Dodaj do ulubionych

spa nad morzem

27.01.15, 11:41
Latem kończę długotrwałą terapię i chciałam zaszaleć w naprawdę dobrym
spa nad morzem chodzi mi o pakiety spa proszę o opinię i polecenie mi takiego ośrodka
dzięki i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • spaosowa Re: spa nad morzem 30.01.15, 12:39
      Na wiosnę otwiera się nowe Spa Osowa - ofertę będzie można sprawdzić już niedługo na www.spaosowa.pl. Miejsce zdecydowanie polecam!
    • magda.szulc4 Re: spa nad morzem 14.03.15, 14:27
      Ja nad morzem miałam do czynienia z Primaverą z Jastrzębiej Góry, miałam okazję skorzystać z fajnej opcji babski weekend. W razie czego tu jest link, pod którym można się zapoznać z ofertą, może znajdziesz coś co Cię zainteresuje i będziesz mogła sobie porównać ceny www.primaveraspa.pl/cennik-pakiety/dzien-kobiet-nad-morzem/
    • study_a Re: spa nad morzem 15.09.15, 08:02
      Ja rok temu była w SPA Kormoran niedaleko Ustki. Luksusowe pokoje, profesjonalna obsługa, ciekawe zabiegi. Na prawdę można u nich odpocząć i się zregenerować. Niestety w tym roku nie mogłam zdecydować się na wyjazd do nich, ale z pewnością za rok mi się to uda.
    • madziulek12345 Re: spa nad morzem 14.02.16, 12:58
      ja polecam sieć Hoteli Nadmorskich w zachodniopomorskim, w Mielnie w Unitralu jest jedyne w Polsce SPA w klimacie morza martwego - zarąbiste przeżycia. Polecam na weekend tylko dla siebie. Na pobyt z dziećmi Senator w Dźwirzynie i Lidia w Darłowie
    • baska2541 Re: spa nad morzem 23.02.16, 20:17
      W minione wakacje byłam z rodzinką w Primavera SPA w Jastrzębiej Górze. Tak mi się spodobało, że na Dzień Kobiet wybieram się z przyjaciółką na babski weekend. :D Mają właśnie ciekawą ofertę skierowaną do Pań- www.primaveraspa.pl/cennik-pakiety/dzien-kobiet-nad-morzem . Tańce, drinki, zabiegi i duuuużo relaksu ;)
    • franek.ko Re: spa nad morzem 13.04.16, 10:08
      Naprawdę dobre masz w Mielnie. Hotel spa Unitral. Masz hotel, restaurację, spa. Jakby było mało to jeszcze basen, saunę, i siłownię. Na deser Kosmetyczkę i fryzjera. Co chwilę mają jakąś promocję, ale to już musisz sprawdzić sama na stronie.
    • miodmalina2 Re: spa nad morzem 24.05.16, 12:18
      Byłam w dwóch fajnych spa w Kołobrzegu: Aquarius i Leda Spa, ale słyszałam, że fajna jest też Arka Spa. Wszystkie są z zlokalizowane około kilometra od portu, w spokojnej okolicy.
    • wellness11 Re: spa nad morzem 23.09.16, 09:05
      Ja też byłam w Leda spa. Super miejsce. Na prawdę odpoczęłam i się zrelaksowałam. Polecam :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      100club.pl/search
    • delewnik Re: spa nad morzem 20.01.17, 13:13
      Jesli chodzi o spa nad morzem, to unitral w mielnie będzie świetną opcja. Chyba jedno z najlepszych w tych okolicach, gwiazdki 4. Mamy do wyboru cały ogrom atrakcji, zabiegów, nawet termy są, które zresztą uwielbiam, i ja, i maz. Warto sprawdzić. Strefa dla dzieci nawet jest!
    • mag-da135 Re: spa nad morzem 06.03.17, 12:51
      Villa Hoff w Trzęsaczu w zachodniopomorskim
      Duży wybór zabiegów - warto skonsultować się na miejscu, które będą najlepsze.
      Ja osobiście polecam masaże ayurwedyjskie - super relaks dla ciała i umysłu.
      Basen z saunami na miejscu - dostępne bez żadnych ograniczeń w ciągu dnia.
      No i kuchnia - rewelacja :)
    • marcelina_88 Re: spa nad morzem 01.10.17, 17:32
      Jak dla mnie numerem jeden jest Hotel Lubisz w Ustce. Luksusowy hotel w bardzo niskiej cenie. Stosunek ceny do jakości znakomity! Polecam każdemu, kto pragnie zaczerpnąć trochę luksusu.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka