Dodaj do ulubionych

SZAMPON GLISS-KUR

10.11.04, 13:32
WITAM CZY KTOS MOZE UZYWA SZAMPONU GLISS-KURR DO WŁOSÓW ZNISZCZONYCH PROSZ E
O OPINIE
Obserwuj wątek
    • elka123 Re: SZAMPON GLISS-KUR 12.11.04, 16:54
      do kitu z takim forum jak nikt nikomu nie odpowiada a pani doktor to chyba już
      nie istnieje
      • kuropatwa1 Re: SZAMPON GLISS-KUR 15.11.04, 10:06
        hej, nie denerwuj sie tak. Mnie tez nikt nie odpowiedzial, ale przeciez nikt
        nam nie obiecywal, ze odpowie:O)
        Ja uzywalam tego szamponu, dawno temu, pomagal, razem z odzywka, tylko, ze z
        moimi wlosami jest tak, ze musze zmieniac szampony dosc czesto, bo np druga
        butelka juz nie dawala takich samych rezultatow. Ale sprobuj, moze pomoze:O)
        Pozdrawiam:)))))
        • martaross Re: SZAMPON GLISS-KUR 17.11.04, 10:47
          Używałam i nie byłam zbyt zadowolona. Inna sprawa żemam bardzo wymagające włosy
          i po tym szamponie pojawił mi się łupież i swędziała mnie głowa. Po prostu moja
          skóra głowy nie toleruje takiej chemi jaka jest zawarta w tych szamponach.
          Polecam szampony i ekstraktami ziół. I naturalne odrzywki - rzecz jasna!
          Pozdrawiam,
          Marta
          • magda-fl Re: SZAMPON GLISS-KUR 17.11.04, 22:56
            A ja i szampony i odzywki i balsamy Gliss Kur'a polecam. A włosy mam wymagający
            i większość szeroko dostępnych kosmetyków im nie służy i albo wysusza albo robi
            mi na głowie siano. Tak było po Pantene Pro-V (czy jak sie to pisze),
            Fructisie, Sunsilku, Welli, Timotei... i sama nie wiem czym jeszcze. Niektóre z
            tych szamponów i odżywek jakoś zużyłam, ale niektóre od razu przechodziły
            w "dobre ręce" albo lądowały w koszu. Za to Gliss Kur to jak dla mnie fenomen -
            służy mi praktycznie każda seria, jaką wypróbowałam, a miałam okazję testować -
            zółtą, pomarańczową, żółtą błyszczącą, że się tak wyrażę (dla blondynek)
            granatową, zieloną i różową. I generalnie rzecz biorąc praktycznie cały czas
            używam na zmianę trzech pierwszych serii w zależności od pory roku, stanu włosa
            czy własnej zachcianki :) Pozostałe serie może nie urzekły mnie zbytnio, ale
            też nie męczyło mnie ich używanie (no może z wyjątkiem różowej - jeśli
            stosowałam co mycie obciążała nieco moje cienkie włosy). Z tego, co mi się
            wydaje Ty pytasz o serię pomarańczową do włosów suchych i znoszczonych. Ja
            używam jej w okresach kiedy moje włosy są przesuszone, najczęściej po lecie
            albo w zimie (właśnie dziś kupiłam w Carreforu zestawik szampon + balsam za
            jedyne 9,90zł :)) i muszę stwierdzić, ze regeneruje je bardzo szybko. Naprawdę
            czuć nawilżenie, wygładzenie i odżywienie włosów juz po pierwszym użyciu.
            Jednak w przypadku cienkich włosów radze ostrożnie nakładać balsam, bo może
            obciążyć włosy tuż przy skórze.
    • justa_79 Re: SZAMPON GLISS-KUR 18.11.04, 09:29
      ja nie miałam serii do włosów zniszczonych, ale GlissKur to kosmetyki, które
      najbardziej służą moim włosom. czy trzeba je zregenerować po farbowaniu (seria
      do włosów) farbowanych, czy do pielęgnacji długich włosów (seria do włosów
      długich i rozdwajających się), tylko GlissKur mi służy. i są to jedyne odżywki,
      to których nie mam problemu z rozczesaniem włosów.
    • oksana.zarewicz Re: SZAMPON GLISS-KUR 15.12.04, 09:51
      Witam
      Nie mam doświadczenia z tym szamponem, ale słyszałam wiele pozytywnych opinii o
      tym szamponie od pacjentów i forumowiczów, zresztą wypowiedzi w tym wątku
      potwierdzają zasadę: to, co jednym służy niekoniecznie będzie odpowiadać tobie
      i odwrotnie. Niestety musisz wypróbować go osobiście, aby mieć swoje zdanie na
      temat jego skuteczności.
      Pozdrawiam
      Oksana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka