Dodaj do ulubionych

issey - prosze Cie o pomoc

28.03.11, 02:05
issey , prosze napisz co sadzisz o tym serum: orgins plantscription
www.origins.com/product/3860/15685/Skincare/Daily-Essentials/Serums/Plantscription/Anti-aging-serum/index.tmpl
lub serum ampulki z vit c mary key ?

mam 33 lata, skore normalna, pojawily mi sie drobne zmarszczki, zazwyczaj mam twarz zmeczona, chcialabym zeby poja twarz wygladala zdrowiej,byla bardziej odzywiona,jesli mozesz poradz mi jak dbac o nia
Obserwuj wątek
    • issey_miyake Re: issey - prosze Cie o pomoc 28.03.11, 12:26
      nowagwinea napisała:

> mam 33 lata, skore normalna, pojawily mi sie drobne zmarszczki, zazwyczaj mam t
      > warz zmeczona, chcialabym zeby poja twarz wygladala zdrowiej,byla bardziej odzy
      > wiona,jesli mozesz poradz mi jak dbac o nia

podaj skład inci tego serum, jako że nie mogę w sieci znaleźć. Napisz co stosujesz (wszystko).
      • nowagwinea Re: issey - prosze Cie o pomoc 30.03.11, 02:26
        Witaj, dziekuje Ci za szybka odpowiedz issey
        tez nie moge znalez nigdzie tego skladu, znalazlam tylko ze sa to kosmetyki z naturalnych roslin, stosuje to serum i krem Youthtopia™-Skin firming cream with Rhodiola
        sa to kosmetyki naturalne plus raz w tyg maseczki thalgo z tlenem lub odzywcze

mieszkam w usa, nie mam dostepu do kosmetykow z polskich aptek, myslalam o mary kay lub thalgo,moze jakies inne moglabys mi polecic
        • issey_miyake Re: issey - prosze Cie o pomoc 30.03.11, 13:46
          nowagwinea napisała:

> mieszkam w usa, nie mam dostepu do kosmetykow z polskich aptek, myslalam o mary
          > kay lub thalgo,moze jakies inne moglabys mi polecic

do Neostraty na pewno masz dostęp, Mene & Moy System, dowiedz się czy masz dostęp do Environ, Filorga, Mediderma/Sesderma, Auriga International, i całej masy kosmetyków francuskich.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka