Dodaj do ulubionych

Vichy na cellulit?

30.03.05, 00:06
Mam pytanie do tych co może stosowali, czy ta droga i reklamowana marka jest
skuteczna? Ostatnio reklamują jak kobitka ściąga sobie skóre z cellultisem
jak getry... żeby to było takie proste:-)
Z góry dziękuje za odpowiedzi, pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: Vichy na cellulit? IP: 213.241.34.* 30.03.05, 00:31
      nie zaszkodzi. ale nie są to preparaty bardziej skuteczne od innych... nie
      zastąpią dety i ruchu.
      w tej chwili Vichy ma promocję na Liposyne- stąd tyle reklam: można kupić 2
      opakowania w zestawie, gdzie druga paczka jest za pół ceny. inny wariant to
      pełnowimiarowe Liposyne + 2 miniaturowe tubki liposyne. część aptek
      rozmontowało dwupaki liposyne i sprzedaje liposyne za 60kilka złotych za
      butelkę- np. apteka internetowa reklamująca się tu na forum tak zrobiła.
      • Gość: jenny Re: Vichy na cellulit? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.03.05, 00:40
        Ja stosowalam tez dwa stare preparaty vichy i zawsze mi pomagaly po
        systematycznym stosowaniu nawet bez diety. Skora po okolo miesiacu wyglada
        lepiej i wyszczupla tez. Wedlug mnie jednak najbardziej lubilam pierszy
        preparat, poniewaz nie kleil tak rak jak te nowsze. Moim zdaniem vichy jest
        lepszy od innych nawet drozszych, stosowalam kiedys clarinsa i poza milym
        uczuciem pieczenia (co sprawialo wrazenie dzialania) nic nie zadzialalo.
        Papa
    • babe_1 Re: Vichy na cellulit? 30.03.05, 01:12
      Liposyne - skuteczny, jak najbardziej. Po 3 tygodniach ( dwa razy dziennie )
      skora robi sie gladsza i jedrniejsza, cellulit jest rzeczywiscie mniej widoczny
      nawet na calkiem sporym tyleczku. Przetesowalam ja i moja o wiele grubsza
      kolezanka....
    • Gość: Sandra Re: Vichy na cellulit? IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.05, 10:20
      Ja mialam w swojej cellulitowej historii jakies 3/4 dostepnych na polskim
      rynku - po kilka butelek oczywiscie, co jedna nic nie zdziala - przeszlam przez
      te ze sredniej polki - Vichy, Galenic, Loreal, Dermedic itp, az po Shiseido,
      Clarins oraz Biotherm.
      Z moich obserwacji najlepeij sprawdzily sie Serum Lirene Antycellulit Eris oraz
      Celluend Dermedic ;-)
    • Gość: Lenka Re: Vichy na cellulit? IP: *.chello.pl 30.03.05, 10:35
      Miałam swego czasu i Gluckoblock i D-stock i powiem ci że szkoda na to gó..
      kasy.
      Zaletami tych preparatów jest napewno żelowa konsystencja(która się
      niemiłosiernie klei),ładny zapach,wygodne opakowanie.Nie oczekuj jednak cudów
      jeśli chodzi o redukcje pomarańczowej skórki.
      To juz prędzej polecam ci preparat firmy Norel.
      • Gość: Cliche Re: Vichy na cellulit? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 30.03.05, 11:52
        ja probowalam d-stock co prawda nie mam cellulitu ale smarowalam brzuszek po
        ciązy i skora zrobila sie naprawde fajna jedrna i jakby gesciejsza i bardziej
        zbita
    • chwojka Re: Vichy na cellulit? 30.03.05, 12:05
      Stosuję od dość dawna Liposyne i pomaga ale kiedy przerwałam kurację na ok. 4
      tygodnie wygląd skóry znów się pogorszył. Trzeba więc regularnie stosować a do
      najtańszych Vichy niestety nie należy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka