Gość: Renia Re: Perfumy które NAPRAWDĘ czuć !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 12:32 polecam sexi - carolina herrera, i aqua woman- rochas( ten drugi swietny na wiosne i lato) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hermiona18 Re: Perfumy które NAPRAWDĘ czuć !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 23:04 Ja polecam Oriflame: Lucia, Giordani Gold i Volare.Bardzo trwałe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaga Re: Sensi WHITE NOTES eau fraiche!!!!!!! IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.verizone.com.pl 28.03.05, 23:27 co sadzicie o tej letniej wersji, czy ktoras z was moze probowala???zastanawiam sie nad kupnem ale zastanawia mne trwalosc i jak dlugo utrzymuja sie na skorze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amina30 Perfumy na allegro ?!! IP: *.devs.futuro.pl 29.03.05, 16:16 Dziewczyny pomóżcie ! Czy którś z Was kupował kiedyś perfumy na Allegro ? Ceny są niewiarygodne np 50 złotych za 50 ml Simply ( normalnie płacę 200). Czy to moga być oryginały, czy wstrętna podróba ! A może macie jakich pewny tzn sprawdzony namiar. Bedę wam bardzo wdzięczna !! Co do trwałych perfum ja używam Simple Clinique. Pachnie cały dzień i pięknie zmienia się na skórze. Z tańszych polecam Freyę Oriflame. Ma intrygujący zapach i są trwałe jak na tę cenę (moje czuję jeszcze a użyłam ich rano) Buziaczki !;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Perfumy które NAPRAWDĘ czuć !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 16:23 ceny 40-60 zł za 50 lub 100 ml to ZAWSZE!! jest podróba. ja kupuję w sklepie pedet, dionet, i mam kilku super sprzedawców na alegro (grycek, jarekmiki) była taki wątek( nie jeden zresztą), wrzuć w wyszukiwarkę lub wejdź na forum "o pefumach", tam jest lista sprzedawców którzy sprzedają oryginały. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serene Re: Perfumy które NAPRAWDĘ czuć !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 18:04 A gdzie to forum o perfumach? Nie mogę znależć:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: Perfumy które NAPRAWDĘ czuć !!! IP: *.icpnet.pl 29.03.05, 19:09 w wielu wypadkach to bardzo indywidualne ... na mnie nic się nie trzyma - nawet przyduszny Angel czy Wish nigdy nie próbowałam prawdziwych perfum w flakonikach kilkumililitrowych za kilkaset złotych albo i więcej, ale podobno te są trwałe wymieniane przez Was zapachy to chyba wody perfumowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: link do forum o perfumach IP: *.tvsat364.lodz.pl 29.03.05, 22:21 Podaję link : forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15707 Odpowiedz Link Zgłoś