Dodaj do ulubionych

zniżka na laser DELUX

28.02.15, 16:15
Chętnie polecę osobę do salonu Laser Delux . Osoba ta dostanie rabat 20% na swój pierwszy zabieg. Rabat obowiązuje w różnych miastach( Kalisz , Warszawa, Bielsko Biała i inne)Sama korzystam z ich usług i jestem bardzo zadowolona. W moim przypadku była to najlepsza inwestycja w siebie samą. Miła i profesjonalna obsługa pracująca na porządnym przebadanym sprzęcie.
Jeśli ktoś jest zainteresowany szczegółami proszę o kontakt. Wspólnie otrzymamy rabat, a te kilka zł. zawsze można przeznaczyć na kolejny zabieg.
Szczegółowych informacji o tym jak u mnie wyglądała depilacjai i jak uzyskać rabat udzielę pod adresem ania6688@interia.pl
Szczerze polecam i czekam na osoby do polecenia ; ) SUPER SPRAWA !
Obserwuj wątek
    • ombre29 Re: zniżka na laser DELUX 10.12.15, 11:12
      Witam, mam do zaoferowania zniżkę w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux w całej Polsce. Rabat działa na zasadzie - wykonujesz pierwszy zabieg i przy zapłacie mówisz że jesteś z mojego polecenia i wtedy zapłacisz 20% mniej :) tym samym ja również dostanę zniżkę na kolejny zabieg.
      kontakt: gaworkama@gmail.com
    • mk1989k Re: zniżka na laser DELUX 17.03.16, 21:23
      Witam, korzystam z usług salonu Laser Delux i mam możliwość polecenia osoby, która dzięki temu dostanie 20% rabatu na swój pierwszy zabieg depilacji laserowej. Promocja obowiązuje na terenie całego kraju. Gorąco polecam bo naprawdę warto :-)

Jeśli ktoś jest zainteresowany lub ma pytania dotyczące zabiegu, to proszę o kontakt mailowy mk1989k@gazeta.pl
      • polaem Re: zniżka na laser DELUX 29.03.16, 15:11
        Witam serdecznie!
        Chętnie udostępnię komuś rabat 20% na pierwszy zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całego kraju. 1.04 mam już czwartą wizytę, więc również służę dobrą radą, opisem jak wygląda przebieg zabiegu oraz jak po zabiegu zadbać o skórę.
        Chętne osoby (pisz nawet jeżeli się zastanawiasz się nad depilacją, odpowiem na wszystkie pytania) proszę o kontakt mailowy: pauem91@wp.pl

Serdecznie pozdrawiam,
        pauem91@wp.pl
      • paolaa13 Re: zniżka na laser DELUX 16.04.16, 15:14
        Mam do zaoferowania rabat 20% na pierwszy zabieg w salonie delux w całej Polsce, sama robiłam bikini, łydki, pachy itd itp w Bielsku-Białej i jestem zachwycona ! obie możemy zyskać.
        Prosze o kontakt, obie zyskamy! Trzeba korzystać z promocji
        paulineczka131189@gmail.com
    • rekin.86 Re: zniżka na laser DELUX 01.05.16, 16:33
      Witam! Chętnie polecę osobę w Laser DeLux, dzięki temu osoba otrzyma 20% zniżki na zabieg depilacji laserowej. Ja jestem już po dwóch zabiegach na nogi we Wrocławiu i widać super efekty, także naprawdę warto :) Zainteresowanych proszę o kontakt na mail: rekin.86@tlen.pl lub 793157145 Pozdrawiam! Gosia :)
    • lollciiaa Re: zniżka na laser DELUX 14.06.16, 10:22
      Witam :D z chęcią udzielę komuś -20% na PIERWSZY zabieg w LASER DELUX (można wykorzystać w salonach na terenie całej Polski). Sama również skorzystałam z takiej okazji, świetna sprawa :) osoba polecana otrzyma zniżkę w wysokości 20%, a polecająca 50%. JESTEM ZADOWOLONA Z ZABIEGU i będę go powtarzać ;) proszę o wiadomość: lollciiaa@gazeta.pl
    • natalia9521 Re: zniżka na laser DELUX 11.08.16, 11:28
      Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506
    • natalia9521 Re: zniżka na laser DELUX 24.08.16, 10:36
      Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506
    • natalia9521 Re: zniżka na laser DELUX 15.09.16, 14:13
    • natalia9521 Re: zniżka na laser DELUX 15.10.16, 13:05
    • mkmk1989 Re: zniżka na laser DELUX 10.11.16, 16:02
      Witam, korzystam z usług salonu Laser Delux i mam możliwość polecenia osób, które otrzymają 20% rabatu na swój pierwszy zabieg depilacji laserowej. Promocja obowiązuje na terenie całego kraju. Gorąco polecam bo naprawdę warto :-)
      Jeśli ktoś jest zainteresowany lub ma pytania dotyczące zabiegu, to proszę o kontakt mailowy monika1989@op.pl
    • mkmk1989 Re: zniżka na laser DELUX 24.11.16, 12:07
      Witam, korzystam z usług salonu Laser Delux i mam możliwość polecenia osób, które otrzymają 20% rabatu na swój pierwszy zabieg depilacji laserowej. Promocja obowiązuje na terenie całego kraju. Gorąco polecam bo naprawdę warto wiem to z własnego doświadczenia :-)
      Jeśli ktoś jest zainteresowany lub ma pytania dotyczące zabiegu, to proszę o kontakt mailowy monika1989@op.pl
    • natalia9521 Re: zniżka na laser DELUX 21.12.16, 11:50
    • natalia9521 Re: zniżka na laser DELUX 22.01.17, 10:22
    • natalia9521 Re: zniżka na laser DELUX 07.05.17, 18:30
    • cerida Re: zniżka na laser DELUX 09.11.17, 22:44
      Udzielę zniżki -20% na depilację dowolnych części ciała (ilość dowolna) w salonach Laser DeLux w całej Polsce. Polecam ich usługi :) . Zainteresowanych proszę o kontakt na kyluspoe@gmail.com, odpisuję maksymalnie w ciągu kilku godzin (zwykle wcześniej).
    • paolaa13 Re: zniżka na laser DELUX 15.07.18, 15:58
      Mam do zaoferowania rabat 20% na pierwszy zabieg w salonie delux w całej Polsce, sama robiłam bikini, łydki, pachy itd itp w Bielsku-Białej i jestem zachwycona !
      obie możemy zyskać.
      Prosze o kontakt,
      obie zyskamy!
      Trzeba korzystać z promocji !!!
      Lub
      509 680 190
    • paolaa13 Re: zniżka na laser DELUX 15.07.18, 15:58
      Mam do zaoferowania rabat 20% na pierwszy zabieg w salonie delux w całej Polsce, sama robiłam bikini, łydki, pachy itd itp w Bielsku-Białej i jestem zachwycona !
      obie możemy zyskać.
      Prosze o kontakt,
      obie zyskamy!
      Trzeba korzystać z promocji !!! 😊
      Lub
      509 680 190
    • natalia9521 Re: zniżka na laser DELUX 22.08.18, 07:48
    • cerida Re: zniżka na laser DELUX 10.10.18, 12:36
      Udzielę zniżki -20% na depilację dowolnych części ciała (ilość dowolna) w salonach Laser DeLux w całej Polsce. Polecam ich usługi, sama korzystałam kilkukrotnie w różnych miastach i zawsze jestem zadowolona :). Zainteresowanych proszę o kontakt na lelethify@gmail.com, odpisuję maksymalnie w ciągu kilku godzin (zwykle wcześniej), chętnie odpowiem też na wszystkie pytania związane z depilacją.
    • maraklara Re: zniżka na laser DELUX 26.11.18, 20:35
      Cześć, jeśli chcecie zdecydować się na zabieg w Laser DeLux to chętnie podzielę się zniżką 20%.
      Ja jestem po czterech zabiegach i efekty są widoczne, więc jak najbardziej polecam.
      Napisz na: margrettse@gmail.com, a udzielę wszystkich informacji jak otrzymać zniżkę oraz odpowiem na pytania związane z zabiegiem.
      Na pewno odpiszę :)
    • natalia9521 Re: zniżka na laser DELUX 13.01.19, 11:04
    • maraklara Re: zniżka na laser DELUX 19.02.19, 21:24
      Cześć, jeśli chcecie zdecydować się na zabieg w Laser DeLux to chętnie podzielę się zniżką 20%. Ja jestem po sześciuzabiegach i efekty są widoczne, więc jak najbardziej polecam. Napisz na: margrettse@gmail.com, a udzielę wszystkich informacji jak otrzymać zniżkę oraz odpowiem na pytania związane z zabiegiem. Na pewno odpiszę :) ps. Jesień/zima to najlepszy czas na laser :)
    • paolaa13 Re: zniżka na laser DELUX 24.02.19, 15:21
      obie możemy zyskać.
      Prosze o kontakt,
      obie zyskamy!
      Trzeba korzystać z promocji !!!
      Lub
      509 680 190
    • paolaa13 Re: zniżka na laser DELUX 24.02.19, 15:22
      obie możemy zyskać.
      Prosze o kontakt,
      obie zyskamy!
      Trzeba korzystać z promocji
      Lub
      509 680 190
    • maraklara Re: zniżka na laser DELUX 17.03.19, 09:15
      Cześć, jeśli chcecie zdecydować się na zabieg w Laser DeLux to chętnie podzielę się zniżką 20%.
      Ja jestem po siedmiu zabiegach i efekty są widoczne, więc jak najbardziej polecam.
      Napisz na: margrettse@gmail.com, a udzielę wszystkich informacji jak otrzymać zniżkę oraz odpowiem na pytania związane z zabiegiem.
      Na pewno odpiszę :)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka