Dodaj do ulubionych

lęk przed zbliżeniem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 22:02
Bardzo podoba mi się kolega mojego brata myślę, że wzajemnie miedzy nami jest
dość duża różnica wieku i tego właśnie się boje poza tym czasami śni mi się
coś i nie jestem pewna czy to był tylko sen. Byłam leczona ale to niewiele mi
pomogło boje się od dziecka odrzucenia
Obserwuj wątek
    • komandos57 Re: lęk przed zbliżeniem 23.10.03, 22:05
      Gość portalu: oliwka napisał(a):

> Bardzo podoba mi się kolega mojego brata myślę, że wzajemnie miedzy nami jest
      > dość duża różnica wieku i tego właśnie się boje poza tym czasami śni mi się
      > coś i nie jestem pewna czy to był tylko sen. Byłam leczona ale to niewiele mi
      > pomogło boje się od dziecka odrzucenia
      XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
      psychitrycznie??ale juz nie mow.to widac. wez sie za niego.zdupcz go,bedziesz wielka....buziaczki
      • Gość: oliwka Re: lęk przed zbliżeniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 22:13
        ?
        • komandos57 Re: lęk przed zbliżeniem 23.10.03, 22:17
          Gość portalu: oliwka napisał(a):

> ?
          XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
          no juz dobrze,moja malenka.zbliz sie pozbawie cie wszystkich lekow. 10 lat temu przekwitlas i masz leka? ale buziaczki moja malenka sliczna dziewczynka. pa pa
    • Gość: maratończyk jak jest oliwka nie masz się czego lękać IP: *.future-net.pl 23.10.03, 22:19
    • cossa Re: lęk przed zbliżeniem 23.10.03, 22:24
      oliwka ;)
      nie przejmuj sie komentarzami i nie zrazaj sie szybko prosze ;) pare pytan jesli
      mozna ;) na co bylas leczona? a o odrzuceniu jeszcze przyjdzie czas pogadac ;)

i jaka jest roznica wieku miedzy Wami? no i .. czy podobasz sie rowniez jemu?:)

pozdr.cossa

• komandos57 nie boj sie dziewico!!!!!!!!!!! 23.10.03, 22:28
        jej brat ma 10 lat.kolega brata 6.a ona 50.przekwitla jak bzy w zeszlym roku.
        Cossa,pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka