Gość: Krizia IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 04.05.02, 21:34 Wiem, ze istnieje taki produkt, ale nie pamietam ktora firma ma go w ofercie. Czy macie jakies informacje na ten temat? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katrina Re: tzw. farbka do ust IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.02, 22:53 Estee Lauder Lip Tint i Lancome Extrait de Vie. MIAŁY, niestety. zdaje się że były tp produkty sezonowe i obecnie sa już nie do dostania, przynajmniej w Krakowie. Ale pewnie znajdziesz je przez internet. Teraz ma cos podobnego Yves Rocher, wypróbowałam w sklepie i nie spodobał mi się za bardzo. Jest także Benetint firmy BeneFit, niedostępnej w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satiaa Re: tzw. farbka do ust IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 22:58 a moze cos wiecej??chodzi ci o forme tego kosmetyku? pierwsze co mi sie skojarzylo to firma sephora , ktora w swojej ofercie ma zestaw szminek zebrane w palecie, wygladajace jak akwarele...ale cos mam przeczucie ze nie dokonca ci o to chodzi...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trolka Re: tzw. farbka do ust IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.02, 08:11 To taka b."rzadki"błyszczyk(ale nie daje w ogóle błysku, więc porównanie złe, chodzi mi o formę), jest super-kolor subtelny, a jednak usta wyrażnie ładniejsze. Przy tym wygląda, jakby nie były pomalowane.Moja całą rodzina za moją namową(no, kobitki z rodziny tylko)nabyła i chwaliła. Widziałam jakieś 2 mies. temu w Sephorze, teraz nie wiem. idzie lato, może znów coś wymyślą takie coś. Achja, my miałyśmy EL.Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: tzw. farbka do ust IP: 213.134.140.* 06.05.02, 10:57 Ja kilka miesiecy temy twardo zachwalalam Lip Tint Estee Lauder i do tej pory uwazam, ze jest doskonaly. Slicznie podkresla usta, lekk farbuje na zdrowy malinowy odcien. Wyglada tak jakbys urodzila sie z ustami jak z reklamy. Warto go pociagnac po wyschnieciu jakims kremem nawilzajacym, albo lekka bezbarwna pomadka. Ma tez taka zalete, ze nie da sie go zbyt szybka zjesc lub scalowac :- )))), ale w ciagu dnie trzeba ciutke poprawic. Przy nakladaniu 2-3 krotnym uzyskuje sie niemal czerwone usta i to tez wyglada super, bo usta nie sa obciazone szmina, ale poprostu ufarbowane. Napewno byl to produkt sezonowy, ale moze jeszcze gdzies znajdziesz resztki. Pozdrawiam H. Odpowiedz Link Zgłoś