Dodaj do ulubionych

Jak pokazac facetowi ze mi zalezy?

IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 12.10.04, 18:49
Jak pokazac facetowi ze mi zalezy, przy czym nie chce go jednoczesnie
wystraszyc.
Obserwuj wątek
    • Gość: gf Re: Jak pokazac facetowi ze mi zalezy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 19:10
      nie chcesz go sploszyc czy nie chcesz go stawiac pod scianą?

bo to 2 rozne rzeczy...
      • Gość: Marta Re: Jak pokazac facetowi ze mi zalezy? IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 12.10.04, 19:25
        Nie chce go sploszyc.Nie jestem na tyle zaborcza zeby stawiac go przed faktem.
        • Gość: gf Re: Jak pokazac facetowi ze mi zalezy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 19:29
          Zapytam inaczej: bardziej Ci zależy na skuteczności czy na tym, żeby nie
          stawiać go w niezręcznej sytuacji?
          • Gość: Marta Re: Jak pokazac facetowi ze mi zalezy? IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 12.10.04, 20:21
            Wiesz, to jasne ze nie chce zeby czul sie przeze mnie niezrecznie, bo jak
            zobacze ze on czuje sie glupio, wtedy i ja bede czula sie podobnie. Jednak mimo
            to nie ukrywam ze zalezy mi na skutecznosci, bo faktycznie mi na Nim zalezy.
            • Gość: Martyna Re: Jak pokazac facetowi ze mi zalezy? IP: *.proxy.aol.com 13.10.04, 05:52
              Wiesz, to jasne ze nie chce zeby czul sie przeze mnie niezrecznie, bo jak
              > zobacze ze on czuje sie glupio, wtedy i ja bede czula sie podobnie. Jednak
              mimo
              >
              > to nie ukrywam ze zalezy mi na skutecznosci, bo faktycznie mi na Nim zalezy.

Wiesz najlepiej cos w zartach jak on podchwyci to dobrze jak nie to zawsze to
              zart. Wiesz tutaj sie nie ma co glupio czuc . Niestety w zyciu sa momenty kiedy
              trzeba troszke zaryzykowac - i tak wiele nie tryzykujesz cena, ze jesli nic z
              tego nie wyjdzie sie poczujecie glupio nie jest wysoka za mozliwosc milosci i
              fajnego zwiazku.

• Gość: Martyna Re: Jak pokazac facetowi ze mi zalezy? IP: *.proxy.aol.com 12.10.04, 20:44

Ale to zalezy od sytuacji gdzie sie poznaliscie jak dlugo sie znacie? w jakis
      jesyescie stosunkach? kolega, przyjaciel. znajomy, barman w pubie?
      • Gość: Marta Re: Jak pokazac facetowi ze mi zalezy? IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 12.10.04, 21:14
        Dobry znajomy, w ktorego towarzystwie czuje sie niemal idealnie. Znamy sie
        ponad rok. Uwielbiam przebywac w jego towarzystwie. Nie musze wtedy nikogo
        udawac itd - wiadomo o co chodzi. Czasem mam wrazenie ( nie wiem czy mylne czy
        nie )ze On rowniez chce mi "cos" dac do zrozumienia, ale nie wiem czy wlasciwie
        odczytuje jego intencje.
        • Gość: Js Re: Jak pokazac facetowi ze mi zalezy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 21:21
          Pewnie tak. Prawdopodobieństwo podobno 0,9.
          • Gość: Marta Re: Jak pokazac facetowi ze mi zalezy? IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 12.10.04, 21:24
            Co "pewnie tak"?
        • m.malone Re: Jak pokazac facetowi ze mi zalezy? 12.10.04, 22:16
          Przepraszam, że zacytuję Iednego tutaj: lekcje odrobione? No to siusiu, paciorek
          i spać:)))
    • Gość: krish Re: Jak pokazac facetowi ze mi zalezy? IP: *.chello.pl 12.10.04, 22:11
      pan graham masterton ma dla Ciebie bardzo wiele wskazowek

wystarczy poczytac jego choc jedna ksiazke
      • caorle Re: Jak pokazac facetowi ze mi zalezy? 12.10.04, 22:38
        najlepiej szczerze
        a wtedy zawsze dobrze wyjdzie
    • Gość: Martyna Re: Jak pokazac facetowi ze mi zalezy? IP: *.proxy.aol.com 13.10.04, 05:39

Wiesz ja bym patrzyla sie na niego znaczaco, wspomnij cos o biletach do kina
      lub, ze chcesz zobaczyc jakijs film, wymysl jakijs pretekst , ktory doprowadzi
      do tego, ze bedziecie sami - jak bedziesz o tym wspominac przekrzyw glowe na
      bok i usmiechnij sie do niego.
      • Gość: Inka Re: Jak pokazac facetowi ze mi zalezy? IP: *.szwajcarska.pl 23.10.04, 15:37
        A jak to zrobić przez gg albo smsa? Niedawno mu napisałam, że chciałabym się z
        nim jeszcze spotkać ale nic nie odpisał na to więc wszystko jasne? A teraz
        rozmawiamy na gg i dalej nam sie super rozmawia. To ja już nie wiem po co on ze
        mną rozmawia.
        • Gość: vlad Re: Jak pokazac facetowi ze mi zalezy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 20:32
          Inka : A teraz rozmawiamy na gg i dalej nam sie super rozmawia. To ja już nie
          wiem po co on ze mną rozmawia.

Pewnie dlatego, że jesteś mądra...

:D
    • Gość: pochwa [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 08:13
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: wujek Re: Jak pokazac facetowi ze mi zalezy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 18:46
      Kup ładne stringi i zaprezentuj mu się w nich. Zrozumie że Ci zależy. Nie
      ściągaj ich tylko przed upływem 30 sekund bo się wystraszy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka