dororthea 22.11.06, 20:59 Panicznie boję się jezdzić samochodem. Nie przeżyłam nigdy żadnego wypadku. Mój tata był świetnym kierowcą. Może hipnoza ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
braun_f Re: Strach przed prowadzeniem samochodu 22.11.06, 21:02 kup poldolota i wypusc sie na miasto noca na pewno masz cos z tatusia w genach - serio! Odpowiedz Link Zgłoś
dororthea Re: Strach przed prowadzeniem samochodu 22.11.06, 21:48 Co to jest poldolot. Na prawdę nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
kukurka Re: Strach przed prowadzeniem samochodu 22.11.06, 21:09 Mam to samo! Boję się i ten strach mnie tak paraliżuje, że nawet nie zabieram się za prowadzenie. Tracę głowę za kółkiem. Na pewno chcę się przełamać. Ale jak??? Odpowiedz Link Zgłoś
clarissa3 Re: Strach przed prowadzeniem samochodu 22.11.06, 22:09 no i dobrze. Nie każdy musi samochód prowadzić. Lepiej powalcz o swoje prawo do sprawnej komunikacji miejskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Strach przed prowadzeniem samochodu 22.11.06, 22:42 boisz się, że możesz ulec wypadkowi? a może nie ufasz swoim zdolnościom motorycznym albo przestrzennym? popróbuj najpierw np. na jakichś wiejskich drogach, gdzie prawie nikt nie jeździ. Odpowiedz Link Zgłoś
erzatz.wampir Re: Strach przed prowadzeniem samochodu 24.11.06, 16:25 Panicznie boję się samochodów tramwaju autobusu !!! Może hipnoza?:*) Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Strach przed prowadzeniem samochodu 24.11.06, 16:31 najlepiej puścić się na żywioł i po strachu,najgoszy pierwszy raz Odpowiedz Link Zgłoś
erzatz.wampir Re: Strach przed prowadzeniem samochodu 24.11.06, 16:37 panicznie boję sie pierwszego razu! <drży> Odpowiedz Link Zgłoś