sowa_hu_hu 20.06.05, 20:03 zrobiłam paznokcie zelowe , niestety wciąz podchodzi mi powietrze... z tego co sie dowiadywałam akryl jest podobno bardziej trwały i wygląda naturalniej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pietnacha40 Re: lepszy żel czy akryl????????????????????????? IP: *.tsi.tychy.pl / 80.55.186.* 20.06.05, 21:34 Masz żle zrobiony żel.Ja mam żelowe od dwóch lat i nic mi nie podchodzi.Nic się z nimi nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
margaretka2002 Re: lepszy żel czy akryl????????????????????????? 21.06.05, 00:09 Moze spojrz na ostatnio zalozony przez siebie watek... Akryle mialam i nie polecam - sa grube i okropne. U nas nikt ich nie umie dobrze robic. Strasznie boli robienie (babka sciera Ci plytke paznokcia az Ci skora cierpnie, potem Cie pali ten proszek w to starte) - trzeba dochodzic do siebie ze dwa dni. No i smierdzi. Mnie sie zlamal po tygodniu, nie spilujesz tego, bo za grube - generalnie porazka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa_hu_hu Re: lepszy żel czy akryl????????????????????????? IP: *.krzeszowice.sdi.tpnet.pl 21.06.05, 09:15 mnie ta kobieta powiedziała ze akryle sa cieńsze od żelu... natomiast robiąc mi żel w poprzednim gabinecie pani własnie spiłowywała mi go az do płytki... wiec ja juz nie wiem o co chodzi w tym wszystkim... :( Odpowiedz Link Zgłoś
margaretka2002 Re: lepszy żel czy akryl????????????????????????? 21.06.05, 09:17 No troche musi spilowac, zeby sie klej trzymal, ale akryle malo kto dobrze robi. Nie chodz nigdy na Wielopole - Grzegorzecka (przed wiaduktem). Mnie tam robila jedna straszna baba. Idz tam, gdzie Ci pisalam - robia naprawde bardzo dobrze. M. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: lepszy żel czy akryl????????????????????????? 21.06.05, 09:46 kurde ja nie moge znaleźc tego swojego poprzeniego postu... znalazłam salon ASIA koło ronda mogilskiego - pani mi powiedziała ze robi tez zel ale poleca akryle , ze są delikatniejsze i lepiej sie trzymają... no i pełna regeneracja kosztuje 20zł mniej niz w poprzednim salonie... Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: lepszy żel czy akryl????????????????????????? 21.06.05, 10:17 sowa_hu_hu napisała: > zrobiłam paznokcie zelowe , niestety wciąz podchodzi mi powietrze... > z tego co sie dowiadywałam akryl jest podobno bardziej trwały i wygląda > naturalniej... > > > powietrze podchodzi dlatego ze masa/jakakolwiek!/jest zle polozona na plytce paznokciowej.Zmien modelistke ! Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: lepszy żel czy akryl????????????????????????? 21.06.05, 10:58 mnie powiedziała zarówno jedna jak i druga ze jest bardzo maly procent kobiet którym zadne tworzywo nie trzyma sie na paznokciach!!! pewnie sie do nich zaliczam... ale spróbuje z tym akrylem... Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: lepszy żel czy akryl????????????????????????? 21.06.05, 11:05 sowa_hu_hu napisała: > mnie powiedziała zarówno jedna jak i druga ze jest bardzo maly procent kobiet > którym zadne tworzywo nie trzyma sie na paznokciach!!! > pewnie sie do nich zaliczam... ale spróbuje z tym akrylem... > > przestan...nie ma takich paunokci na korych by sie nie trzymalo... teraz zmieniajac z zelu na akryl ,zniszczysz sobie paznokcie,modelistka bedzie musiala wszystko spilowac...mnie sie to wydaje bez sensu... powiedz modelistce o tym co ci powiedzialam,,,musi byc maly odstep od skorek . wtedy sie trzymaja ... Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: lepszy żel czy akryl????????????????????????? 21.06.05, 11:11 modelista powiedziała ze jak chce to ona mi spiłuje ale proponuje mi zeby mi zel zrósł i dopiero potem zel - wprost mi powiedziała ze spilowanie zniszczy mi paznokcia... natomiast zel miałam kładziony w odstępie od skórek - nie były zalewane! mojej siostrze tez podchodzi powietrze pod zel... Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: lepszy żel czy akryl????????????????????????? 21.06.05, 11:23 sowa_hu_hu napisała: > modelista powiedziała ze jak chce to ona mi spiłuje ale proponuje mi zeby mi > zel zrósł i dopiero potem zel - wprost mi powiedziała ze spilowanie zniszczy mi > a to dobrze ci doradzila;) > paznokcia... > natomiast zel miałam kładziony w odstępie od skórek - nie były zalewane! > mojej siostrze tez podchodzi powietrze pod zel... > > to niemozliwe ! powiedz po jakim czasie odchodzi wam ten zel ,po jakim czasie od nalozenia? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: lepszy żel czy akryl????????????????????????? 21.06.05, 11:34 mnie sie zaczyna po dwóch dniach , a po tygodniu jest juz tragedia!!! a teraz po dwóch tyg to mam juz dramat - wtarczy zebym pociągneła i nie ma paznokcia! Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: lepszy żel czy akryl????????????????????????? 21.06.05, 11:40 sowa_hu_hu napisała: > mnie sie zaczyna po dwóch dniach , a po tygodniu jest juz tragedia!!! a teraz > po dwóch tyg to mam juz dramat - wtarczy zebym pociągneła i nie ma paznokcia! > > po dwoch dniach to sie idzie do modelistki o zwrot pieniedzy. zel ma prawo odchodzic po trzech tygodniach.... naprawde zmien te modelistke bo to szkoda i twoich paznokci i pieniedzy. paznokcie wlasciwie wykonane powinny wytrzymac 4 tygodnie,jak klientce chce sie troche zadbac o nie w domu to i do 6 tygodni.. wtedy sie tylko dopelnia... zacznijcie brac rachunki albo jakikolwiek kwit od takich modelistek. zgroza! Odpowiedz Link Zgłoś