Dodaj do ulubionych

PROSZE O PORADE

27.12.13, 15:13
PRZEZ WIELE LAT ALKOHOL BYL NA CODZIEN W NASZYM DOMU. WIELE LAT STRACILISMY I WIELE ZLEGO TEN ALKOHOL WYRZADZIL. MOJA MAMA NIE POTRAFILA ANI NIE POTRAFI ZROBIC NIC BEZ JEDNEGO NA ODWAGE. JA DOPIERO PO WIELU LATACH POTRAFILAM JEJ WYBACZYC I POSTARAC SIE JEJ POMOC. NAJWAZNIEJSZE ZE ONA POZWOLILA SOBIE POMOC. NO I TUTAJ PROSZE WAS O POMOC. MIESZKAM BARDZO DALEKO I NIE MOGE W TEJ CHWILI PRZYJECHAC DLATEGO CZY MOGLI BYSCIE PODAC JAKIES NAMIARY NA OSRODKI W KTORYCH ODBUDUJA CZLOWIEKA OD NOWA W OKOLICACH KOSZALINA. BYLABYM WAM BARDZO WDZIECZNA JESLI KTOS CHCIALBY MI POMOC
Obserwuj wątek
    • aristoi_daimonion Re: PROSZE O PORADE 09.03.14, 16:47
      Szukasz bezpłatnych czy sesje indywidualne prywatne?
    • stefan-50 Re: PROSZE O PORADE 10.04.14, 14:15
      Poszukaj na swoim terenie MOPS (miejski ośrodek pomocy społecznej) tam się dowiesz. Mozesz też poszukać współnot AA Al-Anon lub DDA. Oni też a raczej ludzie stamtąd mogą Ci pomóc.
    • magda.1313 Re: PROSZE O PORADE 03.05.14, 10:40
      Hej,
      nie wiem o co dokładnie pytasz ale jeśli chodzi o terapię związaną z uzależnieniem alkoholowym lub współuzależnieniem, polecam psycholog Panią Irenę Maślankowską z Opola. To co prawda nie jest ekstremalnie blisko ale jeśli specjalista jest dobry, to uważam, ze warto spróbować.

Adres www: www.psycholog-opole-maslankowska.pl/
    • rafal.j87 Re: PROSZE O PORADE 30.11.15, 01:47
      Na wysokosci watroby tylko ze po lewej stronie masz trzustke. Zdaj sobie z niej sprawe. Poprostu skup sie na niej i myslami wrzuc do niej jakby chec picia czy palenia, tego z czym masz problem i trzymaj tak juz caly czas!!!!!
      To dziala, chec przemija. Pozdrawiam.
    • bryndzunia_kasia Re: PROSZE O PORADE 14.08.18, 13:26
      Szukam odpowiedniego miejsca gdzie wykonam zabieg wszycia esperalu. Próbowałem już innych metod i nic nie działa - dlatego jestem zdecydowany na aplikacje tego preparatu. Tutaj leczenieuzaleznien24.pl/warszawa/esperal/ znalazłem dużo przydatnych informacji, ale chciałem jeszcze was zapytać czy mieliście jakieś doświadczenia z tym lekiem? czy mogę liczyć na taką skuteczność o jakiej mówi ośrodek?

Pozdrawiam
    • uwolniony677 Re: PROSZE O PORADE 24.09.19, 20:48
      Głód alkoholowy jest przyczyną nawrotów picia alkoholu. Aby do picia nie wrócić, trzeba zażywać suplementy na alkoholizm np. Campralex i Glutaminergic, dzieki nim głód alkoholowy znika i nie chce się pić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka