Dodaj do ulubionych

Kosmetyki YSL!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 19:26
Uwielbiam te kosmetyki!!Szczególnie kolorówkę. Pudry, fluidy, cienie,
błyszczyki, pomadki!!! Dla mnie jest to najlepsza klasa!!Żaden grosz wydany
na te rzeczy nie jest zmarnowany (w przeciwieństwie do nijakiego Lancoma,
przeciętnego Diora o zawyżonych cenach, krzykliwego a naciąganego Versaace,
jako-takiego Chanela i średniastej Heleny Rubinstein)
Co Wy na to?? Zgadzacie się czy na stos mnie???
Obserwuj wątek
    • voluptas Re: Kosmetyki YSL!!! 22.02.05, 19:42
      Eee tam, od razu na stos. Chciałabyś ;PPP
      Co do YSL, to jakoś nigdy mnie do siebie nie przekonał tak do końca. Lubię
      niesmiertelny klasyk, czyli Touch Eclat - ale nałożony na inny korektor, bo sam
      nie daje krycia, tylko rozświetlenie. I to własciwie jedyny kosmatyk tej firmy,
      do którego wracam. Skusiłam się kiedyś na ten róż w gąbeczce, ale na kolana nie
      rzuca, chociaż kolorek milusi. Kompletnym niewypałem okazał się Effet Faux Cils,
      gęste toto, smoliste i zgęstniało po 2 tygodniach. Nigdy więcej.
      Ja tam wolę Helenkę R. i Coco CH., zarówno jesli chodzi o podkłady, jak i
      wszystko inne ;) Lancome się ostatnio popsuł niestety, więc raczej czekam, aż
      wróci "do formy". A poza tym i tak kazdy ma inną cerę, potrzeby i preferencje. I
      zamiast robić z siebie samozwanczą ofiarę ciałopalną napisz lepiej, co Cie tak u
      YSL rzuca na kolana i dlaczego ;)
      • Gość: AlexDontHurtMe Re: Kosmetyki YSL!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 20:46
        Uwielbiam podkład teint singulier na zimę a na wszystkie inne pory roku teint
        mat parafait. Po tych cudach buzia wygląda jak u modelki w elle po retuszu,
        Silk finish za aksamitne wykończenie bez obciążania skóry i wielogodzinną
        trwałość, cień fard eclat za efekty specjalne godne paryskiego pokazu,
        błyszczyki Smoothing Lip Gloss za niespotykanie piekne kolory, wytrzymałość i
        perfekcyjne krycie bez klejenia ust. Jednym słowem w tej firmie najwiecej
        strzałów w dziesiatkę. No oczywiście Helence też należy się parę plusików (choć
        w pierwszym mailu miało być dramatycznie) i ukłony w stronę Estee Lauder, ale
        YSL zawsze będzie moim nr 1.
        • Gość: Marzena Re: Kosmetyki YSL!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 17:37
          Touch Eclat jest rzeczywiscie fantastyczny! Ostatnio nie jestem przy kasie i
          kupilam cos zwyklego za 40 zl i od pierwszej chwili jestem rozczarowana.
    • t.nina Re: Kosmetyki YSL!!! 26.02.05, 18:10
      Błyszczyki (moja obsesja) też porządne? Urzekł mnie kolor z wiosennej kolekcji,
      ale panienka w Sephorze powiedziała,że nie ma zdania na temat YSL, więc
      odpuściłam, ale myśle o nim nadal... ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka