Dodaj do ulubionych

lepszy żel czy akryl????????????????????????????

20.06.05, 20:03
zrobiłam paznokcie zelowe , niestety wciąz podchodzi mi powietrze...
z tego co sie dowiadywałam akryl jest podobno bardziej trwały i wygląda
naturalniej...
Obserwuj wątek
    • Gość: pietnacha40 Re: lepszy żel czy akryl????????????????????????? IP: *.tsi.tychy.pl / 80.55.186.* 20.06.05, 21:34
      Masz żle zrobiony żel.Ja mam żelowe od dwóch lat i nic mi nie podchodzi.Nic się
      z nimi nie dzieje.
    • margaretka2002 Re: lepszy żel czy akryl????????????????????????? 21.06.05, 00:09
      Moze spojrz na ostatnio zalozony przez siebie watek...
      Akryle mialam i nie polecam - sa grube i okropne. U nas nikt ich nie umie
      dobrze robic. Strasznie boli robienie (babka sciera Ci plytke paznokcia az Ci
      skora cierpnie, potem Cie pali ten proszek w to starte) - trzeba dochodzic do
      siebie ze dwa dni. No i smierdzi. Mnie sie zlamal po tygodniu, nie spilujesz
      tego, bo za grube - generalnie porazka!!!
      • Gość: sowa_hu_hu Re: lepszy żel czy akryl????????????????????????? IP: *.krzeszowice.sdi.tpnet.pl 21.06.05, 09:15
        mnie ta kobieta powiedziała ze akryle sa cieńsze od żelu...
        natomiast robiąc mi żel w poprzednim gabinecie pani własnie spiłowywała mi go az
        do płytki...
        wiec ja juz nie wiem o co chodzi w tym wszystkim...

:(
        • margaretka2002 Re: lepszy żel czy akryl????????????????????????? 21.06.05, 09:17
          No troche musi spilowac, zeby sie klej trzymal, ale akryle malo kto dobrze
          robi. Nie chodz nigdy na Wielopole - Grzegorzecka (przed wiaduktem). Mnie tam
          robila jedna straszna baba.
          Idz tam, gdzie Ci pisalam - robia naprawde bardzo dobrze.
          M.
          • sowa_hu_hu Re: lepszy żel czy akryl????????????????????????? 21.06.05, 09:46
            kurde ja nie moge znaleźc tego swojego poprzeniego postu...
            znalazłam salon ASIA koło ronda mogilskiego - pani mi powiedziała ze robi tez
            zel ale poleca akryle , ze są delikatniejsze i lepiej sie trzymają...
            no i pełna regeneracja kosztuje 20zł mniej niz w poprzednim salonie...
    • krtysia Re: lepszy żel czy akryl????????????????????????? 21.06.05, 10:17
      sowa_hu_hu napisała:

> zrobiłam paznokcie zelowe , niestety wciąz podchodzi mi powietrze...
      > z tego co sie dowiadywałam akryl jest podobno bardziej trwały i wygląda
      > naturalniej...
      >
      >
      >
      powietrze podchodzi dlatego ze masa/jakakolwiek!/jest zle polozona na plytce
      paznokciowej.Zmien modelistke !
      • sowa_hu_hu Re: lepszy żel czy akryl????????????????????????? 21.06.05, 10:58
        mnie powiedziała zarówno jedna jak i druga ze jest bardzo maly procent kobiet
        którym zadne tworzywo nie trzyma sie na paznokciach!!!
        pewnie sie do nich zaliczam... ale spróbuje z tym akrylem...
        • krtysia Re: lepszy żel czy akryl????????????????????????? 21.06.05, 11:05
          sowa_hu_hu napisała:

> mnie powiedziała zarówno jedna jak i druga ze jest bardzo maly procent kobiet
          > którym zadne tworzywo nie trzyma sie na paznokciach!!!
          > pewnie sie do nich zaliczam... ale spróbuje z tym akrylem...
          >
          >
          przestan...nie ma takich paunokci na korych by sie nie trzymalo...
          teraz zmieniajac z zelu na akryl ,zniszczysz sobie paznokcie,modelistka bedzie
          musiala wszystko spilowac...mnie sie to wydaje bez sensu...
          powiedz modelistce o tym co ci powiedzialam,,,musi byc maly odstep od skorek .
          wtedy sie trzymaja ...
          • sowa_hu_hu Re: lepszy żel czy akryl????????????????????????? 21.06.05, 11:11
            modelista powiedziała ze jak chce to ona mi spiłuje ale proponuje mi zeby mi
            zel zrósł i dopiero potem zel - wprost mi powiedziała ze spilowanie zniszczy mi
            paznokcia...
            natomiast zel miałam kładziony w odstępie od skórek - nie były zalewane!
            mojej siostrze tez podchodzi powietrze pod zel...
            • krtysia Re: lepszy żel czy akryl????????????????????????? 21.06.05, 11:23
              sowa_hu_hu napisała:

> modelista powiedziała ze jak chce to ona mi spiłuje ale proponuje mi zeby mi
              > zel zrósł i dopiero potem zel - wprost mi powiedziała ze spilowanie zniszczy
              mi
              >
              a to dobrze ci doradzila;)

> paznokcia...
              > natomiast zel miałam kładziony w odstępie od skórek - nie były zalewane!
              > mojej siostrze tez podchodzi powietrze pod zel...
              >
              >
              to niemozliwe !
              powiedz po jakim czasie odchodzi wam ten zel ,po jakim czasie od nalozenia?
              • sowa_hu_hu Re: lepszy żel czy akryl????????????????????????? 21.06.05, 11:34
                mnie sie zaczyna po dwóch dniach , a po tygodniu jest juz tragedia!!! a teraz
                po dwóch tyg to mam juz dramat - wtarczy zebym pociągneła i nie ma paznokcia!
                • krtysia Re: lepszy żel czy akryl????????????????????????? 21.06.05, 11:40
                  sowa_hu_hu napisała:

> mnie sie zaczyna po dwóch dniach , a po tygodniu jest juz tragedia!!! a teraz
                  > po dwóch tyg to mam juz dramat - wtarczy zebym pociągneła i nie ma paznokcia!
                  >
                  >
                  po dwoch dniach to sie idzie do modelistki o zwrot pieniedzy.
                  zel ma prawo odchodzic po trzech tygodniach....
                  naprawde zmien te modelistke bo to szkoda i twoich paznokci i pieniedzy.
                  paznokcie wlasciwie wykonane powinny wytrzymac 4 tygodnie,jak klientce chce sie
                  troche zadbac o nie w domu to i do 6 tygodni..
                  wtedy sie tylko dopelnia...
                  zacznijcie brac rachunki albo jakikolwiek kwit od takich modelistek.
                  zgroza!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka