asiu_3 Re: uwaga na salon Sistar Katowice 19.07.12, 13:20 Jak juz nabijasz sobie pozytywne komentarze kobieto, to chociaz wysil sie troszeczke. Wszystkie sa pisane w tym samym prymitywnym stylu, bez znakow przestankowych, przez jednorazowo uzyte nicki. Nie mowiac juz o tym jak rzadko watek na forum uroda osiaga ponad 60 czy ilestam wpisow. A tu nagle sie okazuje, ze wiekszosc forumowiczow jest z Katowic. Zenada. Odpowiedz Link Zgłoś
izac00 Re: uwaga na salon Sistar Katowice 29.09.12, 11:19 POTWIERDZAM. Ja również wykupiłam 2 masaże z groupona pół roku temu i do dziś wykorzystałam tylko 1. Dlaczego? NIE DA SIĘ DODZWONIĆ DO "SISTAR" , chocby sie dzwoniło codziennie po 10 razy!!! Albo poczta, albo po prostu nie odbierają. Opowiem Państwu o mojej pierwszej wizycie w tym "salonie". Gdy weszłam, nie zastałam żadnej recepcji, poczekalni.. Były jedynie schody w dół i schody w górę do salonu fryzjerskiego. Weszlam więc do góry, a tam żywej duszy nie było. W końcu zawołałam, wyszła jakaś młoda dziewczyna i kazała mi poczekać na stołkach, które mieściły się w salonie fryzjerskim. Był to ciepły dzień, czekałam więc, aż ktoś zaproponuje mi coś do picia (to już powinien być standard nawet w podrzędnych salonach). Nie doczekałam się, więc zapytałam grzecznie, czy mogę prosić szklanke wody. Ta młoda dziewczyna spojrzała na mnie jakbym żądała od niej pieniędzy (nie przesadzam). Podczas czekania na zabieg przyszła inna młoda dziewczyna (tleniona blondyna), która nawet nie raczyła mi, i siedzącej obok innej klientki, powiedzieć "dzień dobry". Najgorsze przyszło później. Gdy w końcu , z 10-minutowym opóźnieniem przyszła dziewczyna, która miała mnie masować, kazała mi się udać do ostatniego "pokoju" (a raczej klitki). Okazało się, że w ostatnim pokoju był remont, więc poszłam do przedostatniego. Między ostatnim a przedostatnim była jedynie ścianka działowa, przez którą oczywiscie słychać wszystko. Czy możeecie sobie Państwo wyobrazić masaż relaksacyjny przy głośnych trzaskaniach, szuraniach, rozmowach typu "Ale ja jestem zmęczona, JA TU JESZCZE BEDE ZA SPRZATACZKE ROBIC?! BOżeee jja już chce do domu! Ja tu już nie będe malować ani sprzątać!" . Muzyka relaksacyjna (puszczona z tego roboczego telefonu), była co chwile przerywana głośnym, rockowym dzwonkiem. Mało tego.... najgorsze było to.... że w tej klitce w której byłam masowana, NIE BYŁO DRZWI! Możecie sobie Państwo wyobrazić moje zażenowanie, gdy co chwile ktoś tam przechodził i patrzał na moje półnagie ciało. Pominę masażystkę, która masowała mnie jak dziecko, bardziej mnie to łaskotało niż masowało. Ale przynajmniej była uprzejma i to jedyny plus tej wyprawy. NIE POLECAM I NAPRAWDE UWAŻAJCIE NA TEN SALON!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_mid Re: uwaga na salon Sistar Katowice 29.11.12, 10:21 Ja bywam w Studio Kosmetyki w Silesi. Póki co jestem bardzo zadowolona. Po pierwsze czysto, po drugie ceny przystępne, a obsługa miła. Zazwyczaj łącze to z innymi przyjemnościami i wychodzą z upominkami z innych sklepów... :-) Jak macie ochotę to spróbujcie są na 1 piętrze. Ponieważ już stałam się stałą klientką to zostałam "obdarowana" kartą rabatową - może cud finansowy to nie jest, ale i tak tam chodzę wiec miło... Odpowiedz Link Zgłoś
martinhaa Re: zadowolone 30.11.12, 19:47 Mam wrażenie, że te kilka - kilkanaście postów powyżej pisze jedna i ta sama osoba. Ta sama stylistyka, te same błędy, brak spacji po znakach interpunkcyjnych, wielo(dwu)kropki. I oczywiście zachwalające. Ehhh tym bardziej wierzę wszelkim opiniom niezadowolonych klientek. Odpowiedz Link Zgłoś
monikakrecik Re: uwaga na salon Sistar Katowice 03.12.12, 10:03 Potwierdzam, że trzeba omijać ten salon z daleka! Żenada, dramat, PRL… Niewykwalifikowany, marudny personel, brak jakiegokolwiek wyboru farb, obskurne wnętrze, niemiła atmosfera. Kupiłam kupon z gruponu na koloryzację, strzyżenie i modelowanie. Dzwoniłam kilkanaście razy, żeby się umówić na wizytę, ale nikt nie odebrał! Napisałam więc maila, co było irytujące, gdyż każdy termin o który poprosiłam był zajęty (czego nie było widać później w salonie, bo świeciło pustkami) – ale w końcu udało się. Zadowolona pojechałam do fryzjera, już wchodząc do środka mina mi zrzedła, wyglądało jak w PRLu, obsługa też… no ale myślę sobie spokojnie, może to tylko tak wygląda. Podeszła do mnie Pani „fryzjerka” z niezbyt miłą miną omówić co będzie robione, odpowiedziałam że strzyżenie, farbowanie i modelowanie, że chciałabym zafarbować na kolor intensywnie czerwony, na co ona się roześmiała i mówi, że nie mają żadnych czerwonych, bo one nie schodzą i że nie zamawiają tych kolorów, w ogóle to robią brązowe albo blond. Opowiedziałam, że jakiś odcień rudego, albo coś podobnego – poszła szukać na zaplecze. Wróciła z paletą i w końcu wybrałam coś z niczego – mix totalny, no ale co było robić. Zniknęła na 15 minut mieszać farbę, po czy wyszła z uśmiechem i mówi „ oj 15 minut nie mogłam rękawiczki założyć, hahahah”. W końcu - zaczęła nakładać mi farbę na włosy i miała pretensje, że są długie i że musi mnie poszarpać, bo przy długich włosach to tak jest. Masakra. Pobrudziła mi twarz i skórę na szyi, jak poprosiłam, żeby to wytarła to powiedziała mi, że mam się nie ruszać bo pobrudzę jej cały salon a przy tym kolorze to tak jest, że brudzi. W między czasie z Panią „ala kosmetyczką” dzieliły się gratisami jakie mają dostawać klienci, kredki do oczu, konturówki itd. Po 25 minutach zmyła mi farbę, kolor nie był zadowalający. Przeszła do obcinania, najpierw skrytykowała, mojego poprzedniego fryzjera, że mam fatalnie obcięte włosy i że ona to poprawi, powiedziałam jej kategoryczne NIE, że ma podciąć mi grzywkę i lekko końcówki. Marzyłam żeby stamtąd jak najszybciej uciec, bałam się o moje włosy. Podczas obcinania robiła miny i wzdychała. Po obcięciu powiedziała, że tylko wysuszy mi włosy bo modelować nie ma sensu, bo na takich długich włosach to i tak efektu nie będzie. To było tak żałosne, że nie miałam nawet siły tego skomentować. Wstając z fotela byłam szczęśliwa, ale nie z powodu nowej fryzury tylko z powodu, że już mogę wyjść. Odpowiedz Link Zgłoś
emilk.aa Re: uwaga na salon Sistar Katowice 29.12.12, 00:52 Ostrzegam wszystkich przed tym średniowiecznym salonem! Kupiłam kupon z Citeam'u na coś, co miało być w założeniu "Myciem głowy i strzyżeniem wraz z 1 z wybranych kuracji"... I nie wiem, od czego zacząć porywające doświadczenie z tymi pseudo specjalistkami... Zgadzam się, że przy wejściu nie proponuje się herbaty ani kawy, ale może to lepiej przez wzgląd na wątpliwą higienę tego miejsca: śmierdzi papierosami, Pani robiła drugiej Pani herbatkę, a fryzjerka, która mnie obsługiwała, była przeziębiona i informowała o tym swoją koleżankę (!). Umyto mi włosy czymś w rodzaju mydła (!?) a wysuszono mi je granatowym, starym ręcznikiem, który wyglądał jak ścierka (obok na kaloryferach suszyły się inne!!! Prawdopodobnie nawet nie były MYTE!!!). Najlepsze jednak dopiero przed nami.. włosy miałam ścięte tak, że fryzjerka, która dzień później poprawiała pracę Pani z Sistar myślała, że sama nieudolnie obcięłam się w domu! Jeden koniec był o około 5 cm dłuższy od drugiego, grzywka postrzępiona, a kolor jeszcze gorszy, niż mógłby być po tygodniowym niemyciu... włosy śmierdziały okrutnie specyficznym mydłem, którym zostały potraktowane, a teraz hit: przy suszeniu W OGÓLE nie została użyta szczotka, ANI grzebień, ANI żaden inny nowoczesny przyrząd, gdyż Pani uznała, że ręka najlepiej je rozczesuje... Ogólnie jedyne, co można powiedzieć pozytywnego o Sistar, to to, że generuje ponadczasowe anegdotki, które będzie można przekazywać z pokolenia na pokolenie..i to bynajmniej nie jako komunistyczne wspomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
emilk.aa Re: uwaga na salon Sistar Katowice 29.12.12, 01:21 Ostrzegam wszystkich przed tym średniowiecznym salonem! Kupiłam kupon z Citeam'u na coś, co miało być w założeniu "Myciem głowy i strzyżeniem wraz z 1 z wybranych kuracji"... I nie wiem, od czego zacząć porywające doświadczenie z tymi pseudo specjalistkami... Zgadzam się, że przy wejściu nie proponuje się herbaty ani kawy, ale może to lepiej przez wzgląd na wątpliwą higienę tego miejsca: śmierdzi papierosami, Pani robiła drugiej Pani herbatkę, a fryzjerka, która mnie obsługiwała, była przeziębiona i informowała o tym swoją koleżankę (!). Umyto mi włosy czymś w rodzaju mydła (!?) a wysuszono mi je granatowym, starym ręcznikiem, który wyglądał jak ścierka (obok na kaloryferach suszyły się inne!!! Prawdopodobnie nawet nie były MYTE!!!). Najlepsze jednak dopiero przed nami.. włosy miałam ścięte tak, że fryzjerka, która dzień później poprawiała pracę Pani z Sistar myślała, że sama nieudolnie obcięłam się w domu! Jeden koniec był o około 5 cm dłuższy od drugiego, grzywka postrzępiona, a kolor jeszcze gorszy, niż mógłby być po tygodniowym niemyciu... włosy śmierdziały okrutnie specyficznym mydłem, którym zostały potraktowane, a teraz hit: przy suszeniu W OGÓLE nie została użyta szczotka, ANI grzebień, ANI żaden inny nowoczesny przyrząd, gdyż Pani uznała, że ręka najlepiej je rozczesuje... Ogólnie jedyne, co można powiedzieć pozytywnego o Sistar, to to, że generuje ponadczasowe anegdotki, które będzie można przekazywać z pokolenia na pokolenie..i to bynajmniej nie jako komunistyczne wspomnienia. I jeszcze przyszło mi do głowy po przejrzeniu pozycjonowania w google o "salonie". Jest to głównie nabijanie w butelkę ludzi, którzy dostają na grupponie, w citeamie i innych oferty i nie mają pojęcia, że coś takiego może istnieć w sensie "USŁUG" !!!!!!!! Stronka, którą oglądasz, jest niezła, oferta też, panienki ze stronki w białych fartuszkach...fajnie, fajnie...myślisz sobie i jeszcze oferta kusi (zamiast 100 zł -29!!!)... A ja już wiem, o co chodzi!!! Nikt by tam nie przyszedł, bo i nikt nie przychodzi z tzw. "ulicy". "Salon" istnieje tylko i wyłącznie dlatego, że właściciel jest na tyle bezczelny, że się reklamuje na grupponie czy citeamie. On(a) (właściciel) wie, że nikt tam nie wróci. Ale liczą na takich frajerów, jak ja- nie sprawdziłam wcześniej, OBEJRZAŁAM STRONKĘ I OFERTĘ, stronka niezła, NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z RZECZYWISTOŚCIĄ!!!!!!!!!!!!! Takie przekręty trzeba zgłaszać! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna180590 rzęsy i mikrodermabrazja salon sistar. 09.01.13, 14:10 dziewczyny nie wiem czemu tak lamentujecie jak mam byc szczera to kilkakrotnie kupowalam z grupona sobie i mamie i nie polecam, byly takie salony ze mama moja wyszla z bliznami a ja z popalonymi wlosami takze omijajcie grupon a chodźcie prywatnie a co do salonu sistar wykupilam z gruponu rzesy i mialam je zrobione profesjonalnie, idealnie dobrane dlugosc i rozmieszczenie, nikt sie nie zorientowal bo wygladaly pieknie jak naturalne, umowilam sie tez na mikrodermabrazje i chodze co dwa tygodnie, skóra po tym super. nie wiem ile tam jest kosmetyczek ale ja chodze do p.Justyny wiec moze pytajcie o nią. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pani.truskawka Re: uwaga na salon Sistar Katowice 11.01.13, 15:53 Dzięki za ostrzeżenie, bo akurat do Katowic mi po drodze, a i nowe salony lubię czasem testować. Odpowiedz Link Zgłoś
karolin-a1 Re: uwaga na salon Sistar Katowice 04.02.13, 22:22 Witam!!! czy ktoś był u Pani Justyny z SAlonu Sistars na rzęsach ? Odpowiedz Link Zgłoś
ytusia rzęski 11.02.13, 11:57 Tak , ja chodzę od pewnego czasu regularnie, jestem zachwycona rzęskami, trzymają się bardzo długi okres czasu, wyglądają naturalnie i pięknie. Wiem, ze nie zamienię p.Justyny na żadną inną. Odpowiedz Link Zgłoś
isisdee Pozotywnie 04.02.13, 23:18 Gdy wykupiłam kupon na gruponie na rzęsy byłam bardzo szczęśliwa,że za niewielkie pieniądze uda mi się zmienić wygląd. W poszukiwaniu mapy dojazdu do salonu, natrafiłam na ogrom negatywnych komentarzy: "Brudno" "obsługa niemiła i nieprofesjonalne" "nie polecam,rzęsy robią w 15 minut ", to sprawiło,że gdy nadeszła data wizyty byłam przerażona,że ktoś wydłubie mi pęsetą oko w warunkach przypominających szpitale polowe na wojnie. Gdy dotarłam na miejsce, bardzo miła Pani przywitała mnie i kazała nieco poczekać, gdyż kosmetyczka jeszcze nie skończyła. Poczekałam około 7 minut, następnie kolejna uśmiechnięta Pani (kosmetyczka) zaprowadziła mnie do gabinetu. Tam - bynajmniej nie dostrzegłam zapowiadanych spartańskich warunków. Może wyposażenie nie było najnowsze, aczkolwiek z PRL też nie pochodziło, a ponadto było czyste i zadbane. Następnie Pani z niezwykłą dokładnością (wiem to bo podczas wizyty była obecna moja koleżanka, która obserwowała) przez godzinę doklejała mi rzęsy, przy okazji służąc radą, jeśli chodzi o ich pielęgnacje. Wyszłam z salonu BARDZO zadowolona, rzęsy już 2 tydzień trzymają się doskonale ! Dlatego mam zamiar zamieścić ten komentarz na większości stron na które trafiłam, żeby inne dziewczyny nie były tak bardzo przerażone, gdy będę się wybierać w to miejsce ! :) POLECAM z całą pewnością ! Odpowiedz Link Zgłoś
kaarton Re: uwaga na salon Sistar Katowice 13.02.13, 17:43 NIE POLECAM! naczytałam się tych negatywnych opinii o salonie, jednak mimo wszystko chciałam przekonać się na własnej skórze, bo nie zawsze wypowiedzi w internecie są zgodne z prawdą. dostałam grupon na koloryzację 3D, strzyżenie i modelowanie. dziś chciałam się umówić na wizytę, jednak w tej chwili oddaje grupon, cieszę się, że jest możliwość zwrotu do 10 dni! nie dość, że opis niezgodny z ofertą, BO "KOLORYZACJA 3D TO DLA NICH OMBRE", to Pani jeszcze kazała mi dopłacać 70 zł za moje długie włosy. ŚMIECH! to prawie tyle co cały grupon, poza tym w innych, drogich salonach dopłacałam max 15 zł! bez przesady! uciekłam najszybciej jak mogłam i już wypełniłam formularz zwrotu. Odpowiedz Link Zgłoś
marlena1076 Miejsce godne polecenia 22.02.13, 18:35 Gdy czytałam opinie jak my wszystkie bylam w stanie oddać kupon to też chciałam uczynić napisałam maila pod wskazany adres i siedząc w pracy czekałam na odpowiedz ..dostałam telefon pani z salonu przeprowadziła ze mną wywiad dlaczego chciałam dokonać zwrotu .Na początku nie chciałam zmienić zdania ale zostałam namówiona termin nie był bardzo odległy czekałam(to też miało wpływ na moją decyzje) 3 dni.Wchodząc do salonu oczekiwałam dworca PKP-ale zostałam zaskoczona (normalny salon czysty i schludny)pani zapytała o nazwisko i wzięła mnie na masaż.Masowana byłam od głowy do stóp,zostałam namówiona na mikro za gotówkę.Dla mnie miejsce ok..oraz obsługa całkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
agata.s65 Re: uwaga na salon Sistar Katowice 22.02.13, 10:46 korzystałam z usług tego salonu i nie rozumie skąd takie negatywne opinie. Byłam u fryzjerki na koloryzacji przy okazji skorzystałam z usług kosmetyczki i byłam bardzo zadowolona. Panie są uprzejme i uśmiechnięte, a usługi zostały wykonane super. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
marlenaa-tok Dobre uwazam 23.02.13, 11:35 Koloryzacja oki,strzyzenie tez pani fryzjerka wykonala ladnie i szybko Odpowiedz Link Zgłoś
agann77 kupiłam usługi do sistar - pomocy 23.02.13, 16:21 Kupiłam na gruperze pilingi kawitacyjne i mikrodermabrazee do tego salonu ale po tym co tu poczytałam to...strach tam iść. W jaki sposób mogę to zwrócić?? Jeśli w ogóle mogę.... Odpowiedz Link Zgłoś
aniabrol Dobra stylistka rzęs 01.03.13, 16:01 czytając opinie można się przestraszyć ale widocznie ktoś robi niezły piar salonowi pewnie konkurencja.Chodziłam na rzęsy po stylistki w tym salonie mimo że już nie pracuje tam miałam opory aby inna mnie obsługiwała ale zrobiłam to ze względu na miłą obsługę .Podziwiam panie które pracują i obsugują takich klientów .Szczerze w interencie jest sporo nienawiści i to nie tylko opinii .Dla mnie miejsce jest godnym polecenia za nieduża kase godne warunki, Odpowiedz Link Zgłoś
t.sabcia20 Rzęsy cudo 05.03.13, 14:29 Rzęsy cudo,robię rzęsy odkąd są w modzie i pani stylisktka nie znam imienia robi to dobrze zresztą każdej polecam przekonać się na własnej skórze "oku" i dość dużej sprzedaży ofert Odpowiedz Link Zgłoś
kasha77 Re: Rzęsy cudo 05.03.13, 20:49 mnie tylko zastanawia fakt,że musiałam skasowac 26 postów z tego samego IP,oczywiście pozytywnych..każde z innego założonego konta.cała reszta tych broniących to prawie identyczne adresy.gdyby salon naprawdę był taki w porządku i miał zadowolonych kilentów nie musiał by się posługiwac takimi metoda....moim skromnym zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
manita23 Re: uwaga na salon Sistar Katowice 14.03.13, 16:40 Dostałam w prezencie wykupione masaże na grupponie w salonie sistar w Katowicach,zapisanie się na masaż nie było łatwe,trudno było się dodzwonić.Pierwsza wizyta ,wejście mała klitka przy drzwiach wieszak na ubrania,które nikt nie widzi i w każdej chwili może ktoś otworzyć drzwi i zabrać nie zwracając na siebie uwagi.Pomieszczenie na masaż bardzo wąziutkie,tęższa osoba nie zmieściłaby się pomiędzy łóżkiem a półkom,po rozebraniu się ubranie trzeba położyć na parapecie bo nie ma gdzie,na podłodze pod gołymi stopami czuje się piach,masaż zamiast godzinę trwał 45 minut nie mówiąc ,że musiałam czekać 15 minut,bo pani miał inną panią,niezbyt miła obsługa,czułam się jak niechciany gość,odfajkować zabieg i mieć spokój,A brak ręczników jednorazowych,czy prześcieradeł,nie polecam nikomu tego salonu,wielki negatyw. Odpowiedz Link Zgłoś
mrb62 Re: uwaga na salon Sistar Katowice 17.03.13, 12:33 Korzystałam z różnych usług tego salonu na początku ubiegłego roku i niestety muszę potwierdzić wszystkie negatywne opinie. Miałam nadzieję, że coś się może przez ten rok zmieniło na lepsze, ale sądząc po najnowszych wpisach, nadal trzeba to miejsce omijać z daleka... Odpowiedz Link Zgłoś
shilaa Re: uwaga na salon Sistar Katowice 18.03.13, 17:11 Zadziwiajace, ze wciaz tyle osob daje sie nabrac myslac, ze kupujac kupon z 80% znizka otrzymaja usluge na poziomie... Do mojego chlopaka zadzwonili z groupon z "propozycja" - jedna z uslug, ktora kosztuje 300 euro, mial zaoferowac za 19 euro, z ktorych 10 euro zabiera groupon. 9 euro zarobku zamiast 300. Sami sobie odpowiedzcie jaki jest poziom firm (i uslug), ktore godza sie na takie warunki. Odpowiedz Link Zgłoś
kaarton Re: uwaga na salon Sistar Katowice 18.03.13, 17:14 ja wiele razy korzystałam z gruponów i chyba nigdy taka sytuacja się nie zdarzyła. jak im nie pasują warunki, to niech się nie zgłaszają :] proste Odpowiedz Link Zgłoś
mrb62 Re: uwaga na salon Sistar Katowice 19.03.13, 23:37 Chyba nie do końca rozumiesz ideę zakupów grupowych. Po pierwsze firmy nikt nie zmusza do wystawienia swojej oferty w takiej formie, ale jeśli się już na to decydują, to skoro nie mogą na tym zarobić, to niech chociaż wykorzystają tę sytuację, by się zareklamować. Zadowolony klient wróci i jeszcze przyprowadzi za sobą innych. Wiem, bo sama tak poleciłam moim znajomym zakłady, z których usług byłam zadowolona i do których wracam już bez gruponów czy innych gruperów. Niestety Sistar do nich nie należy: czyli nie tylko stracili kasę na usługach, do których dopłacają, ale jeszcze wyrobili sobie czarny pijar. To się dopiero nazywa zmarnować okazję... Odpowiedz Link Zgłoś
shilaa Re: uwaga na salon Sistar Katowice 20.03.13, 01:07 skoro nie mogą na tym zarobić, to niech chociaż wykorzystają tę syt > uację, by się zareklamować. Zadowolony klient wróci i jeszcze przyprowadzi za s > obą innych. Strony typu groupon to reklama dla naiwnych i desperatow - kazda szanujaca sie firma po uslyszeniu warunkow, jakie oferuja, a wlasciwie narzucaja, powinna odeslac ich z kwitkiem. Groupon to bardzo slaba reklama, z prostej przyczyny - zdecydowana wiekszosc ludzi kupujacych kupony to klienci groupon, a nie klienci firm, ktore oferuja tam swoje uslugi. Dzisiaj kupuja kupon na basen, jutro na obiad w restauracji, pojutrze na badanie krwi - to lowcy "superokazji", a NIE klienci firm, z ktorych uslug korzystaja za pomoca groupon. Taki klient na poczatku najczesciej naiwnie wierzy, ze kupujac kupon otrzyma usluge na najwyzszym poziomie - potem narzeka, ze w jakiejs restauracji klienci z kuponami maja osobne menu i rezerwacje miejsc miedzy 9 a 11 rano, na basenie jest 300 osob w ciagu godziny, a oferta architektoniczna zawiera 2 uslugi z 10 potrzebnych do rozwiazania jakiejs sprawy. Groupon nie ukrywa warunkow, jakie narzuca i wlasciciele firm wiedza, na co sie godza i powinni przewidziec, ze to doplacanie do interesu, ktory w rezultacie sie nie oplaca, bo nie zapewnia stalych klientow. Odpowiedz Link Zgłoś
mrb62 Re: uwaga na salon Sistar Katowice 20.03.13, 15:56 Trudno mi dyskutować z Twoimi doświadczeniami, ale moje są inne. Owszem, do wielu restauracji trafiłam na raz i wyłącznie z gruponem, bo po prostu chciałam poznać nowe miejsca. Nie zdziwiło mnie osobne menu, bo przed zakupem przestudiowałam warunki oferty. Ale właśnie wróciłam z zabiegu pedicure w salonie, do którego też trafiłam z kuponem, ale byłam bardzo zadowolona, więc regularnie tam wracam i właśnie usłyszałam, że była tam niedawno koleżanka, której to miejsce poleciłam i paru innym także. I tak to właśnie działa: marketing szeptany to najlepsza reklama, ale trzeba sobie na nią zapracować, nie traktując klienta z gruponem jako istoty drugiej czy trzeciej kategorii. Było kilka miejsc, gdzie tak właśnie mnie potraktowano i tam już nigdy więcej nie wrócę i innym odradzę, ale są i takie, które polubiłam i szczerze polecam, a koleżanki polecają innym. I tak moim zdaniem należałoby traktować zgłaszanie swojej oferty do zakupów grupowych - jako rodzaj reklamy, a ta jak wszyscy wiemy, jest płatna i to całkiem niemało! Odpowiedz Link Zgłoś
kasha77 Re: uwaga na salon Sistar Katowice 20.03.13, 20:55 Dziewczyny trochę chyba zboczyłyście z tematu-przypominam,że to jest forum "Uroda" a nie "Zakupy grupowe za i przeciw". Odpowiedz Link Zgłoś
mrb62 Re: uwaga na salon Sistar Katowice 20.03.13, 23:48 To fakt, ale akurat ten wątek dotyczy salonu, który znany jest głównie z tego, że od lat hurtowo sprzedaje swoje oferty właśnie w ten sposób, natomiast wykonanie tych usług pozostawia wiele do życzenia. Pytanie wobec tego pozostaje otwarte: Po co się w ogóle w to bawią, skoro nie cenią i nie szanują grupowego klienta? Odpowiedz Link Zgłoś
kasha77 Re: uwaga na salon Sistar Katowice 21.03.13, 08:14 ...i wszyscy już po tylu postach wiedzą,żeby nie kupowac ich kuponów.temat wyczerpany w 100%...i tak jak pisałam jeśli chodzi o dyskusje na temat zakupów grupowych napewno jest takie forum.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
monika-168168 Re: uwaga na salon Sistar Katowice-rzęsy 29.04.13, 19:38 I dałam się nabrać..Usługa zrobienia rzęs wykupiona przeze mnie była pomyłką. Rzęsy zaczęły odpadać już w 2-gim dniu po ich nałożeniu. Kosmetyczka przykleiła je wprost na skórę powiek. Wdało mi się dziwne zabieg został wykonany ekspresowo 1-godzina . Tymczasem normalnie trwa około 3 godzin. Rzęsy rzadkie, dobrane nieumiejętnie. Estetyka miejsca wykonania zabiegu również pozostawia wiele do życzenia. Nora- to delikatne słowo. Widać panujący brud i niechlujstwo. Personel-nie wiem jak to opisać elegancko...Słownictwo obsługi iście z rynsztoka...Dziewczyna wykonująca usługę miła, młoda nie doświadczona... Odpowiedz Link Zgłoś
zgaga87 Re: uwaga na salon Sistar Katowice 02.05.13, 12:42 Ja również chciałam wszystkich ostrzec przed tym salonem. To był prawdziwy koszmar :/ Obsługa strasznie niemiła, salon obskurny. Nie mają nic jednorazowego. Włosy miałam wycierane okropnie brudnym ręcznikiem, upaćkanym farbami. Włosy mam tak zniszczone po tej wizycie, że nie umiem ich odbudować. Są okropnie obcięte, nierówno, części włosów w ogóle zapomniała mi podciąć. Poza tym obcinała mnie tak tępymi nożyczkami, że mam końcówki strasznie zniszczone. Kosmetyki były UWAGA z Isany i z Joanny!!! Przed prostowaniem spryskała mi włosy jakimś świństwem, po którym ciągle są matowe. A na koniec tego wszystkiego, okazało się, że zostałam tam zarażona WSZAMI! Mam zamiar nasłać na nich sanepid, bo na pewno nie daruję im tego, co mnie spotkało! Mam nadzieję, że uda się jakoś doprowadzić do zamknięcia tego miejsca! Odpowiedz Link Zgłoś
salon.sistar Salon Sistar 29.05.13, 15:18 w salonie niedawno odbyła się inspekcja sanepidowską i nie wykazała żadnych zaniedbań. dla zainteresowanych posiadamy kserokopie z raportu z inspekcji. Dodatkowo chciałabym zauważyć, że nigdy nie przyszła do nas żadna klientka z podobnymi zarzutami co dla nas podważa wiarygodność tej wypowiedzi. Na forum może wypowiadać się każdy i może pisać cokolwiek. Prosiłabym, żeby w sytuacjach gdy faktycznie klient nie jest zadowolony z usługi zgłaszał to bezpośrednio do salonu lub na firmowego maila. Odpowiedz Link Zgłoś
pintainho Re: Salon Sistar 25.06.13, 00:30 Tak sie składa, ze ja BYLAM w trakcie inspekcji Sanepidu w salonie Sistar. Bylo to w zeszlym roku. Widze wiec, ze inspekcje dziwnie czeste... Widzialam smrod i brud, a Pani Inspektor sama wskazywala palcem na upackane fotele (zniknely do kolejnej wizyty na ktorej bylam: groupon na masaze), zasyfione szczotki itp. Pani z kierowniczka zamknely sie w koncu w kancapce i slychac bylo krzyki. No masakra. Ja kupilAm groupony na masaz banka chinska oraz na manikur hybrydowy. Czekalam 1,5miesiaca, umowilam sie mailem (tel. nigdy nie odebrano, dzwonilam milion razy). Za pierwszym razem pani kosmetyczka poinformowala mnie, ze nie mam umowionej wizyty, bo umawialam sie mailem, a kierowniczka ich nie poinformowala. MUSIALAM PRZYJECHAC DO KATOWIC PONOWNIE!!! Masaz wowczas sie odbyl, byl marny, od niechcenia, wokol brud, a przy gabinecie wciaz ktos chodzil i gadal. Ach, no i obok stukanie i pukanie bo remont! Na paznokcie pojawilam sie punktualnie, musialam czekac ponad godzine. Poogladalam w tym czasie prace fryzjerek, jezu, tam wszystko oblesne i brudne, wlosy nie sprzatane, walaja sie wszedzie, naprawde bylam przerazona. Pani na stolku po nalozeniu farby (i wyjsciu pani fryzjerki na pogaduchy z kolezankami) tez! Wiec paznokcie zrobione. Wszystko fajnie. Pierwszy odpadl tego samego wieczora, nastepne 3 do rana! Zadzwonilam ze skarga, PRZYJECHALAM DO KATOWIC PONOWNIE, pani wyjasnila, e dziewczyna niedoswiadczona, przeprosila, zrobila paznokcie od nowa. Nastepnego dnia wyjezdzalam juz na wakacje... Pierwszy paznokiec odpadl w samolocie... Wiecej Wam nie powiem. Ludzie, czytajcie komentarze na calym necie, nie wierzcie w pare komentarzy, ktore sa wstawiane przez sam salon, NIE WARTO CZASU, NIE WARTO PIENIEDZY Odpowiedz Link Zgłoś
11basienka Re: uwaga na salon Sistar Katowice 17.05.13, 21:27 po przeczytaniu wielu negatywnych opinii o salonie miałam obawy idąc tam na masaż,byłam mile zaskoczona ,może wystrój salonu nie przoduje w 21 wieku,ale było czysto,panie miłe a co najważniejsze pani masażystka masuje NAPRAWDĘ profesjonalnie,byłam w niejednym salonie na masażu i tu naprawdę masaż jest super,nie jest to głaskanie tylko prawdziwy masaż,jeśli ktoś chce skorzystać z prawdziwego masażu to polecam ten salon Odpowiedz Link Zgłoś