozpatruje.
      nie umiem sobie poradzic...
    • Gość: życzliwa Re: Bez miłości- Bez sensu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.06.04, 11:19
      Skoro potrzebujesz 6 m-cy by zapomniec, to nie jest z Tobą tak źle jak Ty sam o
      sobie myślisz.
      Zawsze pamietaj dobre chwile z kolejnych związków. One Ciebie wzbogacają. Nie
      rozczulaj sie nad tymi dziewczynami , które czuja do Ciebie coś "chwilowego",
      nie warto. Ciesz, sie , że taki babsztyl nie został z Tobą na zawsze.
      Nie bój się kolejnych związków.
      Gdy przyjdzie prawdziwe uczucia i Ty bedziesz o tym wiedział i ona nie będzie
      nazywać tego "chwilówką".
      Powodzenia.
      • blady_swit Re: Bez miłości- Bez sensu 13.06.04, 12:48
        -Posluchaj dobrej rady. Sa rozne kobiety i jeszcze masz szanse spotkac te
        jedyna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka