Gość: maracana IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 12.05.04, 11:23 No właśnie. Czy już coś kupiłyście? Jakie ciekawe artykuły? A może jakieś trochę porządniejsze prezenty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ciekawa Re: nowe gazety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 14:06 No właśnie, czy jest już Marie Claire, ELLE, Uroda? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 kupilam Twój styl 15.05.04, 14:06 z okularami i okazały sie wielkie jak dla babci :P nie pasują mi zupełnie......a gazetke przeczytałam, w miarę może byc/! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawa Re: nowe gazety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 13:27 Dziewczyny, żadna nie kupiła?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMA Re: nowe gazety IP: *.net.pl 15.05.04, 10:11 KUPIŁAM styl" i poradnik domowy i kilka innych gazet doszłam do wniosku. kazda pisze o podobnych problemach . chyba odpuszecz sobie nałogowe kupowanie gazet i przeznacze kase na cos pozytecznego Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: nowe gazety 15.05.04, 10:33 Ja kupiłam Cosmopolitan i jestem wkurzona. 10 zł poszło w błoto, a do tego dali w "prezencie" (słono opłaconym) jakąś badziewiastą torebkę, podłej jakości i beznadziejną. To chyba jakiś żart - w ogóle wkurzają mnie te niby-prezenty, w większości tragiczne. Że już nie wspomnę o samym Cosmo, które kupuję z jakiegoś głupiego przyzwyczajenia, głównie dla śmiechu. Ale ostatnio nawet śmiać się nie ma z czego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triss ELLE IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 15.05.04, 10:38 ELLE mnie zupełnie rozczarowało, chyba zwariowali- wiekszosc gazety to reklamy oraz artkuły sponsorowane tudzież ELLE-promocja czyle reklamy, reklamy i jeszcze raz reklamy... Moda w ogóle mi sie nie spodobała :[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: ELLE IP: *.acn.pl 15.05.04, 11:55 ja też bojkotuje kupowanie gazet,strasznie drogie , nieciekawe i do tego te prezenty - czy ktoś z nich korzysta?.Lepiej raz na jakiś czas kupić fajną książkę. Odpowiedz Link Zgłoś
missmarion Marie Clair 15.05.04, 12:28 Ja ja kupilam i zaluje, bo nie ma prawie co czytac. Mody tez nie zawiele i nie ciekawa. Jest wywiad z Kaska Figura (nie najlepszy, moim skromnym zdniem) o ukrainskich dzieciach na Kubie o ludziach ze starej klasy, co sie teraz z nimi dzieje 85 wzorow kostiumow kapielowych Naprawde szkoda tych 6,50 :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebieskaa1 Re: nowe gazety IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.05.04, 14:26 popieram dziewczyny, gazety so badziewne. z przyzwyczajenia kupuje twoj styl, reszte sobie odpuscilam, wole ksiazke. Odpowiedz Link Zgłoś
roxi_hart Re: nowe gazety 15.05.04, 14:38 Ja kupuje tylko TS i uwazam ze numer czercowy jest fajny-wiele ciekawych artykulow (o śp.Darii Trafankowskiej, o rodzinie Janka Meli i wiele innych). Warto. Odpowiedz Link Zgłoś