Dodaj do ulubionych

Schwarckopf Professional - Warszawa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 11:39
Wiem że już było nie raz, ale szukam produktów do stylizacji OSIS i nigdzie
nie mogę znaleźć. Jeśli wiecie w którym salonie fryzjerskim w Warszawie mogę
je dostać, napiszcie mi adres - ja dzwonię i dzwonię i nigdzie nie mają! Z
góry dziękuję!
Magdzik
Obserwuj wątek
    • Gość: daga Re: Schwarckopf Professional - Warszawa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.03.05, 12:47
      www.stylissimo.pl
      • Gość: monia76 Re: Schwarckopf Professional - Warszawa IP: *.u.mcnet.pl 24.03.05, 12:48
        sklep z art. fryzjerskimi w arkadii
        • Gość: madzi1 Re: Schwarckopf Professional - Warszawa IP: *.acn.waw.pl 24.03.05, 12:50
          sklep fryzjerski na ul.koszykowej
          • Gość: Magdzik Re: Schwarckopf Professional - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 16:32
            Dziękuję, jesteście niezastąpione. Ale wiecie co dziś odkryłam? W sklepie
            internetowym Joico też można kupić produkty Schwarzkopfa i to sporo taniej niż
            w salonach fryzjerskich! Super! Nie muszę już biegać po Warszawie, jak mi się
            moja ulubiona pianka skończy!
            • Gość: Kasia Re: Schwarckopf Professional - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 13:28
              A jaki jest adres do tego sklepu i czy można im zaufać że produkty są
              oryginalne i nie przeterminowane?
              • Gość: Anka Re: Schwarzkopf Professional - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 12:50
                www.sklep.joico.pl
                z boku masz listę produktów i musisz wybrać Schwarzkopf
                co do tego czy można im zaufać, to jestem pewna że tak - kupuję co jakiś czas
                Joico i nigdy się nie zawiodłam.
                • justa_79 Re: Schwarzkopf Professional - Warszawa 07.04.05, 12:58
                  a wiesz może, czemu nie ma już w sklepie rekonstruktora do włosów, czyżby
                  został wycofany?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka