renatap18 05.10.13, 20:11 Czy osoba związująca się z trzeźwiejącym alkoholikiem powinna też chodzić na jakieś zajęcia, terapię itp. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda.1313 Re: Terapia 03.05.14, 10:42 Jeżeli jesteś współuzależniona, a mało prawdopodobne, że nie, to powinnaś. Jeśli chodzi o uzależnienia, mogę polecić dobra psychoterapeutkę i psycholog: Panią Irenę Maślankowską. Adres www: www.psycholog-opole-maslankowska.pl/ Odpowiedz Link
dzimowice Re: Terapia 06.01.15, 13:53 Polecam fachową pomoc. Ośrodek Terapii Uzależnień i Współuzależnień w Szklarskiej Porębie zajmuje się od wielu lat problematyką uzależnień alkoholowych. Terapia alkoholizmu jest dobrym sposobem na powrót do normalnego życia w rodzinie lub ogólnie w społeczeństwie. Serdecznie zapraszamy. Odpowiedz Link
rafal.j87 Re: Terapia 30.11.15, 01:43 Na wysokosci watroby tylko ze po lewej stronie masz trzustke. Zdaj sobie z niej sprawe. Poprostu skup sie na niej i myslami wrzuc do niej jakby chec picia czy palenia, tego z czym masz problem i trzymaj tak juz caly czas!!!!! To dziala, chec przemija. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
terapeuta_uzaleznien Re: Terapia 12.09.16, 18:46 Dzień dobry, polecam pomoc certyfikowanego specjalisty terapii uzależnień dla osób mających problemy ze środkami psychoaktywnymi ( narkotyki - w tym dopalacze , alkohol, nikotyna ) oraz internetem i hazardem, jak również ich bliskich. Dyskretnie i skutecznie, lokalizacja - centrum Warszawy kontakt telefoniczny 506 841 736 Odpowiedz Link
lukaszfm1 Re: Terapia 01.05.17, 08:07 Witam,pisze do wszystkich bo jak wielu ludzi jak I mnie dotknela choroba uzaleznienie od alkoholu I nikotyny. Pamietam do dzis klotnie z rodzicami zona,jazde pod wplywem alkoholu,bojki,powroty nad ranem polprzytomny,kac,placz zony,dzieci lzy I rozpacz ze cos mi sie stalo:-( Stracilbym wszystko gdyby nie to ze szukajac pomyslu na moje uzaleznienia znalazlem naturalny srodek na swoje zmartwienia ktory od pierwszych dni zaczal dzialac byly to ziola na ktore sam dopracowalem dawkowanie. 1 kuracja oczyszczajaca organizm od 1 do 4 Dnia. 2 kuracja to detoks I wzmocnienie od 4 Dnia do miesiaca. 3 kuracja to silny srodek ktorego stosuje sie do czasu uzyskania oczekiwanych rezultatow. Po tych kuracjach organizm sam odrzuca juz alkohol. Srodek ktory stosuje ma podobne dzialanie do slynnego Esperalu ktorego sie wszywalo. Po wypiciu eliksiru nie ma sie checi na spozycie alkoholu a jesli nawet to organizm sie buntuje I wydala alkohol natychmiast. Zapraszam do kontaktu. Warto sprobowac zycie ma sie tylko jedno. Rodzina nie konczy sie na kieliszku. Porady na odleglosc dyskrecja anonimowosc. 502923981 lukaszfm1@wp.pl Odpowiedz Link
odpocznienie Re: Terapia 11.10.16, 11:16 Polecam ośrodek terapii "Odpocznienie" (terapia-odpocznienie.pl). Jest to prywatny ośrodek z kadrą, która posiada już wieloletnie doświadczenie w skutecznej pomocy osobom uzależnionym. Kontakt: mail: biuro@odpocznienie.pl tel: 501 226 582 Odpowiedz Link
ishke Re: Terapia 08.08.17, 18:34 Ja skończyłam właśnie terapię w Ośrodku Uzależnień i teraz z moim chłopakiem zasuwam do psychologa, by mu pomóc zrozumieć przez co przeszłam - nie był ze mną, jak się leczyłam. To także ma pomóc mi zrozumieć jego - niealkoholika :) Odpowiedz Link