Gość: madzia IP: 83.168.120.* 18.04.05, 17:43 poradzcie mi dziewczeta jaki mam wybrac kolor cieni do powiek jesli mam zielone oczy brazowe wlosy i cere srednio jasna... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beata Re: dobor cieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 17:49 www.makijaz.net/t.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania007 Re: dobor cieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 18:03 W czasie kursu dla modelek, jaki zrobiłam miałysmy lekcje makijażu i szczerze mówiąc, kobieta która to prowadziła mówiła, że każda dziewczyna powinna indywidualnie dobierac cienie do cery, włosów itd. I naprawde się z tym zgadzam!!! Dużo zależy od cienia. Ja mam niebieskie oczy, ale wyglądają na zielone, każdy myśli ze mam zielone (wiec praktycznie tak jak Ty) i włosy tez mam brązowe i cerę tez podobną i mogę tobie powiedzieć jakich ja uzywam, a mam ich naprawe sporo i wiele juz kombinacji popróbowałam. Dobrze wygląda różowy (ale niezbyt intenswny z niebieskimi kreskami),albo złoto i srebro (poł powieki w złocie i pół w srebrze) , tak najczesciej sie maluje, jak mi sie cos jeszcze przypomni to napisze i do tego kreska czarna na dole :) i ładne rzęsy!!! Odpowiedz Link Zgłoś