anna_bella 02.01.04, 17:12 Tylko ja pracuje, wszystkie obowiazki domowe na mojej glowie, a i tak jemu wszystko sie nie podoba. Wykancza mnie psychicznie, jestem klebkiem nerwow!! Czy on sie zmieni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gf w zasadzie ludzie się nie zmieniają n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 17:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: total genervt tak, twój mąż jest psychopatą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 18:12 Bez pracy durnieje - tak mają właśnie psychopaci. Normalny człowiek tryska zdrowiem, optymizmem i pogodą ducha nawet wtedy, gdy cały świat mu krzyczy w mordę, że jest zbędny. I co, lżej ci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ołk szczera odpowiedź w trzech częściach częściach IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.04, 13:40 cześć optymistyczna > Czy on sie zmieni? Tak ! sceptyczna > czy na lepsze ? przypuszczam, że wątpię a teraz zła (unhappy end) > Kiedy ? po Twojej śmierci ! Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: MÓJ MĄŻ PSYCHOPATA?? 03.01.04, 16:06 Twoj maz nie jest psychopata, ale zwyczjnym leniem "do kwadratu"... Moim zdaniem z biegiem czasu bedzie tylko jeszcze wiekszym, wygodnym leniem. A jak cie juz dokladnie wykonczy to znajdzie szybko inna, ktora bedzie na nowo wykanczal...i tak dalej. Na pasozyty- najlepsze sa srodki radykalne i bezwzgledne...Rozwod. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: MÓJ MĄŻ PSYCHOPATA??Witch 03.01.04, 16:09 A czyc nie lepiej takiego hama utopic w suchej studni? Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: MÓJ MĄŻ PSYCHOPATA??Witch 03.01.04, 16:17 komandos57 napisał: > A czyc nie lepiej takiego hama utopic w suchej studni? W mokrej lepiej:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: MÓJ MĄŻ PSYCHOPATA??Witch 03.01.04, 16:25 Oczywiscie ze zem mial na mysli uwiazanie go na 10 metrowym lancuchu przy wrzuceniu go do studni 20 metrowej.Wiem co mowie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: MÓJ MĄŻ PSYCHOPATA?? IP: *.adsl.navix.net 04.01.04, 01:39 nie zmieni sie Odpowiedz Link Zgłoś