Gość: Aśka IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.02, 17:07 Czy polecacie kosmetyki kolorowe Manhattanu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katrina Re: Manhattan IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.02, 19:09 Mam puder w kamieniu Soft Compact Powder. Dla mojej cery nie jest zbyt dobry, ale kupiłam go z polecenia koleżanki, która żużywała już któreś z kolei opakowanie, tak jej pasował. Jak jesteś z Krakowa, to mogę Ci go dać w prezencie (odcień teint naturelle) bo jest ledwo zaczęty. Moja kuzynka używa błyszczyku do ust i uwielbia go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Manhattan IP: *.jeremi.pl / 192.168.0.* 02.05.02, 00:45 Kiedys kupilam podklad Manhattanu. Nie pamietam, niestety, jego nazwy. w kazdym razie byl przeznaczony dla cery z tendencja do przetluszczania. Nie sprawdzil sie u mnie, zle sie rozprowadzal i mimo ze nabylam najjasniejszy odcien na twazry mial nieciekawy kolorek, jakis taki ciemnopomaranczowy. Wyrzucilam go zanim sie skonczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satiaa Re: Manhattan IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 12:16 mam dwa produkty tej firmy , z ktorych jestem niezmiernie zadowolona: roz do policzkow , odcien 09 golden brown-wspanialy kolor , wydaje mi sie ze pasuje do wiekszosci karnacje , sprawia ze twarz wyglada swiezo , wspaniale modeluje twarz:))) drugi produkt to blok, zawierajacy dwa cienie do powiek i eyeliner w kremie, mam odcien bronze effects -w odcieniach zlota oba produkty moge polecic:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixi Re: Manhattan IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 02.05.02, 18:49 Moja kolezanka bardzo sobie chwali błyszczyki tej firmy - dwukolorowe z serii Twist, wg mnie jednak są trochę za bardzo maziowate. Natomiast słyszałam właściwie same negatywne opinie o podkładach i tuszach tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angel Re: Manhattan IP: 212.244.106.* 06.05.02, 09:21 Eye liner.Po próbach z min. Diorem zdecydowałam sie na Manhattan - nie kruszy się , nie rozmazuje, trwa na swoim miejscu cały dzień ( i noc też!), ma precyzyjny pędzelek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: Manhattan IP: 213.134.140.* 06.05.02, 10:47 Ja strasznie lubie takie smarowidelka w mini tubkach do ust o slodyczowych smakach, zapachach i kolorach. Strasznie fajny jest Marshmallow Lips o zapachu waniliowo-budyniowej pianki. Nadaja lekko rozowy, cukierkowy kolor i baaardzo fajnie pielegnuje usta. Pozdrawiam H. Odpowiedz Link Zgłoś
minnie Re: Manhattan 06.05.02, 10:54 Dolaczam sie w wychwalaniu Marshmellow... Moj chlopak go uwielbia na moich ustach, jest taki smakowity... Odpowiedz Link Zgłoś