evensis 28.04.05, 11:59 Jak skutecznie i na długo ogolic wargi sromowe? Czy mozna depilatorem albo woskiem??? a jak sie to robi w gabinetach kosmetycznych?? Ja sie gole maszynka,ale to jest denerwujace,bo muszę to robic często. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdawera Re: depilacja warg sromowych 14.07.05, 22:24 ja robie depilatore mechanicznym, ale ma to dwie wady: po pierwsze boli, po dugie mozna latwo przyciac skore ktora jet miekka i nienapieta. Ponadto wloski lubia pozniej wrastac, no i jesli masz mocno owlsoione wargi to trudno jest wygolic okolice zalamania skory i lechtaczki Odpowiedz Link
landm Re: depilacja warg sromowych 05.11.05, 17:49 depilacja laserowa ... najskutecyniejsza. i bez kropek wrastania i innych takich. w gliwicahc robi to lekarka (medestetica ) wiec nie wstydzisz sie porozbierac ... Odpowiedz Link
alien64 Re: depilacja warg sromowych 03.11.06, 12:33 za ok tydzien wybieram sie na cukrowanie bikini po raz pierwszy w zyciu wybralam srodek cyklu zeby bardzo nie bolalo mam nowego faceta.... Odpowiedz Link
chlopak2005 Re: depilacja warg sromowych 06.11.06, 10:29 Do Alien64: Napisałaś, że masz nowego faceta... chodzi o partnera(jak dobrze zrozumiałem) i robisz to dla niego? Jeżeli tak to chorę...;):P ale Twoja decyzja. W ogóle mam pytanie do Was panie po co depilujecie wargi sromowe? Chcecie wyglądać jak panie z filmów dla dorosłych? Całe "łyse" na dole?:P to nie wszystkim facetą się podoba:). A jeżeli mi nie wierzycie to zapraszam -> forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=33411 Odpowiedz Link
lukask73 facetą 27.03.07, 18:53 A mnie pociągają owłosieni chłopcy robiący błędy ortograficzne :-))) Odpowiedz Link
manta6666 Re: depilacja warg sromowych 19.12.06, 01:02 Jestem kosmetyczka-szczecinianka i fanka depilacji brazylijskiej.. Nie wyobrazam sobie miec wloski gdziekolwiek, tym barzdziej miec je z pelna swiadomoscia. Faktem jest ze musze czekac az mi odrosna i wtedy jest najgorsza chwila, bo musze na nie czekac.Ale jak pieknie jest w dniu depilacji,gdy czuje taka gładkosc i czystosc i to własnie tam...:-). Czy moze byc cos piekniejszego? Dziwczynny depilujcie sie , faktem jest ze nie jest to bezbolesna soprawa, ale drugi, trzeci raz jest juz duzo lzejszy .Najgorzej bola wargi sromowe, dlatego potrzebna jest wspolpraca z klientkan, musza byc dobrze naciagniete , by podczas wyrywania nie ciagnac ich do gory. Najmniej boli pupa, a jaki to luksus jak w srodku jest tak czysciutko.fakt ze pozycja do wydepilowania srocka pupy jest malo komfortowa, ale jakie sa efekty:-). depilacja calosciowa(czyli cale bikini,kocze, pupa) trawa ok 30min, kosztuje w granicach 60-90zl. Wloski nie moga byc dlugie bo wtedy nie ma sensu tego robic- nie wyjdzie.w razie pytan zapraszam na gg 2228324. Pozdrawiam Manta. Odpowiedz Link
amoniak2 Re: depilacja warg sromowych 05.01.07, 23:30 Na Boga manta6666 jeśli rzeczywiście tak myślisz jak piszesz a nie tylko uskuteczniasz reklamę swojej działalności to bardzo Ci współczuję! > Faktem jest ze musze czekac az mi odrosna i wtedy jest najgorsza chwila, bo > musze na nie czekac.Ale jak pieknie jest w dniu depilacji,gdy czuje taka > gładkosc i czystosc i to własnie tam...:-). Czy moze byc cos piekniejszego? Odpowiadam: może. Odpowiedz Link
nikkka5 Re: depilacja warg sromowych 28.03.07, 18:12 Depilacja warg sromowych jest skuteczna tylko wykonana woskiem w gabinecie kosm. Przede wszystkim dlatego, ze wykonuje ja inna osoba i ma dostęp i łatwość dotarcia do każdego miejsca , komfortowa i potem skorka na ciałku jest gładziutka . Natomiast po goleniu wlosy szybko odrastaja i sa mocno klujace. Odpowiedz Link
mikkiii777 Re: depilacja warg sromowych 04.04.07, 19:36 ja uwazam ze najlepsza jest depilacja pasta cukrową!! Nie ma podraznien, mniej boli, i jeszcze na dodatek dłużej odrastaja włoski. Polecam. W Warszawie znalazlam najtaniej na sulejkowskiej w gabinecie Neoderma - maja promocje. Odpowiedz Link
margoola1 Re: depilacja warg sromowych 07.05.07, 22:59 Hej! POzdrawiam wszystkie depilujące się. Ja to robię maszynką i depilatorem, a wargi ..no cóż- to robi mój partner,sama bałabym się, a on robi to z wyczuciem i delikatnie. Zgadzam się, że uczucie gładkości jest bardzo miłe! Odpowiedz Link
katesmith Re: depilacja warg sromowych 02.06.07, 21:08 Ja zdecydowałam się na golenie warg dość niedawno. Byłam zaskoczona jak łatwo poszło. Żadnych kropek, podrażnień, wrastania. W przeciwieństwie do podbrzusza! I jest mi super z gładkimi wargami, raz komfort psychiczny, dwa fajniejsze doznania ;-) Odpowiedz Link
brunetka91 golenie?! 02.06.07, 22:21 Golenie warg sromowych to najwieksza glupota jaka mozna sobie wyrządzic. Na poczatku jest fajnie i super. a pozniej odrasta jak broda u faceta. Klujące i jeszcze tego samego dnia. Wyobrazcie sobie, ze golicie sie rano a wieczorkiem "klujecie" swojego partnera. Zapomnijcie o golarce. Chodzi chyba o to ze zeby spowolnic odrastanie i oslabic wlosy, a nie odwrotnie. Cukier, woda i cytryna do garnka albo wosk i jedziemy! juz predzej penseta... Odpowiedz Link
maami Re: golenie?! 26.08.07, 21:19 W pełni się z tym zgadzam, przed urodzeniem dziecka stale goliłam włoski, ale potem wiadomo ...odrstały ardzo kłujące i stale były podraznienia, próbowałam woskiem - ale za bardzo mnie bolało i mam skłonnośc do torbielek ropnych po golarkach ( na nogach też). teraz jestem po 2 zabiegu laserowym i prawie wogóle nie odratsają. mam zrobic przynajmniej 4 w cyklu i spokój.... ale tez boli (dlatego za 2 razem miałam emlę - lepiej) Odpowiedz Link
crossi Re: golenie?! 05.09.07, 17:03 dziewczyny ktore robilyscie wargi sromowe laserem dajcie namiary (najbardziej interesuje mnie warszawa ale tez inne miasta wchodza w gre) bo nie wszystkie gabinety to robia. i jeszcze pytanko. ile sredio jeden zabieg kosztuje? Odpowiedz Link