Gość: frustro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 23:01 komu order komu... za forumowe męstwo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Js Re:Frutti Frustralis. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 00:43 Virtutti może przyznawać tylko Virtuoso. Dla Ciebie został Frutti. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re:Frutti Frustralis. 10.08.04, 01:00 Gość portalu: Js napisał(a): > Virtutti może przyznawać tylko Virtuoso. Dla Ciebie został Frutti. :)))) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro Re:Frutti Frustralis. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 22:00 Tu Ty Frutti chcesz mi dać? Dziękuję,choć nie o mój interes chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Js Re:Frutti Frustralis. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 23:21 Nie wiedziałem, że to poważne przedsięwzięcie, i urażę Twoją dumę. Byłem przekonany, że to żart, i tak odpowiedziałem. Ale pewnie mam problemy z odczytywaniem przekazu. Z powodu lateralizacji skrzyżowanej dajmy na to. Albo galopady myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro Re:Frutti Frustralis. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 00:26 Oczywiście,że to był żart. Poważne rozważania na forum wciąż mnie (nie)interesują. Staram się też zachowywać bezstronność... PS. co do tachyfrenii: nie bądź przeczulony bo weźmiesz kiedyś świetlika za błyskawicę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Js Re:Frutti Frustralis. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 13:17 Tachy - szybki, frenia - umysł, tak? Od przyspieszenia umysłu nie wezmę świetlika za błyskawicę. Prędzej nie zauważę bodźca. Skąd taka reakcja, skoro to był żart? I skąd przeświadczenie, że odpowiadałem poważnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro Re:Frutti Frustralis. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 18:28 tachyfrenia to gonitwa myśli, a dlaczego ją sobie przypisałeś nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Js Re:Frutti Frustralis. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 19:56 Bo tak to można opisać. Obrazowo. Jedna następuje po drugiej, szybko. Ciężko mi jest w ogóle nie myśleć. Muszę cały czas coś rozwiązywać, ćwiczyć w pamięci referat, śpiewać w myślach, próbować przeprowadzić trudną rozmowę, albo planować co będe robił za chwilę itp. itd. Uznałem, że galopada myśli jest blisko tego wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro Re:Frutti Frustralis. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 21:15 to tylko proza życia codziennego... medal należy się za (nie)codzienne męstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Js Re:Frutti Frustralis. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 23:28 Nie chcę medali. Chcę poznać sens życia, jak mi go podasz dostaniesz ode mnie tak wielki i wspaniały medal, jak tylko sobie będziesz życzyć. Może być nawet Virtutti Materialis. Odpowiedz Link Zgłoś
kokesz1 Re: virtuti virtuali - Komandos 10.08.04, 22:02 Za walke o pryncypia, conie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro Re: virtuti virtuali - Komandos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 22:09 może być za mężny... Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick moge dac 11.08.04, 02:51 asinorum virtuali mocce i trzykrocie (kolejnosc alfabetyczna) obie gadaja od rzeczy pewnie przez ankohol ;) ps. gdyby to kogos interesowalo jutro planuje tu wpasc na dluzej o jakiejs (nie)normalnej porze :) Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: moge dac 11.08.04, 23:17 Poczemu trzykrocie? dobre dziecko z niej, a może mi się tak wydaje? Trzy po trzy pisze się na tym forum na okrągło. Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick Re: moge dac 12.08.04, 01:42 skoro dobre to tym bardziej zasluguje ;) "pisze sie" dobrze, ze tego az nie widzi! ;) Odpowiedz Link Zgłoś