Gość: remedios IP: *.lodz.mm.pl 31.05.05, 22:13 Cześc chcialabym sobie kupić jakąś dobrą prostownicę do włosów taką nie zadrogą i nie palącą włosy , może coś polecicie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karola Re: prostownica do wlosów IP: *.lodz.mm.pl 31.05.05, 22:43 niestety nie znam żadnej takiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: prostownica do wlosów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 09:05 Babyliss mają najlepsze "urządzenia" do włosów- w media markcie np.są.Zapytaj tam kogoś z obsługi, najlepiej jakby powierzchnia byla chyba z teflonu(?)oni ci doradzą,kupiłam dobrą za 160zł w (coś mi się majaczy, że jesteś z Poznania, ale strzelam - wątek o studentkach,:)w M1, tam jest taka dziewczyna, doradzi ci.Philips te Odpowiedz Link Zgłoś
klamczucha3 Re: prostownica do wlosów 01.06.05, 09:37 Ja mam prostownice Philipsa,te szersza,teflonowa!Jej dodatkowa zaleta jest regulacja temperatury.Sama mozesz regulowac temperature do prostowania wlosow od 0° do 220° stopni wedlug uznania. Ja jej juz nie uzywam /jest nowa,jeszcze z pudelkiem/,jesli bys chciala to niedrogo bym ci ja odsprzedala! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gala Re: prostownica do wlosów IP: 80.51.251.* 01.06.05, 10:13 ja kupilam calkiem fajna prostownice ceramiczna Eurolux na allegro i jestem b. zadowolona (za ok. 50 zl z kosztami przesylki). Odpowiedz Link Zgłoś
klamczucha3 Re: prostownica do wlosów 01.06.05, 17:16 Ale walnelam.Moja jest ceramiczna /dla zaintesesowanych.../ Odpowiedz Link Zgłoś
jsolt Re: prostownica do wlosów 01.06.05, 11:24 Gość portalu: remedios napisał(a): > Cześc chcialabym sobie kupić jakąś dobrą prostownicę do włosów taką nie > zadrogą i nie palącą włosy , może coś polecicie słuchaj, nie polecam w ogóle prostownic - miałam, po dłuższym używaniu popaliłam włosy, i tylko straciłam kupę kasy na profesjonalną odnowę. Ogólnie mam puch na głowie i wyglądam jak pudel, więc byłam podłamana perspektywą posiadania na głowie siana. I wtedy moja matka sprezentowała mi.... właściwie nie wiem jak to nazwać, lokówko-suszarka??? Remington, ma trzy nakładki, które same się nie nagrzewają, natomiast przez nie leci powietrze (od zimnego po bardzo gorące), w tym grubą szczotkę. Nauczyłam się prostować włosy za pomocą tej właśnie grubej szczotki, trwa to dosłownie 10 minut, efekt super, włosy gładziusieńkie i, co najważniejsze, nie przesuszone. Koszt ok. 200 zł. (Nawiasem mówiąc, jest tam również nakładka do prostowania, ale jej nie używam, bo szczotka daje lepszy efekt). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianca Re: prostownica do wlosów IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 01.06.05, 13:39 Babyliss, kupiłam od Ani.Ona sprzedaje na allegro,to nr gadu-gadu do niej 516 58 21.Naprawdę świetna dziewczyna , udzieli ci odpowiedzi na wszystkie pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: prostownica do wlosów 01.06.05, 15:54 ja kupiłam też na allegro eurolux (w sumie z kosztami przesyłki 50 zł), ceramiczną i jestem bardzo zadowolona:) Uzywam często prostownicy ( wcześniej miałam jakąs zwykłą) juz od ponad 1,5 roku, a moje włosy sa nadal zdrowe i ładne. dodam, ze mam dość grube i nie tak łatwo je zniszczyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martiq Re: prostownica do wlosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 16:32 a co sądzicie o Efalocku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: prostownica do wlosów IP: *.echostar.pl 01.06.05, 22:08 rewelacja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś