Gość: Marta IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 12.10.04, 18:49 Jak pokazac facetowi ze mi zalezy, przy czym nie chce go jednoczesnie wystraszyc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gf Re: Jak pokazac facetowi ze mi zalezy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 19:10 nie chcesz go sploszyc czy nie chcesz go stawiac pod scianą? bo to 2 rozne rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Jak pokazac facetowi ze mi zalezy? IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 12.10.04, 19:25 Nie chce go sploszyc.Nie jestem na tyle zaborcza zeby stawiac go przed faktem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Jak pokazac facetowi ze mi zalezy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 19:29 Zapytam inaczej: bardziej Ci zależy na skuteczności czy na tym, żeby nie stawiać go w niezręcznej sytuacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Jak pokazac facetowi ze mi zalezy? IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 12.10.04, 20:21 Wiesz, to jasne ze nie chce zeby czul sie przeze mnie niezrecznie, bo jak zobacze ze on czuje sie glupio, wtedy i ja bede czula sie podobnie. Jednak mimo to nie ukrywam ze zalezy mi na skutecznosci, bo faktycznie mi na Nim zalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: Jak pokazac facetowi ze mi zalezy? IP: *.proxy.aol.com 13.10.04, 05:52 Wiesz, to jasne ze nie chce zeby czul sie przeze mnie niezrecznie, bo jak > zobacze ze on czuje sie glupio, wtedy i ja bede czula sie podobnie. Jednak mimo > > to nie ukrywam ze zalezy mi na skutecznosci, bo faktycznie mi na Nim zalezy. Wiesz najlepiej cos w zartach jak on podchwyci to dobrze jak nie to zawsze to zart. Wiesz tutaj sie nie ma co glupio czuc . Niestety w zyciu sa momenty kiedy trzeba troszke zaryzykowac - i tak wiele nie tryzykujesz cena, ze jesli nic z tego nie wyjdzie sie poczujecie glupio nie jest wysoka za mozliwosc milosci i fajnego zwiazku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: Jak pokazac facetowi ze mi zalezy? IP: *.proxy.aol.com 12.10.04, 20:44 Ale to zalezy od sytuacji gdzie sie poznaliscie jak dlugo sie znacie? w jakis jesyescie stosunkach? kolega, przyjaciel. znajomy, barman w pubie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Jak pokazac facetowi ze mi zalezy? IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 12.10.04, 21:14 Dobry znajomy, w ktorego towarzystwie czuje sie niemal idealnie. Znamy sie ponad rok. Uwielbiam przebywac w jego towarzystwie. Nie musze wtedy nikogo udawac itd - wiadomo o co chodzi. Czasem mam wrazenie ( nie wiem czy mylne czy nie )ze On rowniez chce mi "cos" dac do zrozumienia, ale nie wiem czy wlasciwie odczytuje jego intencje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Js Re: Jak pokazac facetowi ze mi zalezy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 21:21 Pewnie tak. Prawdopodobieństwo podobno 0,9. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Jak pokazac facetowi ze mi zalezy? IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 12.10.04, 21:24 Co "pewnie tak"? Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Jak pokazac facetowi ze mi zalezy? 12.10.04, 22:16 Przepraszam, że zacytuję Iednego tutaj: lekcje odrobione? No to siusiu, paciorek i spać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: Jak pokazac facetowi ze mi zalezy? IP: *.chello.pl 12.10.04, 22:11 pan graham masterton ma dla Ciebie bardzo wiele wskazowek wystarczy poczytac jego choc jedna ksiazke Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Jak pokazac facetowi ze mi zalezy? 12.10.04, 22:38 najlepiej szczerze a wtedy zawsze dobrze wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: Jak pokazac facetowi ze mi zalezy? IP: *.proxy.aol.com 13.10.04, 05:39 Wiesz ja bym patrzyla sie na niego znaczaco, wspomnij cos o biletach do kina lub, ze chcesz zobaczyc jakijs film, wymysl jakijs pretekst , ktory doprowadzi do tego, ze bedziecie sami - jak bedziesz o tym wspominac przekrzyw glowe na bok i usmiechnij sie do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Jak pokazac facetowi ze mi zalezy? IP: *.szwajcarska.pl 23.10.04, 15:37 A jak to zrobić przez gg albo smsa? Niedawno mu napisałam, że chciałabym się z nim jeszcze spotkać ale nic nie odpisał na to więc wszystko jasne? A teraz rozmawiamy na gg i dalej nam sie super rozmawia. To ja już nie wiem po co on ze mną rozmawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vlad Re: Jak pokazac facetowi ze mi zalezy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 20:32 Inka : A teraz rozmawiamy na gg i dalej nam sie super rozmawia. To ja już nie wiem po co on ze mną rozmawia. Pewnie dlatego, że jesteś mądra... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pochwa [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 08:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek Re: Jak pokazac facetowi ze mi zalezy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 18:46 Kup ładne stringi i zaprezentuj mu się w nich. Zrozumie że Ci zależy. Nie ściągaj ich tylko przed upływem 30 sekund bo się wystraszy. Odpowiedz Link Zgłoś