IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.02, 17:07
Czy polecacie kosmetyki kolorowe Manhattanu?
Obserwuj wątek
    • Gość: katrina Re: Manhattan IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.02, 19:09
      Mam puder w kamieniu Soft Compact Powder. Dla mojej cery nie jest zbyt dobry,
      ale kupiłam go z polecenia koleżanki, która żużywała już któreś z kolei
      opakowanie, tak jej pasował. Jak jesteś z Krakowa, to mogę Ci go dać w
      prezencie (odcień teint naturelle) bo jest ledwo zaczęty. Moja kuzynka używa
      błyszczyku do ust i uwielbia go.
      • Gość: aga Re: Manhattan IP: *.jeremi.pl / 192.168.0.* 02.05.02, 00:45
        Kiedys kupilam podklad Manhattanu. Nie pamietam, niestety, jego nazwy. w kazdym
        razie byl przeznaczony dla cery z tendencja do przetluszczania. Nie sprawdzil
        sie u mnie, zle sie rozprowadzal i mimo ze nabylam najjasniejszy odcien na
        twazry mial nieciekawy kolorek, jakis taki ciemnopomaranczowy. Wyrzucilam go
        zanim sie skonczyl.
    • Gość: satiaa Re: Manhattan IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 12:16
      mam dwa produkty tej firmy , z ktorych jestem niezmiernie zadowolona: roz do
      policzkow , odcien 09 golden brown-wspanialy kolor , wydaje mi sie ze pasuje do
      wiekszosci karnacje , sprawia ze twarz wyglada swiezo , wspaniale modeluje
      twarz:))) drugi produkt to blok, zawierajacy dwa cienie do powiek i eyeliner w
      kremie, mam odcien bronze effects -w odcieniach zlota
      oba produkty moge polecic:)))
      • Gość: ixi Re: Manhattan IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 02.05.02, 18:49
        Moja kolezanka bardzo sobie chwali błyszczyki tej firmy - dwukolorowe z serii
        Twist, wg mnie jednak są trochę za bardzo maziowate. Natomiast słyszałam
        właściwie same negatywne opinie o podkładach i tuszach tej firmy.
        • Gość: Angel Re: Manhattan IP: 212.244.106.* 06.05.02, 09:21
          Eye liner.Po próbach z min. Diorem zdecydowałam sie na Manhattan - nie kruszy
          się , nie rozmazuje, trwa na swoim miejscu cały dzień ( i noc też!), ma
          precyzyjny pędzelek.
          • Gość: Helena Re: Manhattan IP: 213.134.140.* 06.05.02, 10:47
            Ja strasznie lubie takie smarowidelka w mini tubkach do ust o slodyczowych
            smakach, zapachach i kolorach. Strasznie fajny jest Marshmallow Lips o zapachu
            waniliowo-budyniowej pianki. Nadaja lekko rozowy, cukierkowy kolor i baaardzo
            fajnie pielegnuje usta.
            Pozdrawiam
            H.
            • minnie Re: Manhattan 06.05.02, 10:54
              Dolaczam sie w wychwalaniu Marshmellow... Moj chlopak go uwielbia na moich
              ustach, jest taki smakowity...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka