Dodaj do ulubionych

plastry odchudzające

17.08.04, 23:33
Czy ktoś na forum stosował plastry odchudzające reklamowane w tv?
Obserwuj wątek
    • Gość: tekla Re: plastry odchudzające IP: *.gdm.pl / *.gdm.pl 17.08.04, 23:42
      NIE, ale nie wierz w bzdury typu plastry odchudzajace, odchudzajace wkladki do
      butow itp. To zerowanie na naiwnosci ludzi ktorym nie chce sie cwiczyc ( mi tez
      sie nie chce wprawdzie, ale w plasterki odchudzajace to ja nie uwierze
      niogdy).Pozdarwiam:)
    • Gość: justy Re: plastry odchudzające IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 17.08.04, 23:59
      to nie może działać.
      • justa_79 Re: plastry odchudzające 18.08.04, 10:23
        a dlaczego nie może?

tzn. ja też nie wierzę, że one działają, ale zastanawiam się, jakie znasz
        argumenty? bo mi się skojarzyło, że przecież są plastry antykoncepcyjne i
        jednak działają ;) więc może te odchudzające też zawierają jakąś substancję,
        która poprawia przemianę materii czy coś i przenika przez skórę?
        • chica33 Re: plastry odchudzające 18.08.04, 10:46
          Ja nosilam je przez 2 m-ce. Sama raczej bym ich sobie nie kupila, dostalam je w
          prezencie.
          Dzialaja w ten sposob, ze podwyzszaja termogeneze - co u mnie skutkowalo
          nieznacznie zwiekszona temperatura ciala i lekko zwiekszona potliwoscia.
          Teoretycznie powinno to dzialac na podobnej zasadzie jak np Thermal Pro -
          podwyzszenie tempa spalania.

U mnie zadzialalo naprawde niezle, ale stosowalam je rownolegle z
          intensywniejszym treningiem aerobowym (intensywniejszy niz dotychczas to 5
          wizyt w tygodniu na silowni/biezni zamiast zwyczajowych 3). Ciezko wiec
          okreslic, czego i w jakim stopniu to byl wplyw, ale na pewno noszenie tego
          plastra zwieksza potliwosc podczas wysilku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka