Dodaj do ulubionych

STYLIZACJA PAZNOKCI - WARSZAWA profesjonalnie

12.12.10, 13:44
Witam!

Jestem doświadczoną stylistką paznokci po ukończonych kursach profesjonalnej stylizacji paznokci. Na bieżąco uczestniczę w konkursach ( w których mam już pewne osiągnięcia), szkoleniach, warsztatach, seminariach dzięki którym systematycznie podnoszę swoje kwalifikacje.

Oferuję usługi z zakresu pielęgnacji dłoni oraz stóp.

- manicure
- pedicure
- tipsy ( paznokcie żelowe oraz akrylowe)
- zdobienie
- i inne...

Zapraszam na moją stronę www.jwstyling.pl

Kontakt:
0 509 610 248
gg 11184783
mail. - jwstyling@o2.pl
Obserwuj wątek
    • 3-paulitta-0 Re: STYLIZACJA PAZNOKCI - WARSZAWA profesjonalnie 13.12.10, 18:22
      Czesc Dziewczyny!

Ja jestem świeżo po szkoleniu stylizacji paznokci w beauty-boxie na rudzkiej,mam nadzieje,ze wkrotce zdolam rozwinac skrzydla w tym zawodzie bo wydaje mi se,ze wiedze po kursie juz mam:) Jesli o sam kurs to ze spokojem moge polecic..nauka pod fachowym okiem sympatycznej instruktorki...wszyscy bardzo pozytywnie nastawieni,ida na ugode mozna dostosowywac godziny zajec do siebie.poczawszy od manicure uczylysmy sie duzo duzo duzo az po przedluzanie i uzupelnianie i akrylem i zelem..za naprawde niewielkie pieniadze nauczylam sie bardo wiele.:)
      • 2agnieszka_k Re: STYLIZACJA PAZNOKCI - WARSZAWA profesjonalnie 12.01.11, 10:45
        Ja polecam kursy stylizacji paznokci w NEW NAILS w Warszawie - renomowana firma, indywidualne stanowiska i bogaty program. Stwierdziłam ze nie warto robić małych kursików które i tak dają podstawowe informacje. Ukończyłam kurs stylizacji paznokci 120 godzin i od razu dostałam pracę. Teraz myślę nad otworzeniem własnego salonu :) Jeszcze zbieram pieniądze i stałych klientów. Na kursie dużo ćwiczyłam i w tym programie są najnowsze trendy i wszystko co daje przewagę nad innymi stylistkami paznokci. Do mnie przychodzą klientki bo wiedzą ze nikt inny im nie zrobi tak fajnych paznokci i profesjonalnych. W tym miesiącu muszę zrobić u nich kurs z manicure hybrydowego i japońskiego bo już mają to w programie. szkoda ze jak byłam na kursie w zeszłym roku to tego nie mieli w programie. Ale tak to jest trzeba się ciągle szkolić bo zawsze coś nowego wchodzi na rynek. Polecam :) kursy stylizacji paznokci
        • inka650 Re: STYLIZACJA PAZNOKCI - WARSZAWA profesjonalnie 20.01.11, 11:51
          Widzę wszędzie hasła tipsy, żel, akryl, ozdoby, ale dziewczyny nie zapominajcie o pielęgnacji dłoni i paznokci. Jestem teraz na to wrażliwa, ponieważ w pewnym momencie doprowadziłam swoją skórę i paznokcie do okropnego stanu - popękana skóra, zaczerwienienia, rozdwojone paznokcie itp. Pomiedzy zabiegami manicure wybierzcie się na masaż dłoni, czy maseczkę. To poprawi kondycję. Ja zostałam o tym uświadomiona dopiero jak wybrałam się do salonu Chanta'l, gdzie pani Ewa doprowadziła moje dłonie do porządku. Już ponownie nie doprowadzę dłoni do takiego stanu.
          • 2agnieszka_k Re: STYLIZACJA PAZNOKCI - WARSZAWA profesjonalnie 04.02.11, 10:51
            Na zniszczone paznokcie polecam manicure hybrydowy. Działa rewelacyjnie na naturalne paznokcie. Zawarte minerały w lakierach hybrydowych wzmacniają naturalne paznokcie i nadaja długotrwały kolor bez odpryskiwania przez 3-4 tygodnie. Wygoda i piękno w jednym. Jako doświadczony instruktor w szkole stylizacji paznokci jestem tą nowością zafascynowana :) .
        • paznokcie-warszawa Re: STYLIZACJA PAZNOKCI - WARSZAWA profesjonalnie 25.02.12, 10:04
          Salon kosmetyczny w Warszawie przy ul. Ząbkowskiej 37 - Praga Północ - www.paznokcie-warszawa.com - oferuje następujące usługi: stylizacja paznokci oraz pielęgnacja dłoni i stóp. W naszej ofercie można znaleźć: paznokcie żelowe, paznokcie akrylowe, tipsy, manicure, pedicure, manicure hybrydowy gelish, manicure japoński, depilacja woskiem, henna brwi i rzęs,

Więcej na stronie:
          www.paznokcie-warszawa.com
          Dorota Ślesińska
          tel: 798 207 928
          d.design@wp.pl

• paznokcie-warszawa Re: STYLIZACJA PAZNOKCI - WARSZAWA profesjonalnie 25.02.12, 10:06
            www.paznokcie-warszawa.com/manicure-hybrydowy-gelish.html
            www.paznokcie-warszawa.com/manicure-japonski.html
            www.paznokcie-warszawa.com/oferta-salonu.html
            • 5siemil Re: STYLIZACJA PAZNOKCI 25.05.14, 16:37
              nie korzystajcie z usług Agnieszki Echler. W swojej ofercie pisze, że oprócz paznokci wykonuje masaże, o których nie ma bladego pojęcia, a poza tym nie ma żadnego dyplomu w tej dziedzinie, ani pojęcia bladego o anatomii ciała ludzkiego.
          • my_nice_nails Re: STYLIZACJA PAZNOKCI - WARSZAWA profesjonalnie 18.01.14, 23:00
            Serdecznie zapraszam do mojego Studia Paznokci na Bemowie na ul.Lazurowej.
            Zajmuję się paznokciami od 2006r zakładam żel na naturalną płytkę, tipsy, rekonstruuje paznokcie obgryzione, przedłużam paznokcie żelem na szablonie, wykonuję manicure, pedicure, paznokcie ślubne itp.

Ceny bardzo konkurencyjne jak na Warszawę, gwarantuje 100% jakość produktów pracuję tylko i wyłącznie na produktach firmy SPN Nails,

Zapraszam na moją stronę wwww.facebook.com/StudioPaznokciKarolina tam są zamieszczone moje prace i cennik usług.

Studio Paznokci Karolina
            tel. 606-723-326
            • my_nice_nails Re: STYLIZACJA PAZNOKCI - WARSZAWA profesjonalnie 25.05.14, 23:17
              Marzysz o pięknych, zadbanych dłoniach? Ładnie i naturalnie zrobionych paznokciach które będą Twoją wizytówką?

Myślę że dobrze trafiłaś :)

Mam na imię Karolina od 8lat zajmuję się stylizacją, pielęgnacją i przedłużaniem paznokci. Posiadam certyfikaty ukończenia kursów, korzystam tylko z produktów renomowanych firm. Mogę śmiało powiedzieć, że z czasem nabyłam doświadczenie w tej dziedzinie, jestem perfekcjonistką w tym co robię a przede wszystkim praca jest moim hobby :)

Do każdej Klientki podchodzę indywidualnie, staram się poświęcić wystarczającą ilość czasu aby nie śpieszyć się z wykonaniem swojej pracy. Zajmuję się również przedłużaniem paznokci obgryzionych. Jeżeli masz brzydkie, obgryzione paznokcie i chcesz to zmienić? Zadzwoń! A nie będziesz żałować!

Wykonuję przedłużenia żelowe na tipsie i szablonie. Wzmacniam naturalną płytkę paznokcia, wykonuję paznokcie ślubne i okazjonalne,manicure i pedicure. Nakładam żel na paznokcie u stóp, maluję i zdobię paznokcie.

Za niewielką, atrakcyjną cenę możesz mieć piękne paznokcie które utrzymają Ci się spokojnie 3-4tygodnie co poświadczą moje wieloletnie Klientki :)

Nigdy nie wypuściłam od siebie niezadowolonej Klientki!
              Chcesz się przekonać? :)

Zapraszam!

TEL.606 - 723 - 326

CENNIK:

Założenie tipsów + malowanie – 60zł
              Założenie tipsów + french – 70zł
              Założenie tipsów + kolorowy żel – 70zł
              Założenie tipsów + wtopienie – 90zł-110zł

Żel na szablonie + malowanie – 80zł
              Żel na szablonie + french – 90zł
              Żel na szablonie + kolorowy żel – 90zł
              Żel na szablonie + wtopienie – 110zł-130zł

Założenie żelu na naturalną płytkę + malowanie – 50zł
              Założenie żelu na naturalną płytkę + french – 60zł
              Założenie żelu na naturalną płytkę + kolorowy żel – 60zł
              Założenie żelu na naturalną płytkę + wtopienie – 80zł-100zł

Założenie tipsów na paznokcie obgryzione + malowanie - 70zł
              Założenie tipsów na paznokcie obgryzione + french - 80zł
              Założenie tipsów na paznokcie obgryzione + kolorowy żel - 80zł
              Założenie tipsów na paznokcie obgryzione + wtopienie - 90zł-110zł

Uzupełnienie + malowanie – 50zł
              Uzupełnienie + french – 60zł
              Uzupełnienie + kolorowy żel – 60zł
              Uzupełnienie + wtopienie – 70zł-90zł

Założenie żelu na stopy + malowanie – 50zł
              Założenie żelu na stopy + french – 60zł
              Założenie żelu na stopy + kolorowy żel – 60zł
              Założenie żelu na stopy + wtopienie – 80zł

Uzupełnienie żelu na stopach + malowanie – 40zł
              Uzupełnienie żelu na stopach + french – 50zł
              Uzupełnienie żelu na stopach + kolorowy żel – 50zł
              Uzupełnienie żelu na stopach + wtopienie – 70zł

Manicure – 25zł
              Pedicure – 45zł
              Zdjęcie tipsów – 30zł

Zdjęcia moich prac oraz aktualne promocje znajdziesz na: www.facebook.com/StudioPaznokciKarolina
        • 9zaza Re: STYLIZACJA PAZNOKCI - WARSZAWA profesjonalnie 08.10.12, 23:27
          czesc, w Warszawie z pewnością można znaleźć wiele profesjonalnych kursów paznokci:))))) Na swiezo jestem po szkole Select, gdzie odbywałam warsztaty fryzjerskie, poznałam dziewczyny, które przychodziły na kursy paznokci. Zajrzyjcie na stronę www tej szkoły, zapoznajcie się z ofertą kursu, czy oferta Wam odpowiada pod katem cen, mozlwiosci opłaty w ratach, kadry itp. Z tego co się dowiedziałam to mozna w tej szkole taki kurs zrobić w systemie zespołowym albo indywidualnie. Instruktorki poznałam, to sympatyczne i profesjonalne dziewczyny. Jest nacisk na naukę, dziewczyny z tego kursu miały testy przed kolejnymi zajęciami, musiały być na biezaco z pozyskaną wiedzą. Życzę powodzenia szukającym i niezdecydowanym, moze dodam jeszcze od siebie-sugerujcie sie również marką firmy, bo szkole która dba o swój wizerunek na pewno stosuje dobre tzn. nowoczesne i sprawdzone standardy nauki:)
    • asiulek85 Re: STYLIZACJA PAZNOKCI - WARSZAWA profesjonalnie 17.03.11, 21:09
      zasłużenie dobrą renomą cieszą się New Nails, mają dobrą lokalizację, ale co ważniejsze świetną kadrę, która jest prawdziwie zainteresowana jakością przekazywanej wiedzy, byłam na kursie 80-godzinnym, czuję, że nauczyłam sie naprawdę dużo, już robie paznokcie znajomym i są zadowolone
    • paznokcie-warszawa Re: STYLIZACJA PAZNOKCI - WARSZAWA profesjonalnie 25.02.12, 10:07

www.paznokcie-warszawa.com/manicure-hybrydowy-gelish.html

www.paznokcie-warszawa.com/manicure-japonski.html

www.paznokcie-warszawa.com/oferta-salonu.html
    • draconella Re: STYLIZACJA PAZNOKCI - WARSZAWA profesjonalnie 03.09.12, 12:05
      Polecam gabinet kosmetyczny Warszawa a w nim:
      - standardowy manicure oraz
      - manicure hybrydowy z wykorzystaniem kosmetyków PEGGY SAGE!
      • paznokcie-warszawa Re: STYLIZACJA PAZNOKCI - WARSZAWA profesjonalnie 10.09.12, 19:05
        najlepsze zdobienie paznokci w Warszawie w dzielnicy Praga...
        salon kosmetyczny: paznokcie- manicure, pedicure; depilacja, henna
        • miranada90 Re: STYLIZACJA PAZNOKCI - WARSZAWA profesjonalnie 06.11.14, 23:25
          Stylizacja paznokci znalazłam na select.edu.pl/ i chyba się zdecyduje. Mają też kurs wizażu w promocji. Ktoś był?
          • marcelina_s Re: STYLIZACJA PAZNOKCI - WARSZAWA profesjonalnie 04.12.14, 23:45
            Zrobiłam u nich niedawno kurs wizażu. Szkoła jak szkoła. Największym plusem jest to, że na wejściu dostałam 20% rabatu na produkty z bikor, 20% na karaje i 20% MAC. W sumie to tylko dzięki temu już mi się kurs zwrócił. Na dziennym kursie było bardzo sympatycznie, z dwiema dziewczynami utrzymuję nawet kontakt. Co do pazurków to nie mam pojęcia, ale widziałam salę szkoleniową i tam też było full kosmetyków, lakierów to mieli każdy odcień każdego koloru.
            Minus za zepsuty automat do kawy.
    • miranada90 Re: STYLIZACJA PAZNOKCI - WARSZAWA profesjonalnie 16.02.15, 13:57
      KOleżanko, w Select moga mieć teraz rabaty, więc sprawdź, mi się podobało. Zależy od gustu.
    • majamak Re: STYLIZACJA PAZNOKCI - WARSZAWA profesjonalnie 12.01.17, 18:31
      Chodzę na manicure do Samui Spa w i bardzo sobie chwalę :) Fajne miejsce, miła kosmetolog i wiele promocji. Paznokcie wyglądają estetycznie, są zadbane, a skórki wycięte bez robienia mi krzywdy :> Polecam!
    • aneta1980-a Re: STYLIZACJA PAZNOKCI - WARSZAWA profesjonalnie 10.07.19, 00:03
      Bardzo polecam salon PAULINA MALUJE PAZNOKCIE. Plac Bankowy 1. Miła, uprzejma dziewczyna, która dba o każdy detal. Precyzyjnie wycinane skórki i perfekcyjne malowanie. Świetna atmosfera w salonie. Chce się wracać!!!
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka