Dodaj do ulubionych

Perfumy które NAPRAWDĘ czuć !!!

• Gość: Renia Re: Perfumy które NAPRAWDĘ czuć !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 12:32
      polecam sexi - carolina herrera, i aqua woman- rochas( ten drugi swietny na
      wiosne i lato)
    • Gość: Hermiona18 Re: Perfumy które NAPRAWDĘ czuć !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 23:04
      Ja polecam Oriflame: Lucia, Giordani Gold i Volare.Bardzo trwałe.
      • Gość: aaaaga Re: Sensi WHITE NOTES eau fraiche!!!!!!! IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.verizone.com.pl 28.03.05, 23:27
        co sadzicie o tej letniej wersji, czy ktoras z was moze probowala???zastanawiam
        sie nad kupnem ale zastanawia mne trwalosc i jak dlugo utrzymuja sie na skorze..
    • Gość: amina30 Perfumy na allegro ?!! IP: *.devs.futuro.pl 29.03.05, 16:16
      Dziewczyny pomóżcie !

Czy którś z Was kupował kiedyś perfumy na Allegro ? Ceny są niewiarygodne np 50
      złotych za 50 ml Simply ( normalnie płacę 200). Czy to moga być oryginały, czy
      wstrętna podróba ! A może macie jakich pewny tzn sprawdzony namiar.

Bedę wam bardzo wdzięczna !!

Co do trwałych perfum ja używam Simple Clinique. Pachnie cały dzień i pięknie
      zmienia się na skórze.
      Z tańszych polecam Freyę Oriflame. Ma intrygujący zapach i są trwałe jak na tę
      cenę (moje czuję jeszcze a użyłam ich rano)

Buziaczki !;-))
    • Gość: basia Re: Perfumy które NAPRAWDĘ czuć !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 16:23
      ceny 40-60 zł za 50 lub 100 ml to ZAWSZE!! jest podróba.
      ja kupuję w sklepie pedet, dionet, i mam kilku super sprzedawców na alegro
      (grycek, jarekmiki)
      była taki wątek( nie jeden zresztą), wrzuć w wyszukiwarkę
      lub wejdź na forum "o pefumach", tam jest lista sprzedawców którzy sprzedają
      oryginały.
      pozdrawiam
      • Gość: Serene Re: Perfumy które NAPRAWDĘ czuć !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 18:04
        A gdzie to forum o perfumach? Nie mogę znależć:(
        • Gość: em Re: Perfumy które NAPRAWDĘ czuć !!! IP: *.icpnet.pl 29.03.05, 19:09
          w wielu wypadkach to bardzo indywidualne ... na mnie nic się nie trzyma - nawet
          przyduszny Angel czy Wish
          nigdy nie próbowałam prawdziwych perfum w flakonikach kilkumililitrowych za
          kilkaset złotych albo i więcej, ale podobno te są trwałe
          wymieniane przez Was zapachy to chyba wody perfumowane
        • Gość: S. Re: link do forum o perfumach IP: *.tvsat364.lodz.pl 29.03.05, 22:21
          Podaję link :

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15707

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka