narko_manka 13.08.07, 03:58 Gdy los oszukiwal w pokera kogos, kto zamiast glowy ma maszyne cyfrowa. Dostrzegl, ze jest tylko czlowiekiem i porzadnie sie wku..l Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
narko_manka Re: Bylam swiadkiem 13.08.07, 04:08 Hazardzista zostawil kase, ktora przegral, chociaz nie bylo gry o pieniadze i poszedl w ch.. Odpowiedz Link Zgłoś
lsilanow Re: Bylam swiadkiem 13.08.07, 05:54 bardzo podobają mi się Twoje ostatnie dwa wątki mówią o czymś tak ważnym - o pokorze miałem plan nakręcenia o tym filmu krótko metrażowego w którym anioł pokazywałby człowiekowi-śmiertelnikowi świat z góry różne wydarzenia z historii z lotu ptaka ale jednocześnie i z bliska blisko człowieka, który odniósł porażkę podobną do opisanej przez Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
narko_manka Re: Bylam swiadkiem 13.08.07, 10:55 Dla jasnosci, mialo byc "łoś", nie mam polskich liter Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: Bylam swiadkiem 13.08.07, 11:00 co za róznica los jak łoś masywne ciało na kruchych nogach, jakby zaraz miał sie wy..wróci..ć! Odpowiedz Link Zgłoś